Isolatieglas HR ++

binnen 3 dagen geleverd

kozijnen

Kozijnen

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

glaszetter snel

24/7 bereikbaar

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

Dubbelglas

Dubbelglas bespaart flink op de energierekening

Glaszetter spoed
\

Wij zijn nu bereikbaar!

isolatieglas

Isolatieglas

Binnen 3 dagen geleverd

altijd bereikbaar

Openingstijden

24/7 bereikbaar

30 minuten op locatie

In 30 minuten

Op locatie aanwezig

Voorraad

Uit voorraad leverbaar

offerte glaszetter

Gratis offerte

Geheel vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur heb je een antwoord.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

 Binnen 30minuten op locatie

 Bespaar op energiekosten

 24/7 spoedservice

 Isolatieglas binnen 3 dagen

 Nu bereikbaar

Kozijnen

Nu ook! Kozijnen. Binnen 1 week gepaatst door Glaszetter Snel

BINNEN 3 DAGEN

Isolatieglas HR++

Glaszetter Aalsmeer

We kunnen alle glassoorten leveren, repareren en monteren

Heeft u onmiddellijk een vakkundige glaszetter Aalsmeer nodig? Neem dan direct contact met ons op! We zorgen voor een professionele levering, montage en reparatie van alle denkbare glassoorten en zijn in spoedgevallen altijd snel bij u ter plaatse. Of het nu gaat om het vervangen van verouderd enkel glas door dubbel glas dat veel duurzamer is, of om het herstellen van een ingetikte ruit in uw winkel of woonhuis. Geen enkele klus is teveel voor ons. We leveren onze glasservice Aalsmeer in een groot deel van de provincie Noord-Holland. Met ons team van ervaren glaszetters van Glaszetter Snel zorgen we ervoor dat u nooit lang op ons hoeft te wachten. Zeker wanneer u door uw kapotte of oude ruiten te maken heeft met kou of een onveilig gevoel, is dit natuurlijk wel zo fijn om te weten.

3

GLAS GELEVERD
IN 3 DAGEN

24/7 glasservice bij glasschade

Een kapotte ruit komt nooit gelegen en dus kunt u gelukkig rekenen op de 24 / 7 glaszetter Aalsmeer van Glaszeter Snel. Het maakt hierbij niet uit of het midden in de nacht of in het weekend is. Geef ons gewoon even een belletje en we komen er direct aan! In de meeste gevallen kunnen we de beschadigde ruit of ruiten à la minute vervangen met het hoogwaardige glas uit onze eigen voorraad. Stel nu dat we het benodigde formaat beglazing toch niet op voorraad hebben, dan plaatsen we uiteraard een stevige en veilige noodoplossing. Na de vakkundige plaatsing van het nieuwe glas of de noodoplossing kunt u met een gerust hart weer verder slapen of doorgaan met het alledaagse leven. Glaszetter Snel is het glaszetter Aalsmeer bij uitstek voor zowel particulieren als bedrijven. Heeft u dus nieuwe beglazing nodig bij ruitschade of vervanging van enkel glas, dan zit u bij ons helemaal goed!

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
glaszetter aalsmeer

Welkom bij Glaszetter Snel

Prijsopgave glassoorten

Prijsopgaven zijn meestal specifiek van aard en afhankelijk van een aantal factoren. Geen raam is hetzelfde, met uitzondering van flatgebouwen en rijtjeswoningen daar zijn de ramen vrijwel identiek.

Glashandel Aalsmeer wil daarom graag zoveel mogelijk informatie over de afmetingen en het type glas om een zo scherp mogelijke prijs op te geven. Wilt u dat wij eerst langskomen om de situatie te peilen? Dan is dat geen probleem. Glaszetter Aalsmeer is binnen 30 minuten ter plaatse, en rekent geen voorrijkosten.

Waarom glaszetter Aalsmeer?

Glaszetter Aalsmeer gaat nauwkeurig, veilig en efficiënt te werk op de locatie. Glas is een zwaar en kwetsbaar materiaal, daarom komt Glaszetter Snel vaak met twee medewerkers om de klus veilig uit te voeren. In het bijzonder wanneer er sprake is van een raam met grote afmetingen, dan is het beter om twee ervaren glaszetters in te zetten. Dit garandeert niet alleen een veilige werksituatie maar tevens een optimale plaatsing in het raamkozijn.

Glaszetter snel

Vakbekwaam personeel met Jarenlange ervaring

Door de jarenlange ervaring van ons vakkundig personeel bent u verzekerd van een vlekkeloze plaatsing van een raam vervangen. Onze glaszetters gaan efficiënt en veilig te werk. Waarom is die nauwkeurigheid zo belangrijk? Omdat het doel van dubbel glas of hoogrendementsglas altijd is om de isolatie-eigenschappen zoveel mogelijk te behouden. Als er niet nauwkeurig wordt afgekit bij de randen van een kozijn, dan zou daar luchtverlies kunnen optreden. Dat geeft als gevolg meer stookkosten en dus meer energieverbruik.

glaszetter aalsmeer
Binnen 3 dagen geleverd en geplaatst

Binnen 3 dagen isolatieglas

HR++ isolatieglas is op dit moment zeer populair en is daarom vaak moeilijk te leveren. Glaszetter Snel kan verzekeren dat wij binnen 3 dagen het isolatieglas binnen hebben en daarna ook zeer snel zullen plaatsen en afwerken.

Hoe werkt glaszetter Aalsmeer?

Wij gaan stapsgewijs als volgt te werk:

1. Na het eerste contact doen wij een inspectie van het raamkozijn en nemen de maten op.
2. De klant krijgt advies over het type glas.
3. Als er akkoord is over het type glas, wordt dit die dag nog op de juiste maat gesneden.
4. Er wordt een afspraak ingepland voor de montage.
5. Op de dag van plaatsing wordt de oude kit en de glasscherven als eerste verwijderd.
6. Nu wordt het nieuwe raam, vanuit de buiten- of binnenzijde geplaatst.
7. Na de plaatsing monteren wij de glaslatten en kitten deze ook af.

Direct bereikbaar

Dit geeft u een indicatie van onze werkvolgorde, in noodsituaties gaan wij uiteraard anders te werk omdat onmiddellijke vervanging van het glas dan noodzaak is. Dat kan in situaties van het breken van een de grote voorruit van de woonkamer. Dan moet er zo snel mogelijk actie worden ondernemen en vervanging plaatsvinden. Moet er bijvoorbeeld een glazen binnendeur vervangen worden, dan is er wel wat tijdspeling mogelijk.

gemiddelde minuten aankomst op locatie

ruiten vervangen of gerepareerd

Tevreden klanten vorig jaar

Alles in huis

Glaszetter Snel heeft alle glasdiensten in huis en kan snel handelen en leveren.

levering

De levering, montage en reparatie van alle glassoorten is mogelijk.

24/7 bereikbaar

Wij beschikken over een 24/7 spoed glasservice bij glasschade.

Snel aanwezig

Wij streven om binnen 30 minuten aanwezig te zijn. Het kan vaak zelfs sneller.

Doen alles zelf

Tevens kunnen wij de plaatsing en reparatie van spiegels, tafelbladen en trappen zelf uitvoeren.

Voorraad

Glaszetter Snel heeft een grote voorraad aan diverse glassoorten.

Geen voorrijkosten en binnen een half uur zijn we bij u

Als gespecialiseerd glaszettersbedrijf Aalsmeer werkt Glaszeter Snel met een enthousiast team van uiterst vakkundige en zeer ervaren glaszetters. Iedere glaszetter Aalsmeer of glaszetter Amsterdam is dan ook in staat om u snel en professioneel van dienst te zijn. Zodra u ons voor een spoedklus belt op 085 130 1141 zijn we binnen een half uur bij u op locatie. Bovendien geeft onze glasservice Aalsmeer voor u geen gedoe met de verzekering, want wij handelen ook dit gedeelte graag en kosteloos voor u af. Zo hoeft u zich totaal geen zorgen meer te maken. Bij het aanbrengen van nieuwe beglazing kiezen de meeste van onze klanten voor toepassing van dubbel glas. In bepaalde gevallen is echter enkel glas meer gewenst. Uw glaszettersbedrijf Aalsmeer heeft van beide varianten altijd een grote voorraad, zodat we u nooit ‘nee’ hoeven te verkopen.

Specialist in speciaal glas

Glaszetter Snel timmert al meer dan 40 jaar aan de weg als professionele glaszetter Aalsmeer en kan dus echt de specialist bij uitstek worden genoemd op het gebied van speciaal glas. Denk bijvoorbeeld aan het prachtige en nostalgische glas in lood dat we met alle plezier voor u herstellen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de meer moderne varianten van beglazing, zoals ultra energiebesparend HR++ of HR+++ glas. Wat uw wensen ook zijn en wat de omgang van het project ook is, we gaan graag voor u aan het werk. Wilt u eerst de verschillende mogelijkheden van uw nieuwe beglazing met ons doornemen? Uiteraard behoort ook dit tot de mogelijkheden. Plan een afspraak in met een glaszetter Aalsmeer uit ons team en leer direct welke opties er allemaal zijn.

25 JAAR ERVARING

Veiligheidsglas, glazen trappen, tafelbladen en spiegels plaatsen of repareren

Veel mensen denken bij een glaszettersbedrijf Aalsmeer voornamelijk aan het herstel en de vervanging van ruiten in raamkozijnen en deuren. Onze glasservice Aalsmeer heeft echter veel meer te bieden dan alleen dat. We leveren, plaatsen en repareren tevens andere objecten van glas. Denk hierbij onder meer aan glazen tafelbladen, spiegels, trappen en veiligheidsglas. Voor een prettig en veilig verblijf in uw woning of bedrijfspand is het van groot belang dat ieder van deze glazen objecten te allen tijde volledig intact is. Twijfelt u aan de kwaliteit of de staat van uw bestaande tafelblad, trap of spiegel van glas? We komen graag langs om de situatie bij u ter plaatse te beoordelen. U hoort dan direct of er een gedeelte vervangen moet worden en kunt hiervoor uiteraard gelijk een afspraak inplannen.

Grote voorraad

Het glaszetter Aalsmeer van Glaszetter Snel kan voor de reparatie en de vervanging van uw beglazing putten uit een grote eigen voorraad aan glas in alle denkbare maten, soorten en uitvoeringen. Van hoog rendementsglas tot authentiek glas in lood van klein tot groot. Op deze manier kunnen we u altijd optimaal van dienst zijn in uw bedrijf of woning. De glaszetter Amsterdam en Aalsmeer is op vrijwel iedere locatie in de omgeving in te zetten voor eender welke klus met glas. Ook wanneer haast geboden is, zijn wij altijd de juiste en meest betrouwbare keuze.

Professioneel Glaszettersbedrijf Aalsmeer

Glaszetter Snel is een professioneel glaszettersbedrijf Aalsmeer dat werkt in de hele provincie Noord-Holland. We werken ook in Hoorn, maar ook ver daarbuiten. Als uw raam kapot is het beste wat u kunt doen dus direct contact met ons opnemen. Glaszetter Snel heeft een goede en lange samenwerking met het meest betrouwbare Kitbedrijf Amsterdam en Elektricien Amsterdam.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
dubbel glas aalsmeer
Spoedservice binnen 30 minuten

Dubbelglas vervangen

Merkt u op dat er vocht of vuil aanwezig is tussen de ruiten van uw dubbel glas? Dan is de kans groot dat uw glazen ruit lek is. In dit geval kunnen wij de oorzaak opsporen en indien gewenst zorgen voor het vervangen van het glas. Tevens zijn wij in staat u te helpen met het claimen van de vervanging van de ruiten en de montagekosten bij de originele leverancier van uw dubbel glas. Uiteraard bieden wij u maar liefst 15 jaar garantie op door ons geleverd en geplaatst dubbel glas. Daar kunt u op rekenen. Zo bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige oplossing en herstel van uw nieuwe ruiten bij schade of bij lekkage. Neemt u gerust telefonisch contact met ons op, wij adviseren u graag en kunnen zorgen voor een snel herstel van uw glasschade.

Wat te doen bij glasschade?

Als vakmensen zijn wij ons bewust van het feit dat het herstellen van ruiten niet alleen belangrijk is wat betreft warmte en schadeherstel. Vaak worden ruiten of glazen wanden ook gebruikt om het interieur van een woning of bedrijfsruimte een eigen identiteit te geven. Daarom vinden wij het belangrijk dat herstelwerkzaamheden en het plaatsen van nieuw glas geheel aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Belt u de Glaszetter Snel voor vrijblijvend advies of een afspraak? Zowel bij schadeherstel van glas als bij het plaatsen van nieuw glas kunt u altijd op ons rekenen. Wij hebben een samenwerking met Glaszetter Amsterdam.

Lek in dubbelglas

Laten vervangen door Glaszetter snel

Heeft u een vermoeden dat er een (gas)lek zit in uw dubbelglas? Glaszetter snel kan dan bij u langs komen om te kijken of dit het geval is. Als het inderdaad vervangen moet worden kunnen wij dat meteen voor u doen.

glaszetter snel purmerend