douchewand op maat
glazen douchewand

Glazen douchewand (op maat)

Binnen 3 dagen geplaatst

Glazen douchewand specialisten

Een glazen afscheiding in uw douche behoudt licht en geeft een ruimtelijk effect. Ook combineert glas perfect met elk ander materiaal. Glaszetter Snel levert glazen douchewanden op maat standaard in gehard glas. U kunt kiezen uit extra helder (diamantglas), maar ook uit diverse soorten gekleurd- of figuurglas. Neem geheel vrijblijvend contact op voor advies.

Snelle levering

Glaszetter Snel maakt het bestellen van glazen douchewanden op maat zeer eenvoudig. Neem contact met ons op en wij komen inmeten en dat is het. U ontvangt van ons een offerte en wij kunnen binnen 3 dagen leveren. Wij hanteren de laagste prijzen omdat we rechtstreeks samenwerken met de groothandel en wij zelf het glas snijden in onze loods.
Bij Glaszetter Snel bieden we u ook de mogelijkheid om douchewanden in afwijkende modellen te bestellen. We garanderen dat het afwijkende model perfect voor u wordt geproduceerd, zodat het naadloos aansluit op uw specifieke wensen en behoeften. Vertrouw op Glaszetter Snel voor maatwerkoplossingen die uw badkamer naar een hoger niveau tillen.

De voordelen van een glazen douchewand

Bij Glaszetter Snel schaf je een glazen douchewand aan met vele voordelen. Een badkamer is een ruimte waar je jouw dag begint of de stress van de dag van je afspoelt en tot rust komt. Daarom is de stijl van jouw badkamer net zo belangrijk als de pure functionaliteit ervan. De douche fungeert als een centraal punt in jouw badkamer en kan de stijl van de ruimte als geheel beïnvloeden. Verder biedt het de volgende voordelen:
Daarnaast is het ruimtebesparend. Slim gebruik van de ruimte is van cruciaal belang. Uw badkamer moet een verscheidenheid aan functies en producten bevatten, maar tegelijkertijd mag deze er niet krap uitzien. Een glazen douchewand is de perfecte oplossing om uw badkamer in een handomdraai groter te laten lijken.
Volledig waterdicht maken van de doucheruimte. Door een glazen douchewand te installeren, zorg je ervoor dat het water op één plek blijft en snel kan worden gedroogd.
Weinig onderhoud: bij douchewanden heb je de mogelijkheid om een beschermende coating toe te voegen, waardoor zeep- en watervlekken worden voorkomen en omdat het gehard glas is, wordt het ook beschermd tegen krassen of scheuren.
Hygiënisch: een glazen douchewand is een stuk hygiënischer dan een douchegordijn die al snel bacteriën opvangt waardoor het vaak gewassen moet worden. Een douchewand is makkelijk schoon te houden en bespaart ook tijd.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

Douchewand op maat bestellen

De glassector groeit in een rap tempo en biedt talloze nieuwe trends om te ontdekken. De glazen douchewanden van Glaszetter Snel, ook wel bekend als doucheschermen, vormen hier een goed voorbeeld van. De wanden zijn niet alleen praktisch, maar hebben ook een mooie uitstraling. Ze geven elke badkamer een fris en strakke uitstraling. Ook kunnen glazen douchewanden geïnstalleerd worden in combinatie met een glazen douchedeur, maar dit type product leent zich natuurlijk ook goed als inloopdouche. Als je kiest voor een glazen douchewand, kan het handig zijn dat deze op maat wordt gemaakt. Op die manier past de douchewand perfect in jouw badkamer en voorkom je dat er water naar buiten lekt.

Hoe maak je een glazen douchewand schoon?

Een douchewand moet natuurlijk vaak schoongemaakt worden, maar het is nog beter om de ergste kalkaanslag te voorkomen. Dit kun je doen door na elke douchebeurt het glas droog te maken met een douchewisser. Naast het preventief droogmaken, adviseren wij om de douchewand ook minimaal één keer per week grondig schoon te maken. Het beste is om de douchewand allereerst helemaal nat te maken met warm water. Vervolgens kun je met een zachte kant van een spons de douchewand schoonmaken met schoonmaakmiddel.

Wat schoonmaakmiddelen betreft is het het beste om niet te agressieve middelen te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld allesreiniger gebruiken of een glasreiniger. Nog beter is om de wand eerst grondig schoon te maken en daarna te behandelen met een middel dat het glas weer laat glanzen. Als je de wand hebt schoongemaakt, is het belangrijk om deze goed droog te maken om zo lelijke strepen te voorkomen.

Glazen douchewand van gehard glas

Douchewanden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten glas. Bij Glaszetter Snel zijn de douchewanden gemaakt van veiligheidsglas. Dit type glas is vijf keer harder dan normaal glas. Mocht dit sterke glas kapot gaan, dan zijn de scherven minder scherp. Extra veilig dus! De dikte van het glas kan variëren tussen de 8, 10 en de 12 mm. Wil je meer privacy, dan kun je kiezen voor melkglas. Je hebt de keuze uit verschillende glassoorten zoals:
• Blank glas
• Extra helder glas
• Brons glas
• Grijs glas
• Chinchilla glas
• Crepi glas
• Master Carre glas
• Masterpoint glas
• Satijnglas Satinovo (melkglas)

Alternatieve opties

Wil je wel een nieuwe douche, maar zie je één van onze douchewanden niet zitten? Dan hebben wij ook andere opties. Denk bijvoorbeeld aan een douchecabine. Dit zorgt ervoor dat de natte ruimte binnen de badkamer beperkt blijft. Mocht je hier zelf niet uitkomen, dan kun je ten alle tijden contact opnemen om dit met ons door te nemen.

Glazen douchewand

Binnen 3 dagen geleverd en gemonteerd

Glaszetter Snel

Uw betrouwbare partner voor al uw glas

Bij ons mag u rekenen op vakmanschap, professionele installatie van uw glas en deskundige medewerkers. Aangezien wij weten dat glasschade altijd op onverwachtse momenten komt, zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u geopend. U kunt daarom in noodgevallen altijd contact met ons opnemen, zodat wij binnen 30 minuten bij u ter plaatse zijn om de schade te repareren. Wij kunnen uw glas ook met spoed leveren. Als u uw gewenste glas voor 10:00 uur besteld, zullen wij het de volgende dag bij u afleveren. Neemt u daarom contact met ons op om uw wensen te bespreken of in noodgevallen als uw glas met spoed gerepareerd moet worden. Wij zullen dan zorgen voor een vakkundige levering en plaatsing van uw glas. Glaszetter Snel werkt al jaren nauw samen met Glashandel Amsterdam.