douchewand op maat
glazen douchecabine

Douchecabine (op maat)

Binnen 3 dagen geplaatst

Douchecabine specialisten

Een mooie glazen douchecabine voegt iets toe aan elke badkamer. Bij Glaszetter Snel maken we altijd maatwerk, zodat we de ruimte van elke badkamer, groot of klein, optimaal kunnen benutten. Afhankelijk van jouw ruimte en jouw wensen kunnen wij een glazen douchecabine, glazen douchewand of alleen een glazen douchedeur plaatsen. Een op maat gemaakte douchecabine of inloopdouche is een waardevolle toevoeging aan uw badkamer.

En wat betreft het onderhoud? Dat is super eenvoudig natuurlijk! Dat is vooral prettig in een badkamer, waar er al genoeg schoongemaakt moet worden. Glas is gemakkelijk. Geen reliëf, geen voegen, maar gewoon heerlijk glad glas dat je zo kunt afnemen. Het feit dat het je badkamer meteen een echte designuitstraling geeft, is natuurlijk een extra pluspunt.

Douchecabine naar jouw wensen

Samen met jou kunnen wij jouw douchecabine op maat samenstellen voor elke badkamerstijl. Een douchecabine hoeft niet altijd van hetzelfde formaat te zijn. Zeker niet wanneer je de glaszetters van Glaszetter Snel vraagt om er één op maat te maken. Wij kunnen namelijk een glazen douchecabine exact volgens jouw wensen vervaardigen. Of je nu een deur wilt die openslaat, een schuifdeur, of zelfs helemaal geen deur. Alles is mogelijk, en dat in elke gewenste afmeting.

En als je wilt afwijken van de standaardmaten, dan kan dat ook bij Glaszetter Snel. Zelfs bij een douchehoek of een vijfhoekige douchecabine. Wij maken jouw nieuwe douchecabine op maat, zodat deze er precies zo uitziet als jij dat wilt.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

Jarenlange ervaring met douchecabines

Als dé expert in douchecabines op maat combineren wij vakmanschap met de nieuwste trends op het gebied van glas. Wij verzorgen het inmeten en de montage van de glazen douchewanden en douchedeuren. Onze eigen glaszetters meten alles nauwkeurig in en installeren de op maat gemaakte glazen panelen.

Wij maken alles op maat, zodat we op elk detail kunnen letten. Denk bijvoorbeeld aan de hoogte van de douchecabine, die gelijk moet lopen met een horizontale voeg in uw badkamer voor een mooi aanzicht. Deze details bepalen de uitstraling van uw badkamer en kosten nauwelijks extra. We kunnen een douchecabine op maat zelfs helemaal van vloer tot plafond laten lopen!

Verschillende bewerkingen

Voor douchecabines en glazen douchedeuren bieden wij verschillende bewerkingen aan, zoals anti-kalkaanslag, zandstralen, printen op glas, gekleurd glas en diverse slijpbewerkingen. Alles wordt gemaakt van hoogwaardig veiligheidsglas dat zes keer sterker is dan regulier glas.

Onze ervaren monteurs monteren met zorg jouw douchecabine op maat. Glaszetter Snel heeft eigen specialisten in dienst die dagelijks bezig zijn met het installeren van douchecabines. Zij hebben andere specialiteiten dan onze isolatieglas monteurs en werken met speciaal gereedschap voor een optimale installatie.

Bij Glaszetter Snel kunt u ook profiteren van nieuwe trends, zoals grijze of bronzen douchecabines voor een unieke uitstraling. Een andere trend is om douchecabines van vloer tot plafond te laten lopen voor een strakke en ruimtelijke look.

Douchecabine

Binnen 3 dagen geleverd en gemonteerd

Glaszetter Snel

Uw betrouwbare partner voor al uw glas

Bij ons mag u rekenen op vakmanschap, professionele installatie van uw glas en deskundige medewerkers. Aangezien wij weten dat glasschade altijd op onverwachtse momenten komt, zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u geopend. U kunt daarom in noodgevallen altijd contact met ons opnemen, zodat wij binnen 30 minuten bij u ter plaatse zijn om de schade te repareren. Wij kunnen uw glas ook met spoed leveren. Als u uw gewenste glas voor 10:00 uur besteld, zullen wij het de volgende dag bij u afleveren. Neemt u daarom contact met ons op om uw wensen te bespreken of in noodgevallen als uw glas met spoed gerepareerd moet worden. Wij zullen dan zorgen voor een vakkundige levering en plaatsing van uw glas. Glaszetter Snel werkt al jaren nauw samen met Glashandel Amsterdam.