Badkamer glassoorten

Glaszetter Snel is de snelste leverancier van badkamer glassoorten. Binnen 3 werkdagen leveren en monteren wij het isolatieglas. Zowel HR++ als HR+++ binnen 3 dagen geleverd.

douchecabine op maat

Douchecabine

→ Meer informatie

Glaszetter Snel maakt prachtige douchecabines op maat, perfect voor elke badkamer. Kies uit diverse opties en geniet van een unieke, stijlvolle douchebeleving.

glazen douchewand op maat

Glazen douchewand

→ Meer informatie

Douchewanden zijn er in diverse uitvoeringen, zoals vast, draaibaar of schuifbaar. Kies de wand die past bij uw badkamer en uw wensen.

badkamerspiegel op maat

Badkamerspiegel op maat

→ Meer informatie

Een spiegel is onmisbaar in de badkamer. Wij maken spiegels in alle vormen en maten, met of zonder verlichting.

Glas in de badkamer

Binnen 3 dagen geplaatst

Glas op maat voor uw badkamer

Uw badkamer is een plek van rust en ontspanning. De juiste uitstraling en functionaliteit zijn dan ook belangrijk. Met glas op maat van Glaszetter Snel creëert u een unieke badkamer die perfect aansluit bij uw wensen. Wij bieden een breed scala aan producten, van douchecabines en wanden tot deuren, spiegels en planchets.

Waarom glas op maat?

 • Eindeloze mogelijkheden: Glas is een veelzijdig materiaal dat in elke vorm en maat gesneden kan worden. Zo creëren we een oplossing die perfect past in uw badkamer, ongeacht de afmetingen of vorm.
 • Stijlvol en modern: Glas geeft uw badkamer een moderne en strakke uitstraling. Het materiaal is tijdloos en past bij elke badkamerstijl.
 • Praktisch en hygiënisch: Glas is makkelijk schoon te maken en er komen geen schimmels of bacteriën in. Ideaal voor in de badkamer!
 • Ruimtelijk effect: Glas reflecteert licht, waardoor uw badkamer er groter uitziet.
 • Veiligheidsglas: Al onze producten zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dit is extra sterk en veilig.

Onze producten:

 • Douchecabines op maat: Wij maken douchecabines in alle soorten en maten. Of u nu een kleine inloopdouche of een grote douchecabine met meerdere wanden wilt, wij maken het voor u.
 • Glazen douchewanden op maat: Douchewanden zijn er in diverse uitvoeringen, zoals vast, draaibaar of schuifbaar. Kies de wand die past bij uw badkamer en uw wensen.
 • Douchedeuren op maat: Douchedeuren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten glas, zoals helder, mat of met een decoratie. Ook qua afmeting zijn er talloze mogelijkheden.
 • Badkamerspiegels op maat: Een spiegel is onmisbaar in de badkamer. Wij maken spiegels in alle vormen en maten, met of zonder verlichting.
 • Glazen planchets op maat: Planchets zijn ideaal voor het opbergen van shampoo, douchegel en andere badkamerproducten. Wij maken ze in diverse kleuren, maten en diktes.
  Glaszetter Snel: uw partner voor glas op maat

Wij werken met vakkundige glaszetters die uw glas op maat komen inmeten en installeren. U kunt rekenen op een professionele service en een perfect resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Wij helpen u graag bij het creëren van uw droombadkamer!

badkamer glassoorten

Binnen 3 dagen geleverd en gemonteerd

isolatieglas

Glaszetter Snel

Uw betrouwbare partner voor al uw glas

Bij ons mag u rekenen op vakmanschap, professionele installatie van uw glas en deskundige medewerkers. Aangezien wij weten dat glasschade altijd op onverwachtse momenten komt, zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u geopend. U kunt daarom in noodgevallen altijd contact met ons opnemen, zodat wij binnen 30 minuten bij u ter plaatse zijn om de schade te repareren. Wij kunnen uw glas ook met spoed leveren. Als u uw gewenste glas voor 10:00 uur besteld, zullen wij het de volgende dag bij u afleveren. Neemt u daarom contact met ons op om uw wensen te bespreken of in noodgevallen als uw glas met spoed gerepareerd moet worden. Wij zullen dan zorgen voor een vakkundige levering en plaatsing van uw glas. Glaszetter Snel werkt al jaren nauw samen met Kitbedrijf Amsterdam en Elekticien Amsterdam.