Isolatieglas HR ++

binnen 3 dagen geleverd

kozijnen

Kozijnen

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

glaszetter snel

24/7 bereikbaar

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

Dubbelglas

Dubbelglas bespaart flink op de energierekening

Glaszetter spoed
\

Wij zijn nu bereikbaar!

isolatieglas

Isolatieglas

Binnen 3 dagen geleverd

altijd bereikbaar

Openingstijden

24/7 bereikbaar

30 minuten op locatie

In 30 minuten

Op locatie aanwezig

Voorraad

Uit voorraad leverbaar

offerte glaszetter

Gratis offerte

Geheel vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur heb je een antwoord.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

 Binnen 30minuten op locatie

 Bespaar op energiekosten

 24/7 spoedservice

 Isolatieglas binnen 3 dagen

 Nu bereikbaar

Kozijnen

Nu ook! Kozijnen. Binnen 1 week gepaatst door Glaszetter Snel

BINNEN 3 DAGEN

Isolatieglas HR++

Glaszetter Wormer – Goede kwaliteit van een professional

Wanneer een glaszetter Wormer onmisbaar is

Een glaszetter Wormer inzetten is in bepaalde gevallen onmisbaar. Zo kan er in de eerste plaats van alles gebeuren met uw glasplaten. Een veelvoorkomend probleem is schade aan uw ruiten of ramen die kapot knappen. Dit kan op talloze manieren gebeuren, vaak door een ongeluk of door onoplettendheid bij een spelend kind in de buurt. Ook door fikse stormen, vuurwerk of een extreme hagelbui kunnen de ramen van uw woning schade oplopen. Contact opnemen met een glaszetter Wormer van Glaszetter Snel is dan verstandig. U heeft dan de zekerheid dat de glasservice Wormer de schade snel op een professionele manier voor u oplost en kunt vaak ook rekenen op een garantieperiode.

Ten tweede is een glaszetter of glashandel Wormer inschakelen ook belangrijk als u nieuwe glasplaten in uw woning wilt plaatsen. Het kan zijn dat u enkel glas wilt vervangen voor dubbel glas, vanwege de hogere isolatie van geïsoleerd glas. Maar ook een uitbouw zoals een serre, dakkapel of nokverhoging kan een reden zijn om bij een glaszetter Wormer voordelig kwaliteitsglas in te slaan. En ten slotte kan het natuurlijk zo zijn dat u zelf een woning gaat bouwen, van kelder tot dak. Zelf materialen inslaan via een glashandel Wormer is dan naar verhouding een betaalbare optie. En eventueel laat u het glas ook door diezelfde glaszetter Wormer plaatsen. Zo bent u verzekerd van uitstekend glas dat naadloos in uw kozijnen geplaatst wordt.

3

GLAS GELEVERD
IN 3 DAGEN

Waarom kiezen veel mensen tegenwoordig voor een glaszetter?

Vandaag de dag, zo blijkt uit de praktijk, kiezen veel huiseigenaren voor het inzetten van een professionele glasservice om het glaswerk te laten plaatsen. De keuze voor een deskundige glaszetter die de plaatsing voor u regelt, heeft tal van pluspunten boven het zelf zetten van glas:

 • Wie zijn glasplaten laat zetten door een glaszetter bespaart zichzelf veel tijd en werk. Denk bijvoorbeeld eens aan het ophalen van het glas, het eventueel afvoeren van het oude glas en het opruimen van de rommel: de glaszetter regelt dit allemaal voor u en u kunt gewoon met uw eigen hobby’s, werk, activiteiten en gezin aan de slag gaan.
 • Bij een glashandel kunt u altijd terecht voor de beste glasplaten die er op dit moment verkrijgbaar zijn. Uw glaszetter is een specialist bij uitstek, die u op dit gebied ook kan adviseren.
 • Bij een glaszetter kunt u rekenen op een garantietijd als u daar uw glas aankoopt.
 • Ten slotte is een glaszetter ideaal vanwege de vele soorten glas die glaszetters kunnen aanbieden. Of het nu gaat om enkel glas, diamantglas, brandwerend glas, HR++-glas of glazen tafels: nagenoeg alles is mogelijk bij een glaszettersbedrijf.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
glaszetter wormer
Welkom bij Glaszetter Snel

Prijsopgave glassoorten

Prijsopgaven zijn meestal specifiek van aard en afhankelijk van een aantal factoren. Geen raam is hetzelfde, met uitzondering van flatgebouwen en rijtjeswoningen daar zijn de ramen vrijwel identiek.

Glashandel Wormer wil daarom graag zoveel mogelijk informatie over de afmetingen en het type glas om een zo scherp mogelijke prijs op te geven. Wilt u dat wij eerst is langskomen om de situatie te peilen? Dan is dat geen probleem. glaszetter Wormer is binnen 30 minuten ter plaatse, en rekent geen voorrijkosten.

Waarom glaszetter Wormer?

Glaszetter Wormer gaat nauwkeurig, veilig en efficiënt te werk op de locatie. Glas is een zwaar en kwetsbaar materiaal, daarom komt Glaszetter Snel vaak met twee medewerkers om de klus veilig uit te voeren. In het bijzonder wanneer er sprake is van een raam met grote afmetingen, dan is het beter om twee ervaren glaszetters in te zetten. Dit garandeert niet alleen een veilige werksituatie maar tevens een optimale plaatsing in het raamkozijn.

Glaszetter snel

Vakbekwaam personeel met Jarenlange ervaring

Door de jarenlange ervaring van ons vakkundig personeel bent u verzekerd van een vlekkeloze plaatsing van een raam vervangen. Onze glaszetters gaan efficiënt en veilig te werk. Waarom is die nauwkeurigheid zo belangrijk? Omdat het doel van dubbel glas of hoogrendementsglas altijd is om de isolatie-eigenschappen zoveel mogelijk te behouden. Als er niet nauwkeurig wordt afgekit bij de randen van een kozijn, dan zou daar luchtverlies kunnen optreden. Dat geeft als gevolg meer stookkosten en dus meer energieverbruik.

glaszetter wormer
Binnen 3 dagen geleverd en geplaatst

Binnen 3 dagen isolatieglas

HR++ isolatieglas is op dit moment zeer populair en is daarom vaak moeilijk te leveren. Glaszetter Snel kan verzekeren dat wij binnen 3 dagen het isolatieglas binnen hebben en daarna ook zeer snel zullen plaatsen en afwerken.

Hoe werkt glaszettersbedrijf Wormer?

Wij gaan stapsgewijs als volgt te werk:

1. Na het eerste contact doen wij een inspectie van het raamkozijn en nemen de maten op.
2. De klant krijgt advies over het type glas.
3. Als er akkoord is over het type glas, wordt dit die dag nog op de juiste maat gesneden.
4. Er wordt een afspraak ingepland voor de montage.
5. Op de dag van plaatsing wordt de oude kit en de glasscherven als eerste verwijderd.
6. Nu wordt het nieuwe raam, vanuit de buiten- of binnenzijde geplaatst.
7. Na de plaatsing monteren wij de glaslatten en kitten deze ook af.

Dit geeft u een indicatie van onze werkvolgorde, in noodsituaties gaan wij uiteraard anders te werk omdat onmiddellijke vervanging van het glas dan noodzaak is. Dat kan in situaties van het breken van een de grote voorruit van de woonkamer. Dan moet er zo snel mogelijk actie worden ondernemen en vervanging plaatsvinden. Moet er bijvoorbeeld een glazen binnendeur vervangen worden, dan is er wel wat tijdspeling mogelijk.

gemiddelde minuten aankomst op locatie

ruiten vervangen of gerepareerd

Tevreden klanten vorig jaar

01. Alles in huis

Glaszetter Snel heeft alle glasdiensten in huis en kan snel handelen en leveren.

02. levering

De levering, montage en reparatie van alle glassoorten is mogelijk.

03. 24/7 bereikbaar

Wij beschikken over een 24/7 spoed glasservice bij glasschade.

04. Snel aanwezig

Wij streven om binnen 30 minuten aanwezig te zijn. Het kan vaak zelfs sneller.

05. Doen alles zelf

Tevens kunnen wij de plaatsing en reparatie van spiegels, tafelbladen en trappen zelf uitvoeren.

06. Voorraad

Glaszetter Snel heeft een grote voorraad aan diverse glassoorten.

Waarom de keuze voor Glaszetter Snel als uw glaszetter Wormer aan te raden is

Bent u nog op zoek naar een glashandel die uitstekend betaalbaar, ervaren en professioneel is? Kies dan voor Glaszetter Snel als uw glaszetter Wormer of glaszetter Amsterdam. Klanten van Glaszetter Snel noemen als belangrijkste pro’s om voor dit bedrijf te kiezen, vaak de volgende punten:

 • Als glasservice Wormer staan wij voor een persoonlijke en klantgerichte aanpak. Uw wensen staan bij ons altijd voorop en zijn ons kompas.
 • Bij onze glashandel kunt u terecht voor een totale dienstverlening op het gebied van glaslevering en reparaties. Zowel levering, het monteren als schadeherstel en aankoop van alle typen glas zijn bij Glaszetter Snel mogelijk.
 • Heeft u glasschade, belt u ons dan direct. Ons glasservice is voor schadegevallen 24/7 telefonisch bereikbaar. En een van onze ervaren glaszetters staat in noodgevallen binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw raam of glasplaten te repareren.
 • Wij zijn als glasleverancier een specialist in speciaal glas. Of u nu gaat voor dubbel glas, veiligheidsglas,traptreden van glas, glazen tafelplaten,diamantglas of spiegelglas: in ons magazijn hebben wij nagenoeg alle glassoorten ruim op voorraad. Dus of u nu een grote partij glas wilt bestellen of enkele losse platen: bij Glaszetter Snel is het snel geregeld.
 • Als Glasservice Wormer laat Glaszetter Snel zijn glasplaten in een eigen fabriek maken, technisch geavanceerd en exact op maat. Doordat wij hierdoor dicht op het productieproces van ons glas zitten, kunnen we als glashandel Wormer ons glas tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden. Prijzen die u niet snel ziet bij andere glasbedrijven.
 • Glaszetter Snel heeft door heel Noord Holland ervaren glaszitters zitten, zoals Glaszetter Almere.

25

JAAR
ERVARING

Soorten glas

Bij Glaszetter Snel bent u verzekerd van een snelle levering van ieder soort glas. Wij beiden glas namelijk in tal van soorten en maten aan: enkel glas, dubbel glas, glas-in-lood, glasplaten voor spiegels of grote glasplaten om in uw serre te plaatsen? Voor Glaszetter Snel zijn deze glassoorten gesneden koek. Wij kunnen de genoemde typen glas, en daarnaast nog andere soorten, exact voor u op de goede maat maken, afleveren en voor u plaatsen.

Regel snel online een offerte op maat bij Glaszetter Snel

Waar wacht u nog op? Regel direct en voordelig online een offerte op maat voor het kopen en plaatsen van het beste glaswerk dat tegenwoordig verkrijgbaar is. Glaszetter Snel staat, als uw glaszetter Wormer, 24/7 voor u klaar in geval van nood.

Professioneel Glaszettersbedrijf Wormer

Glaszetter Snel is een professioneel glaszettersbedrijf Wormer dat werkt in de hele provincie Noord-Holland. We werken ook in Heemskerk, maar ook ver daarbuiten. Als uw raam kapot is het beste wat u kunt doen dus direct contact met ons opnemen. Glaszetter Snel heeft een goede en lange samenwerking met het meest betrouwbare Kitbedrijf Amsterdam en Elektricien Amsterdam.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
dubbel glas wormer
Spoedservice binnen 30 minuten

Dubbelglas vervangen

Merkt u op dat er vocht of vuil aanwezig is tussen de ruiten van uw dubbel glas? Dan is de kans groot dat uw glazen ruit lek is. In dit geval kunnen wij de oorzaak opsporen en indien gewenst zorgen voor het vervangen van het glas. Tevens zijn wij in staat u te helpen met het claimen van de vervanging van de ruiten en de montagekosten bij de originele leverancier van uw dubbel glas. Uiteraard bieden wij u maar liefst 15 jaar garantie op door ons geleverd en geplaatst dubbel glas. Daar kunt u op rekenen. Zo bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige oplossing en herstel van uw nieuwe ruiten bij schade of bij lekkage. Neemt u gerust telefonisch contact met ons op, wij adviseren u graag en kunnen zorgen voor een snel herstel van uw glasschade.

Wat te doen bij glasschade?

Als vakmensen zijn wij ons bewust van het feit dat het herstellen van ruiten niet alleen belangrijk is wat betreft warmte en schadeherstel. Vaak worden ruiten of glazen wanden ook gebruikt om het interieur van een woning of bedrijfsruimte een eigen identiteit te geven. Daarom vinden wij het belangrijk dat herstelwerkzaamheden en het plaatsen van nieuw glas geheel aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Belt u de Glaszetter Snel voor vrijblijvend advies of een afspraak? Zowel bij schadeherstel van glas als bij het plaatsen van nieuw glas kunt u altijd op ons rekenen.

Lek in dubbelglas

Laten vervangen door Glaszetter snel

Heeft u een vermoeden dat er een (gas)lek zit in uw dubbelglas? Glaszetter snel kan dan bij u langs komen om te kijken of dit het geval is. Als het inderdaad vervangen moet worden kunnen wij dat meteen voor u doen.

glaszetter snel wormer