Isolatieglas HR ++

binnen 3 dagen geleverd

kozijnen

Kozijnen

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

glaszetter snel

24/7 bereikbaar

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

Dubbelglas

Dubbelglas bespaart flink op de energierekening

Glaszetter spoed
\

Wij zijn nu bereikbaar!

isolatieglas

Isolatieglas

Binnen 3 dagen geleverd

altijd bereikbaar

Openingstijden

24/7 bereikbaar

30 minuten op locatie

In 30 minuten

Op locatie aanwezig

Voorraad

Uit voorraad leverbaar

offerte glaszetter

Gratis offerte

Geheel vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur heb je een antwoord.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

 Binnen 30minuten op locatie

 Bespaar op energiekosten

 24/7 spoedservice

 Isolatieglas binnen 3 dagen

 Nu bereikbaar

Kozijnen

Nu ook! Kozijnen. Binnen 1 week gepaatst door Glaszetter Snel

BINNEN 3 DAGEN

Isolatieglas HR++

Glaszetter Bussum

Dubbelglas vervangen? Bel Glaszetter Snel!

Wanneer u nieuw glas nodig heeft in uw woning of bedrijf, zijn er vele redenen om voor ons bedrijf te kiezen. Misschien bent u het slachtoffer geworden van een vervelende inbraak en heeft u schade opgelopen toen iemand in één of meer ruiten inbrak; misschien heeft u ze zelfs per ongeluk eigenhandig vernield. In elk geval kunnen wij ervoor zorgen dat alles er weer als nieuw uitziet – wat er ook is gebeurd. Glaszetter Bussum is onderdeel van Glaszetter Snel en is 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen. Heeft u vragen omtrent glas of over duurzaamheid m.b.t. uw ramen, dan kunt u altijd bij ons terecht. Vraag bij ons een geheel vrijblijvende offerte aan.
Zelf deze problemen proberen op te lossen kan leiden tot mindere resultaten. Als u in uw gebouw bijvoorbeeld kiest voor dunne enkele beglazing dan kan de kou gemakkelijk binnenkomen en de warmte snel ontsnappen tijdens de wintermaanden. Dit zal leiden tot condensatie op binnenmuren en schade door schimmel of andere rot! Bovendien doet deze situatie zich vaak voor wanneer er kieren tussen de ruiten zijn waardoor ze meer zonlicht absorberen waardoor koudere lucht kan binnendringen terwijl ze het tegelijkertijd moeilijker maken voor warme binnenkomende lucht.

25

JAAR
ERVARING

Glaszetter met spoed in Bussum

Wij zijn dé glaszetters van Bussum. Bel ons vandaag nog als u nieuw of vervangend glas nodig heeft voor uw bedrijfspand, woning en zelfs auto! Wij rekenen geen voorrijkosten. We willen gewoon goede producten en diensten leveren tegen een goede prijs. Vakkundige plaatsing door onze teamleden die een grote voorraad tot hun beschikking hebben voor het geval er zich een noodsituatie voordoet. Bijvoorbeeld bij storm- of inbraakschade. Dan wil de afnemer gewoon zo snel mogelijk weer nieuw glas, en dat kunnen wij leveren. Wij leveren isolatieglas binnen 3 dagen. Dubbele beglazing is de ideale manier om uw huis warm en veilig te houden.

De glaszetters van Glaszetter Snel in Bussum behoren met hun 25+ jaar ervaring tot de beste. Klanten hoeven zich geen zorgen te maken over administratieve details, want wij regelen alles voor u, van plaatsing tot het indienen bij de verzekering!

Spoedservice in heel Noord Holland en Flevoland is mogelijk door onze lokale glaszetters, waaronder Glaszetter Bloemendaal en glaszetter Amstelveen. Ervaren en vriendelijke glaszetters.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
glaszetter bussum
Welkom bij Glaszetter Snel

Prijsopgave glassoorten

Prijsopgaven zijn meestal specifiek van aard en afhankelijk van een aantal factoren. Geen raam is hetzelfde, met uitzondering van flatgebouwen en rijtjeswoningen daar zijn de ramen vrijwel identiek.

Glashandel Bussum wil daarom graag zoveel mogelijk informatie over de afmetingen en het type glas om een zo scherp mogelijke prijs op te geven. Wilt u dat wij eerst is langskomen om de situatie te peilen? Dan is dat geen probleem. glaszetter Bussum is binnen 30 minuten ter plaatse, en rekent geen voorrijkosten.

Waarom glaszetter Bussum?

Glaszetter Bussum gaat nauwkeurig, veilig en efficiënt te werk op de locatie. Glas is een zwaar en kwetsbaar materiaal, daarom komt Glaszetter Snel vaak met twee medewerkers om de klus veilig uit te voeren. In het bijzonder wanneer er sprake is van een raam met grote afmetingen, dan is het beter om twee ervaren glaszetters in te zetten. Dit garandeert niet alleen een veilige werksituatie maar tevens een optimale plaatsing in het raamkozijn.

Glaszetter snel

Vakbekwaam personeel met Jarenlange ervaring

Door de jarenlange ervaring van ons vakkundig personeel bent u verzekerd van een vlekkeloze plaatsing van een raam vervangen. Onze glaszetters gaan efficiënt en veilig te werk. Waarom is die nauwkeurigheid zo belangrijk? Omdat het doel van dubbel glas of hoogrendementsglas altijd is om de isolatie-eigenschappen zoveel mogelijk te behouden. Als er niet nauwkeurig wordt afgekit bij de randen van een kozijn, dan zou daar luchtverlies kunnen optreden. Dat geeft als gevolg meer stookkosten en dus meer energieverbruik.

glaszetter bussum
Binnen 3 dagen geleverd en geplaatst

Binnen 3 dagen isolatieglas

HR++ isolatieglas is op dit moment zeer populair en is daarom vaak moeilijk te leveren. Glaszetter Snel kan verzekeren dat wij binnen 3 dagen het isolatieglas binnen hebben en daarna ook zeer snel zullen plaatsen en afwerken.

isolatieglas

Hoe werkt glaszettersbedrijf Bussum?

Wij gaan stapsgewijs als volgt te werk:

1. Na het eerste contact doen wij een inspectie van het raamkozijn en nemen de maten op.
2. De klant krijgt advies over het type glas.
3. Als er akkoord is over het type glas, wordt dit die dag nog op de juiste maat gesneden.
4. Er wordt een afspraak ingepland voor de montage.
5. Op de dag van plaatsing wordt de oude kit en de glasscherven als eerste verwijderd.
6. Nu wordt het nieuwe raam, vanuit de buiten- of binnenzijde geplaatst.
7. Na de plaatsing monteren wij de glaslatten en kitten deze ook af.

Dit geeft u een indicatie van onze werkvolgorde, in noodsituaties gaan wij uiteraard anders te werk omdat onmiddellijke vervanging van het glas dan noodzaak is. Dat kan in situaties van het breken van een de grote voorruit van de woonkamer. Dan moet er zo snel mogelijk actie worden ondernemen en vervanging plaatsvinden. Moet er bijvoorbeeld een glazen binnendeur vervangen worden, dan is er wel wat tijdspeling mogelijk.

gemiddelde minuten aankomst op locatie

ruiten vervangen of gerepareerd

Tevreden klanten vorig jaar

01. Alles in huis

Glaszetter Snel heeft alle glasdiensten in huis en kan snel handelen en leveren.

02. levering

De levering, montage en reparatie van alle glassoorten is mogelijk.

03. 24/7 bereikbaar

Wij beschikken over een 24/7 spoed glasservice bij glasschade.

04. Snel aanwezig

Wij streven om binnen 30 minuten aanwezig te zijn. Het kan vaak zelfs sneller.

05. Doen alles zelf

Tevens kunnen wij de plaatsing en reparatie van spiegels, tafelbladen en trappen zelf uitvoeren.

06. Voorraad

Glaszetter Snel heeft een grote voorraad aan diverse glassoorten.

De beste service bij Glaszetter Bussum

Laat ons deskundig glaszettersbedrijf Bussum u helpen met alle ruitschade of vernieuwingswensen! Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in glasherstel, en kunnen uw verouderde ramen opknappen zodat ze weer als nieuw hun werk doen en eruit zien. Van het vervangen van een kapot paneel tot het plaatsen van isolerend HR+++ glas.

Het raam is een van de meest voorkomende doelwitten van vandalisme. De glaszetter Bussum is gespecialiseerd in het herstellen van dergelijke schade en het creëren van mooie accenten met onze ramen, deuren en zelfs trappen en spiegels!

Alle soorten ramen

Glaszetter Snel is uw lokale glaszetter voor alles wat met glas te maken heeft in Bussum. Van kleine ramen tot grote deuren en tafelbladen, bij ons bent u aan het juiste adres! Met een bijna onbeperkt assortiment dat 24/7 tot onze beschikking staat – ongeacht het soort specialisme of de grootte van uw wensen – leveren wij altijd de best mogelijke service.

Wij weten hoe belangrijk het is om uw glas snel en efficiënt te laten repareren. Daarom gaan we meteen naar het magazijn, waar we alle middelen hebben om het gebroken of gebarsten glas te repareren, en zorgen er voor dat het glas zo snel mogelijk weer bij u thuis in de kozijnen zit.

Het team van Glaszetter Bussum is niet alleen gespecialiseerd in het repareren van het glas maar ook in het installeren van nieuwe duurzaamheidsontwikkelingen en -trends. Deze experts werken 24/7 dus het maakt niet uit hoe laat iemand hun diensten nodig heeft ze staan continu paraat.

Ruit stuk? Bel ons snel

Raam kapot? Geen nood! Onze glaszetters kunnen zo snel mogelijk komen en uw ruit vervangen voor veiligheidsglas. Dit extra sterke materiaal is ontworpen voor een verhoogde bescherming tegen aanvallen van buitenaf, dus het is de beste optie voor uw gemoedsrust.

25

JAAR
ERVARING

Isolatieglas in Bussum

Zoals u wellicht weet, zijn ramen met enkel glas niet erg goed voor de isolatie. Ze voldoen ook niet aan de laatste milieunormen en kunnen een bron van zorg zijn voor huiseigenaren die zich in de toekomst willen beschermen tegen veranderende weerpatronen of de natuur. Het nieuwe isolatieglas dat wij hier aanbieden helpt u direct na plaatsing uw energierekening drastisch te verlagen. Bovendien helpt het ook om het geluid van buiten beter tegen te houden iets wat zeker geen overbodige luxe is! Ons brede assortiment omvat zowel dubbele als driedubbele beglazing, afhankelijk van het materiaal van het kozijn – standaard HR+, HR++ of zelfs hogere kwaliteit glas (HR+++). Verder hebben we beloopbaar glas, veiligheidsglas, glas in lood, brandwerend glas, spiegels en nog veel meer.

Professioneel Glaszettersbedrijf Bussum

Glaszetter Snel is een professioneel glaszettersbedrijf in Bussum dat werkt en in de hele provincie Noord-Holland en Flevoland. We werken dus in Bussum, maar ook ver daarbuiten. Als uw raam kapot is, is het beste wat u kunt doen direct contact met ons op te nemen. Glaszetter Bussum heeft een goede en lange samenwerking met het meest betrouwbare Kitbedrijf Amsterdam en Elektricien Amsterdam.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

dubbel glas wassenaar

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Spoedservice binnen 30 minuten

Dubbelglas vervangen

Merkt u op dat er vocht of vuil aanwezig is tussen de ruiten van uw dubbel glas? Dan is de kans groot dat uw glazen ruit lek is. In dit geval kunnen wij de oorzaak opsporen en indien gewenst zorgen voor het vervangen van het glas. Tevens zijn wij in staat u te helpen met het claimen van de vervanging van de ruiten en de montagekosten bij de originele leverancier van uw dubbel glas. Uiteraard bieden wij u maar liefst 15 jaar garantie op door ons geleverd en geplaatst dubbel glas. Daar kunt u op rekenen. Zo bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige oplossing en herstel van uw nieuwe ruiten bij schade of bij lekkage. Neemt u gerust telefonisch contact met ons op, wij adviseren u graag en kunnen zorgen voor een snel herstel van uw glasschade.

Wat te doen bij glasschade?

Als vakmensen zijn wij ons bewust van het feit dat het herstellen van ruiten niet alleen belangrijk is wat betreft warmte en schadeherstel. Vaak worden ruiten of glazen wanden ook gebruikt om het interieur van een woning of bedrijfsruimte een eigen identiteit te geven. Daarom vinden wij het belangrijk dat herstelwerkzaamheden en het plaatsen van nieuw glas geheel aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Belt u de Glaszetter Snel voor vrijblijvend advies of een afspraak? Zowel bij schadeherstel van glas als bij het plaatsen van nieuw glas kunt u altijd op ons rekenen.

Lek in dubbelglas

Laten vervangen door Glaszetter snel

Heeft u een vermoeden dat er een (gas)lek zit in uw dubbelglas? Glaszetter snel kan dan bij u langs komen om te kijken of dit het geval is. Als het inderdaad vervangen moet worden kunnen wij dat meteen voor u doen.

glaszetter snel wassenaar