Isolatieglas HR ++

binnen 3 dagen geleverd

kozijnen

Kozijnen

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

glaszetter snel

24/7 bereikbaar

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

Dubbelglas

Dubbelglas bespaart flink op de energierekening

Glaszetter spoed
\

Wij zijn nu bereikbaar!

isolatieglas

Isolatieglas

Binnen 3 dagen geleverd

altijd bereikbaar

Openingstijden

24/7 bereikbaar

30 minuten op locatie

In 30 minuten

Op locatie aanwezig

Voorraad

Uit voorraad leverbaar

offerte glaszetter

Gratis offerte

Geheel vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur heb je een antwoord.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

 Binnen 30minuten op locatie

 Bespaar op energiekosten

 24/7 spoedservice

 Isolatieglas binnen 3 dagen

 Nu bereikbaar

Kozijnen

Nu ook! Kozijnen. Binnen 1 week gepaatst door Glaszetter Snel

BINNEN 3 DAGEN

Isolatieglas HR++

Glaszetter Amstelveen

Problemen met een raam of ruit? Bel Glaszetter Snel!

De ramen in uw huis of bedrijf zijn van vitaal belang voor de veiligheid en beveiliging ervan. Als ze kapot zijn, bent u kwetsbaar voor een aantal redenen – misschien omdat iemand in het gebouw heeft ingebroken terwijl u op vakantie was! Of misschien is een bepaald raam kapotgegaan tijdens een storm waarbij er takken tegen de ramen aankwamen. Hoe het ook gebeurde, er is geen excuus om ze niet snel te repareren. En misschien wilt u nu wel wat steviger glas, zodat het niet zo snel nog een keer gebeurt. Dit is allemaal te regelen door Glaszetter Amstelveen.

Bovendien kan het zijn dat uw dunne enkele beglazing hebt die in de winter koude lucht naar binnen laat en de warmte van binnen veel te snel naar buiten laat. Dit kan het geval zijn met een slechte installatie van de vorige installateurs. De professionals bij Glaszetter Snel zijn experts in het vervangen van ramen wanneer dat het meest nodig is!

25

JAAR
ERVARING

Glaszetter met spoed in Amstelveen

Gelukkig voor u heeft de glaszetter Amstelveen een grote voorraad glas. Dit betekent dat als uw oude of kapotte ruiten vervangen moeten worden door nieuwe, ze ten allen tijde maximale veiligheid en zekerheid kunnen bieden op een zeer korte termijn – Glaszettersbedrijf Amstelveen kan helpen! Wij rekenen ook geen voorrijkosten, dus het kost niets, tenzij er schade ter plaatse is geconstateerd als ons team arriveert. Wij komen graag zo snel mogelijk en zijn meestal binnen 30 minuten na ontvangst van de melding op locatie.

U kunt bijna elke soort glas vinden die u wilt bij glashandel Amstelveen. U hoeft geen tijd te verspillen aan het administratieve gedeelte, wij regelen alles voor u! Wij bieden geweldige tarieven en een uitstekende service die zeker niet alleen voldoen aan uw verwachtingen, maar deze ook overtreffen. Onze klanten verdienen niets minder dan een continue topkwaliteit en vakmanschap van ons.

Dubbelglas Amstelveen

De energiebesparing van dubbel glas is ongeveer 7 euro per vierkante meter, maar wanneer u kiest voor hoogrendementsglas zoals HR++ loopt dit op tot 14 per jaar. Met dit soort zuinige en milieuvriendelijke producten bespaart u zeker nog jaren geld!

Glaszetter Amstelveen is al meer dan 40 jaar expert op dit gebied en wij zijn goed op de hoogte op de laatste ontwikkelingen omtrent glas en wet- en regelgeving. De glaszetters kunnen uw kapotte glas repareren of ervoor zorgen dat oude beglazing vervangen hoeft te wordt, met hun deskundige kennis van de laatste ontwikkelingen!

Spoedservice in heel Noord Holland en Flevoland is mogelijk door onze lokale glaszetters, waaronder Glaszetter Haarlem en glaszetter Almere. Ervaren en vriendelijke glaszetters.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
glaszetter amstelveen
Welkom bij Glaszetter Snel

Prijsopgave glassoorten

Prijsopgaven zijn meestal specifiek van aard en afhankelijk van een aantal factoren. Geen raam is hetzelfde, met uitzondering van flatgebouwen en rijtjeswoningen daar zijn de ramen vrijwel identiek.

Glashandel Amstelveen wil daarom graag zoveel mogelijk informatie over de afmetingen en het type glas om een zo scherp mogelijke prijs op te geven. Wilt u dat wij eerst is langskomen om de situatie te peilen? Dan is dat geen probleem. glaszetter Amstelveen is binnen 30 minuten ter plaatse, en rekent geen voorrijkosten.

Waarom glaszetter Amstelveen?

Glaszetter Amstelveen gaat nauwkeurig, veilig en efficiënt te werk op de locatie. Glas is een zwaar en kwetsbaar materiaal, daarom komt Glaszetter Snel vaak met twee medewerkers om de klus veilig uit te voeren. In het bijzonder wanneer er sprake is van een raam met grote afmetingen, dan is het beter om twee ervaren glaszetters in te zetten. Dit garandeert niet alleen een veilige werksituatie maar tevens een optimale plaatsing in het raamkozijn.

Glaszetter snel

Vakbekwaam personeel met Jarenlange ervaring

Door de jarenlange ervaring van ons vakkundig personeel bent u verzekerd van een vlekkeloze plaatsing van een raam vervangen. Onze glaszetters gaan efficiënt en veilig te werk. Waarom is die nauwkeurigheid zo belangrijk? Omdat het doel van dubbel glas of hoogrendementsglas altijd is om de isolatie-eigenschappen zoveel mogelijk te behouden. Als er niet nauwkeurig wordt afgekit bij de randen van een kozijn, dan zou daar luchtverlies kunnen optreden. Dat geeft als gevolg meer stookkosten en dus meer energieverbruik.

glaszetter amstelveen
Binnen 3 dagen geleverd en geplaatst

Binnen 3 dagen isolatieglas

HR++ isolatieglas is op dit moment zeer populair en is daarom vaak moeilijk te leveren. Glaszetter Snel kan verzekeren dat wij binnen 3 dagen het isolatieglas binnen hebben en daarna ook zeer snel zullen plaatsen en afwerken.

Hoe werkt glaszettersbedrijf Amstelveen?

Wij gaan stapsgewijs als volgt te werk:

1. Na het eerste contact doen wij een inspectie van het raamkozijn en nemen de maten op.
2. De klant krijgt advies over het type glas.
3. Als er akkoord is over het type glas, wordt dit die dag nog op de juiste maat gesneden.
4. Er wordt een afspraak ingepland voor de montage.
5. Op de dag van plaatsing wordt de oude kit en de glasscherven als eerste verwijderd.
6. Nu wordt het nieuwe raam, vanuit de buiten- of binnenzijde geplaatst.
7. Na de plaatsing monteren wij de glaslatten en kitten deze ook af.

Dit geeft u een indicatie van onze werkvolgorde, in noodsituaties gaan wij uiteraard anders te werk omdat onmiddellijke vervanging van het glas dan noodzaak is. Dat kan in situaties van het breken van een de grote voorruit van de woonkamer. Dan moet er zo snel mogelijk actie worden ondernemen en vervanging plaatsvinden. Moet er bijvoorbeeld een glazen binnendeur vervangen worden, dan is er wel wat tijdspeling mogelijk.

gemiddelde minuten aankomst op locatie

ruiten vervangen of gerepareerd

Tevreden klanten vorig jaar

01. Alles in huis

Glaszetter Snel heeft alle glasdiensten in huis en kan snel handelen en leveren.

02. levering

De levering, montage en reparatie van alle glassoorten is mogelijk.

03. 24/7 bereikbaar

Wij beschikken over een 24/7 spoed glasservice bij glasschade.

04. Snel aanwezig

Wij streven om binnen 30 minuten aanwezig te zijn. Het kan vaak zelfs sneller.

05. Doen alles zelf

Tevens kunnen wij de plaatsing en reparatie van spiegels, tafelbladen en trappen zelf uitvoeren.

06. Voorraad

Glaszetter Snel heeft een grote voorraad aan diverse glassoorten.

Uitgebreid glas assortiment bij Glashandel Amstelveen

De glaszetter Amstelveen heeft alle kennis en ervaring in huis om uw gebroken glas mooi te repareren. Ze zijn gespecialiseerd in het repareren van ramen, deuren van glas en trappen met loopvlakken die meestal te vinden zijn op gebouwen vandaag de dag. Deze glazen trappen maken een mooie aanvulling, maar hebben constante aandacht nodig omdat ze kwetsbaar zijn als ze niet goed behandeld worden door professionals zoals die van glaszettersbedrijf Amstelveen!

Glaszetter Snel, uw glaszetter in Amstelveen en omgeving beschikt over een enorme voorraad van vele verschillende soorten glas. Van het kleinste raampje in een toilet tot grote deuren en tafelbladen van dubbelglas of zelfs spiegelglas, er is bijna geen soort dat wij niet hebben! Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat u elke keer topkwaliteit service bij ons krijgt ook omdat onze medewerkers precies weten wat ze doen als het gaat om het omgaan met deze gespecialiseerde goederen.

Wanneer u ons contacteert voor een dringende bestelling of vervanging van uw gebroken glas, gaat ons team onmiddellijk naar het magazijn waar wij alle nodige soorten bewaren. Waar het nodig snijden wij het glas helemaal zelf op maar en staan wij binnen enkele uren klaar en kunnen deze direct bij u thuis in Amstelveen plaatsen!

Glas vervangen Amstelveen

Wanneer uw ruit kapot is door vandalisme of inbraak, dient deze zo snel mogelijk vervangen te worden. U wilt niet dat er nog meer ongenode gasten gemakkelijk uw huis/bedrijf binnen kunnen komen dus neem altijd contact op met onze gespecialiseerde glasservice in Amstelveen die u zelfs om middernacht helpt!

Wilt u veiligheidsglas laten plaatsen in Amstelveen? Neem dan direct contact op met Glaszetter Snel! Het plaatsen van speciaal voor duurzaamheid en veiligheid gemaakte ruiten is bijzonder aan te raden. Dit type is bewezen extra sterk, wat betekent dat het er bijna niet doorheen te komen is en dat het heel lang duurt om er door heen te komen. Daar hebben vandalen of inbrekers geen tijd voor en deze zullen dus snel weer weg zijn. Ook in het bezit van Glaszetter Amsterdam en Kitbedrijf 

25

JAAR
ERVARING

Isolatieglas Amstelveen

Glaszetter Amstelveen is glaszetter om te bellen wanneer u nieuw isolatieglas nodig heeft! Of het nu voor uw huis of bedrijf is, ons team van deskundigen zal het vakkundig voorbereiden en installeren en zorgen dat koude lucht buiten blijft en het warme zonlicht wordt binnen gelaten en gehouden.

We hebben alles gedekt – van verwijdering van oude ruiten tot en met de installatie met milieuvriendelijke opties. Wilt u meer weten over onze diensten en producten of heeft u andere vragen? Neem dan direct contact op met de glaszetter Amstelveen voor een vakkundig advies op maat.

De glaszetter Amstelveen is 24/7 bereikbaar
Wij zijn werkzaam in de hele provincie Noord Holland. We werken ook in Amsterdam en hebben glaszetter Almere. Glaszetter Snel heeft een goede en lange samenwerking met het meest betrouwbare Kitbedrijf Amstelveen en Elektricien Amstelveen.

Professioneel Glaszettersbedrijf Amstelveen

Glaszetter Snel is een professioneel glaszettersbedrijf in Amstelveen dat werkt in de hele provincie Noord-Holland en Flevoland. We werken dus in Amstelveen, maar ook ver daarbuiten. Als uw raam kapot is het beste wat u kunt doen dus direct contact met ons opnemen. Glaszetter Amstelveen heeft een goede en lange samenwerking met het meest betrouwbare Kitbedrijf Amsterdam en Elektricien Amsterdam.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

dubbel glas amstelveen

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Spoedservice binnen 30 minuten

Dubbelglas vervangen

Merkt u op dat er vocht of vuil aanwezig is tussen de ruiten van uw dubbel glas? Dan is de kans groot dat uw glazen ruit lek is. In dit geval kunnen wij de oorzaak opsporen en indien gewenst zorgen voor het vervangen van het glas. Tevens zijn wij in staat u te helpen met het claimen van de vervanging van de ruiten en de montagekosten bij de originele leverancier van uw dubbel glas. Uiteraard bieden wij u maar liefst 15 jaar garantie op door ons geleverd en geplaatst dubbel glas. Daar kunt u op rekenen. Zo bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige oplossing en herstel van uw nieuwe ruiten bij schade of bij lekkage. Neemt u gerust telefonisch contact met ons op, wij adviseren u graag en kunnen zorgen voor een snel herstel van uw glasschade.

Wat te doen bij glasschade?

Als vakmensen zijn wij ons bewust van het feit dat het herstellen van ruiten niet alleen belangrijk is wat betreft warmte en schadeherstel. Vaak worden ruiten of glazen wanden ook gebruikt om het interieur van een woning of bedrijfsruimte een eigen identiteit te geven. Daarom vinden wij het belangrijk dat herstelwerkzaamheden en het plaatsen van nieuw glas geheel aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Belt u de Glaszetter Snel voor vrijblijvend advies of een afspraak? Zowel bij schadeherstel van glas als bij het plaatsen van nieuw glas kunt u altijd op ons rekenen.

Lek in dubbelglas

Laten vervangen door Glaszetter snel

Heeft u een vermoeden dat er een (gas)lek zit in uw dubbelglas? Glaszetter snel kan dan bij u langs komen om te kijken of dit het geval is. Als het inderdaad vervangen moet worden kunnen wij dat meteen voor u doen.

glaszetter snel amstelveen