badkamerspiegel op maat
badkamerspiegel op maat laten maken

Badkamerspiegel op maat

Binnen 3 dagen geplaatst

Badkamerspiegel specialisten

Een badkamerspiegel op maat samenstellen en bestellen is eenvoudig met onze badkamerspiegel configurator. Deze handige tool begeleidt je stap voor stap bij het samenstellen van jouw op maat gemaakte badkamerspiegel. Je kunt verschillende modellen kiezen, gewenste afmetingen invoeren en kiezen uit verschillende soorten en diktes van badkamerspiegels. Daarnaast kun je ook nog rand- en hoekafwerkingen selecteren. De configurator toont alleen producten en combinaties die technisch gezien mogelijk zijn en geschikt zijn als badkamerspiegel.

Verschillende soorten badkamerspiegels op maat

Er zijn diverse soorten badkamerspiegels beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en functies:
• Wandspiegels: De meest traditionele en veelvoorkomende badkamerspiegels. Ze kunnen verschillende vormen en afmetingen hebben en zijn verkrijgbaar in stijlen zoals rechthoekig, vierkant, rond of ovaal.
• Verlichte spiegels: Uitgerust met ingebouwde verlichting rondom de randen of achter de spiegel, ideaal voor taken zoals scheren, make-up aanbrengen of gezichtsverzorging.
• Vergrotende spiegels: Ontworpen om een vergroot beeld te bieden, handig bij het nauwkeurig aanbrengen van make-up, epileren van wenkbrauwen of scheren.
• Kastspiegels: Fungeren als deuren van een badkamerkast en bieden zowel een spiegel als opbergruimte.
• Anti-condens spiegels: Behandeld met een speciale coating die condensatie voorkomt, ideaal voor vochtige omstandigheden zoals een stoomdouche.
• Decoratieve spiegels: Verschillende vormen, maten en ontwerpen om esthetische waarde toe te voegen aan de badkamer.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

Badkamerspiegel op maat bestellen

Heb je een lastige situatie in je badkamer, passen standaard afmetingen spiegels niet bij je wastafelmeubel, of zijn standaard oplossingen niet naar je smaak en wens? Wij leveren maatwerk badkamerspiegels tegen een betaalbare prijs.
Onze badkamerspiegel configurator helpt je bij het samenstellen van de juiste spiegel, inclusief geadviseerde bevestigingsmaterialen en onderhoudsmiddelen. Als online glashandel leveren we wel spiegelglas, maar geen spiegels met lijsten.

Veiligheidsspiegels in de badkamer

Veiligheidsspiegels in de badkamer bieden een extra laag bescherming dankzij een veiligheidsfolie. Deze folie voorkomt dat bij breuk gevaarlijke glasscherven naar beneden vallen. Hoewel dit extra zekerheid biedt, is het belangrijk te overwegen dat het gebruik van een veiligheidsfolie bepaalde opties zoals spiegelverwarming of blinde montagesets kan beperken. Denk goed na of dit voor jouw situatie de juiste keuze is.

Hoe bestel ik een badkamerspiegel op maat?

Je kunt alleen de juiste glassoorten en montagematerialen in de juiste combinaties kiezen. Wij komen bij je langs of we nemen het per telefoon of email met je door. Wij houden van kort contact met de klant. Op deze manier kom je later niet voor verrassingen te staan. De levertijd varieert afhankelijk van verschillende factoren, maar in de meeste gevallen kan de spiegel binnen 3 – 6 werkdagen worden geleverd. We houden je goed op de hoogte tijdens het proces en sturen je meldingen wanneer de bestelling in productie gaat en wanneer de levering zal plaatsvinden.

Badkamerspiegel

Binnen 3 dagen geleverd en gemonteerd

Glaszetter Snel

Uw betrouwbare partner voor al uw glas

Bij ons mag u rekenen op vakmanschap, professionele installatie van uw glas en deskundige medewerkers. Aangezien wij weten dat glasschade altijd op onverwachtse momenten komt, zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u geopend. U kunt daarom in noodgevallen altijd contact met ons opnemen, zodat wij binnen 30 minuten bij u ter plaatse zijn om de schade te repareren. Wij kunnen uw glas ook met spoed leveren. Als u uw gewenste glas voor 10:00 uur besteld, zullen wij het de volgende dag bij u afleveren. Neemt u daarom contact met ons op om uw wensen te bespreken of in noodgevallen als uw glas met spoed gerepareerd moet worden. Wij zullen dan zorgen voor een vakkundige levering en plaatsing van uw glas. Glaszetter Snel werkt al jaren nauw samen met Glashandel Amsterdam.