Isolatieglas HR ++

binnen 3 dagen geleverd

kozijnen

Kozijnen

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

glaszetter snel

24/7 bereikbaar

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

Dubbelglas

Dubbelglas bespaart flink op de energierekening

Glaszetter spoed
\

Wij zijn nu bereikbaar!

isolatieglas

Isolatieglas

Binnen 3 dagen geleverd

altijd bereikbaar

Openingstijden

24/7 bereikbaar

30 minuten op locatie

In 30 minuten

Op locatie aanwezig

Voorraad

Uit voorraad leverbaar

offerte glaszetter

Gratis offerte

Geheel vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur heb je een antwoord.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

 Binnen 30minuten op locatie

 Bespaar op energiekosten

 24/7 spoedservice

 Isolatieglas binnen 3 dagen

 Nu bereikbaar

Kozijnen

Nu ook! Kozijnen. Binnen 1 week gepaatst door Glaszetter Snel

BINNEN 3 DAGEN

Isolatieglas HR++

Glaszetter Haarlem

Raam kapot of behoefte aan andere beglazing? Schakel de glaszetter Haarlem in!

Er zijn veel verschillende redenen aan te wijzen waarom nieuwe beglazing in uw woonruimte of bedrijfspand hard nodig is. Zo kan u het slachtoffer geworden zijn van een vervelende inbraak waarbij één of meerdere ruiten zijn ingeslagen. Ook kan een raam kapot zijn gegaan zonder dat er opzet in het spel was. Denk bijvoorbeeld aan spelende kinderen die per ongeluk een bal door de ruit schieten of een kleine onhandigheid tijdens het verhuizen waarbij u uw meubilair dwars door het glas heen laat vallen. Daarnaast kan het ook zo zijn dat uw pand over dunne enkele beglazing beschikt. Hierdoor komt in de winter de kou extra gemakkelijk binnen en kan de warmte van binnen via de ramen heel snel naar buiten ontsnappen. Kies in al deze gevallen voor het vervangen van de ramen door de vakmensen van Glaszetter Snel. Dit zeer ervaren glaszettersbedrijf Haarlem is de expert als het gaat om noodreparatie, vervanging van beglazing en het plaatsen van isolerend glas bij u thuis of op het werk.

3

GLAS GELEVERD
IN 3 DAGEN

Altijd snel bij u op locatie in Haarlem

Is razende spoed bij het vervangen van uw oude of kapotte ruiten nodig? Dan kunt absoluut vertrouwen op de glaszetter Haarlem. Binnen 30 minuten zijn we bij uw op locatie in Haarlem en kunnen we aan de slag met het herstellen of volledig vervangen van de beglazing aan uw bedrijfspand of woning. Hierbij rekenen we geen voorrijkosten, zodat u alleen betaalt voor wat er echt toe doet: uw nieuwe glas en de professionele plaatsing ervan. Voor het plaatsen van uw nieuwe beglazing in Haarlem kunnen we putten uit onze eigen, zeer grote voorraad aan glas. Bijna iedere denkbare soort glas is direct leverbaar, zodat er beslist geen kostbare tijd verloren gaat. Over het administratieve gedeelte hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit handelen we onmiddellijk voor u af met uw verzekering.

In Haarlem en de omliggende regio heeft u wellicht veel keus in glaszetters. Het vergelijken van tarieven is verstandig en uw recht. Glasservice Haarlem is een zeer betrouwbare glaszetter en dat is wat u ook wenst. De kwaliteit van het isolatieglas van glaszetter Haarlem is altijd van de hoogste kwaliteit. Dat mag ook wel want het heeft een directe invloed op de veiligheid en isolatie van uw woning of het kantoor waar elke dag mensen aanwezig zijn.

Kijken we bijvoorbeeld naar de energiebesparing van dubbelglas, dan is dat ongeveer 7 euro per vierkante meter glas. Maar wanneer u kiest voor hoogrendementsglas zoals bijvoorbeeld HR+++ glas, dan spreken we al gauw over energiebesparingen van 14 euro per vierkante meter glas op jaarbasis. Dit type glas is van zeer hoge kwaliteit.

Spoedservice in heel Noord Holland is mogelijk door onze lokale glaszetters, waaronder Glaszetter Zaandam en glaszetter Oostzaan. Ervaren en vriendelijke glaszetters.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
glaszetter haarlem
Welkom bij Glaszetter Snel

Prijsopgave glassoorten

Prijsopgaven zijn meestal specifiek van aard en afhankelijk van een aantal factoren. Geen raam is hetzelfde, met uitzondering van flatgebouwen en rijtjeswoningen daar zijn de ramen vrijwel identiek.

Glashandel Haarlem wil daarom graag zoveel mogelijk informatie over de afmetingen en het type glas om een zo scherp mogelijke prijs op te geven. Wilt u dat wij eerst is langskomen om de situatie te peilen? Dan is dat geen probleem. Glaszetter Snel is binnen 30 minuten ter plaatse, en rekent geen voorrijkosten.

Waarom glaszetter Haarlem?

Glaszetter Haarlem gaat nauwkeurig, veilig en efficiënt te werk op de locatie. Glas is een zwaar en kwetsbaar materiaal, daarom komt Glaszetter Snel vaak met twee medewerkers om de klus veilig uit te voeren. In het bijzonder wanneer er sprake is van een raam met grote afmetingen, dan is het beter om twee ervaren glaszetters in te zetten. Dit garandeert niet alleen een veilige werksituatie maar tevens een optimale plaatsing in het raamkozijn.

Glaszetter snel

Vakbekwaam personeel met Jarenlange ervaring

Door de jarenlange ervaring van ons vakkundig personeel bent u verzekerd van een vlekkeloze plaatsing van een raam vervangen. Onze glaszetters gaan efficiënt en veilig te werk. Waarom is die nauwkeurigheid zo belangrijk? Omdat het doel van dubbel glas of hoogrendementsglas altijd is om de isolatie-eigenschappen zoveel mogelijk te behouden. Als er niet nauwkeurig wordt afgekit bij de randen van een kozijn, dan zou daar luchtverlies kunnen optreden. Dat geeft als gevolg meer stookkosten en dus meer energieverbruik.

glaszetter haarlem
Binnen 3 dagen geleverd en geplaatst

Binnen 3 dagen isolatieglas

HR++ isolatieglas is op dit moment zeer populair en is daarom vaak moeilijk te leveren. Glaszetter Snel kan verzekeren dat wij binnen 3 dagen het isolatieglas binnen hebben en daarna ook zeer snel zullen plaatsen en afwerken.

isolatieglas zaandam

Hoe werkt glaszettersbedrijf Haarlem?

Wij gaan stapsgewijs als volgt te werk:

1. Na het eerste contact doen wij een inspectie van het raamkozijn en nemen de maten op.
2. De klant krijgt advies over het type glas.
3. Als er akkoord is over het type glas, wordt dit die dag nog op de juiste maat gesneden.
4. Er wordt een afspraak ingepland voor de montage.
5. Op de dag van plaatsing wordt de oude kit en de glasscherven als eerste verwijderd.
6. Nu wordt het nieuwe raam, vanuit de buiten- of binnenzijde geplaatst.
7. Na de plaatsing monteren wij de glaslatten en kitten deze ook af.

Dit geeft u een indicatie van onze werkvolgorde, in noodsituaties gaan wij uiteraard anders te werk omdat onmiddellijke vervanging van het glas dan noodzaak is. Dat kan in situaties van het breken van een de grote voorruit van de woonkamer. Dan moet er zo snel mogelijk actie worden ondernemen en vervanging plaatsvinden. Moet er bijvoorbeeld een glazen binnendeur vervangen worden, dan is er wel wat tijdspeling mogelijk.

gemiddelde minuten aankomst op locatie

ruiten vervangen of gerepareerd

Tevreden klanten vorig jaar

01. Alles in huis

Glaszetter Snel heeft alle glasdiensten in huis en kan snel handelen en leveren.

02. levering

De levering, montage en reparatie van alle glassoorten is mogelijk.

03. 24/7 bereikbaar

Wij beschikken over een 24/7 spoed glasservice bij glasschade.

04. Snel aanwezig

Wij streven om binnen 30 minuten aanwezig te zijn. Het kan vaak zelfs sneller.

05. Doen alles zelf

Tevens kunnen wij de plaatsing en reparatie van spiegels, tafelbladen en trappen zelf uitvoeren.

06. Voorraad

Glaszetter Snel heeft een grote voorraad aan diverse glassoorten.

U kunt rekenen op een ruime ervaring met glasherstel en –renovatie

Ons deskundige glaszettersbedrijf Haarlem heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van glasherstel bij ruitschade en het vernieuwen van verouderde beglazing in geheel Noord-Holland. Van een raam vervangen na een inbraak tot het opknappen van glas in lood en het plaatsen van ultra besparend isolerend HR++ glas. De meeste gevallen die we behandelen betreffen schade aan de ruiten. Daarnaast worden in veel bedrijfspanden en steeds meer woningen glazen deuren, glazen trappen, beloopbaar glas en grote spiegelwanden aangebracht. Stuk voor stuk geven deze een prachtig accent aan het pand, maar schade aan een dergelijk object moet natuurlijk zo snel mogelijk worden gerepareerd. Ook hiervoor bent u bij de glaszetter Haarlem helemaal aan het juiste adres. We beschikken over alle benodigde kennis en ervaring om ook deze soorten glas schitterend te herstellen.

Vrijwel alle soorten glas direct uit voorraad leverbaar?

Glaszetter Snel, uw glaszetter Haarlem beschikt over een enorme voorraad aan vele verschillende soorten glas. Van het kleinste ruitje voor in uw toiletraampje tot grote glazen deuren en tafelbladen en van dubbel glas en isolerend HR+ of HR ++ glas tot spiegelglas. We kunnen haast geen glassoort opnoemen die we niet op voorraad hebben. Doordat we te allen tijde kunnen beschikken over een haast onuitputtelijk assortiment aan speciaal glas kunnen we altijd optimaal van dienst zijn. Zodra u ons heeft ingeseind voor een spoedreparatie aan uw glas of voor het vervangen van uw enkel glas gaan we direct naar onze glasopslag. Hier laden we alle benodigde types glas voor uw klus direct in en vervolgens staan we in no time bij u op de stoep in Haarlem om het glas direct te plaatsen.

25

JAAR
ERVARING

Ruitschade snel en vakkundig verholpen in Haarlem

Zeker wanneer uw ruit kapot is door vandalisme of een inbraak moet deze zo gauw mogelijk worden vervangen. U wilt immers niet dat er nog meer ongenode gasten gemakkelijk binnen kunnen komen in uw woning of op uw zaak. Neem daarom altijd direct contact op met onze specialistische glasservice Haarlem. Ook al is het midden in de nacht, wij staan direct voor u klaar om u uit de brand te helpen. Waar nodig voeren we gelijk een noodreparatie voor u uit, maar we kunnen natuurlijk ook onmiddellijk uw kapotte raam vervangen. Het plaatsen van speciaal veiligheidsglas is bijzonder aan te raden. Dit glas is extra sterk en hierdoor nog beter bestand tegen toekomstige aanvallen van buitenaf. Wilt ook u veiligheidsglas in Haarlem laten aanbrengen? Schakel dan direct de glaszetter Haarem in!

Kiezen voor een beter rendement met isolatieglas

Ons glaszettersbedrijf Haarlem is er natuurlijk niet alleen voor u wanneer uw huidige beglazing kapotgegaan is. Integendeel, ook voor mensen die optimaal op de toekomst voorbereid willen zijn staan wij volledig klaar. Zo kunt u onze glasservice Haarlem altijd inhuren voor het vervangen van het oude en milieuonvriendelijke enkel glas in uw woning of bedrijfspand. Enkel glas isoleert behoorlijk slecht en steeds meer mensen kiezen er dan ook voor om het te laten vervangen door de professionele glaszetter Haarlem. Het nieuwe isolatieglas dat hierbij gebruikt wordt helpt u al gelijk na het plaatsen om uw energierekening drastisch naar beneden te brengen. Daarnaast helpt het ook om geluidsoverlast van buiten beter te weren. Zeker in een plaats als Haarlem in de nabijheid van Schiphol is dit beslist geen overbodige luxe. Isolatieglas is te verkrijgen in steeds meer soorten en in zowel dubbel als triple glas. Afhankelijk van uw kozijnen kan er gekozen worden voor onder meer standaard HR glas, HR+ glas of zelfs HR++ glas. Bent u benieuwd wat de beste optie is voor uw woning of bedrijf? Neem dan direct contact op met de glaszetter Haarlem voor een vakkundig advies op maat.

De glaszetter Haarlem is 24/7 bereikbaar

Wij zijn werkzaam in de hele provincie Noord Holland. We werken ook in Zaandam en hebben glaszetter Amsterdam. Glaszetter Snel heeft een goede en lange samenwerking met het meest betrouwbare Kitbedrijf Amsterdam en Elektricien Amsterdam en Elektricien Haarlem.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
dubbel glas haarlem
Spoedservice binnen 30 minuten

Dubbelglas vervangen

Merkt u op dat er vocht of vuil aanwezig is tussen de ruiten van uw dubbel glas? Dan is de kans groot dat uw glazen ruit lek is. In dit geval kunnen wij de oorzaak opsporen en indien gewenst zorgen voor het vervangen van het glas. Tevens zijn wij in staat u te helpen met het claimen van de vervanging van de ruiten en de montagekosten bij de originele leverancier van uw dubbel glas. Uiteraard bieden wij u maar liefst 15 jaar garantie op door ons geleverd en geplaatst dubbel glas. Daar kunt u op rekenen. Zo bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige oplossing en herstel van uw nieuwe ruiten bij schade of bij lekkage. Neemt u gerust telefonisch contact met ons op, wij adviseren u graag en kunnen zorgen voor een snel herstel van uw glasschade.

Wat te doen bij glasschade?

Als vakmensen zijn wij ons bewust van het feit dat het herstellen van ruiten niet alleen belangrijk is wat betreft warmte en schadeherstel. Vaak worden ruiten of glazen wanden ook gebruikt om het interieur van een woning of bedrijfsruimte een eigen identiteit te geven. Daarom vinden wij het belangrijk dat herstelwerkzaamheden en het plaatsen van nieuw glas geheel aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Belt u de Glaszetter Snel voor vrijblijvend advies of een afspraak? Zowel bij schadeherstel van glas als bij het plaatsen van nieuw glas kunt u altijd op ons rekenen.

Lek in dubbelglas

Laten vervangen door Glaszetter snel

Heeft u een vermoeden dat er een (gas)lek zit in uw dubbelglas? Glaszetter snel kan dan bij u langs komen om te kijken of dit het geval is. Als het inderdaad vervangen moet worden kunnen wij dat meteen voor u doen.

dubbel glas