Glas in je interieur

Glaszetter Snel is de snelste leverancier van alle glassoorten. Binnen 3 werkdagen leveren en monteren wij het isolatieglas. Zowel HR++ als HR+++ binnen 3 dagen geleverd.

douchecabine op maat

Douchecabine

→ Meer informatie

Glaszetter Snel maakt prachtige douchecabines op maat, perfect voor elke badkamer. Kies uit diverse opties en geniet van een unieke, stijlvolle douchebeleving.

glazen douchewand op maat

Glazen douchewand

→ Meer informatie

Douchewanden zijn er in diverse uitvoeringen, zoals vast, draaibaar of schuifbaar. Kies de wand die past bij uw badkamer en uw wensen.

badkamerspiegel op maat

Badkamerspiegel op maat

→ Meer informatie

Een spiegel is onmisbaar in de badkamer. Wij maken spiegels in alle vormen en maten, met of zonder verlichting.

glazen trap - glaszetter snel
spiegel op maat - glaszetter snel

Glas voor het interieur

Binnen 3 dagen geplaatst

Glas in het interieur: Creëer een unieke leefomgeving

Jouw interieur is een afspiegeling van jouw persoonlijkheid. Met glas op maat van Glaszetter Snel creëer je een unieke leefomgeving die perfect aansluit bij jouw stijl en wensen. Wij bieden een breed scala aan producten, van spiegels en glazen meubels tot glazen trappen.

Waarom glas in het interieur?

  • Eindeloze mogelijkheden: Glas is een veelzijdig materiaal dat in elke vorm en maat gesneden kan worden. Zo creëren we een oplossing die perfect past in jouw interieur, ongeacht de afmetingen of vorm.
  • Stijlvol en modern: Glas geeft jouw interieur een moderne en strakke uitstraling. Het materiaal is tijdloos en past bij elke interieurstijl.
  • Ruimtelijk effect: Glas reflecteert licht, waardoor uw ruimte er groter uitziet.
    Licht en transparant: Glas zorgt voor een open en lichte sfeer in je woning.
  • Onderhoudsvriendelijk: Glas is makkelijk schoon te maken en er komen geen schimmels of bacteriën in.

Onze producten:

  • Spiegels op maat: Een spiegel is een onmisbaar element in jouw interieur. Wij maken spiegels in alle vormen en maten, met of zonder verlichting.
  • Glazen meubels: Glazen meubels, zoals salontafels, eettafels, tv-meubels en tafelbladen, geven uw interieur een moderne en chique uitstraling.
  • Glazen trappen: Glazen trappen zijn een echte eyecatcher in je woning. Ze zorgen voor een open en ruimtelijke sfeer.

Glaszetter Snel: jouw partner voor glas op maat.

Wij werken met vakkundige glaszetters die al het glas op maat komen inmeten en installeren. Je kunt rekenen op een professionele service en een perfect resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Wij helpen je graag bij het creëren van jouw droominterieur!

interieur glassoorten

Binnen 3 dagen geleverd en gemonteerd

isolatieglas

Glaszetter Snel

Uw betrouwbare partner voor al uw glas

Bij ons mag u rekenen op vakmanschap, professionele installatie van uw glas en deskundige medewerkers. Aangezien wij weten dat glasschade altijd op onverwachtse momenten komt, zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u geopend. U kunt daarom in noodgevallen altijd contact met ons opnemen, zodat wij binnen 30 minuten bij u ter plaatse zijn om de schade te repareren. Wij kunnen uw glas ook met spoed leveren. Als u uw gewenste glas voor 10:00 uur besteld, zullen wij het de volgende dag bij u afleveren. Neemt u daarom contact met ons op om uw wensen te bespreken of in noodgevallen als uw glas met spoed gerepareerd moet worden. Wij zullen dan zorgen voor een vakkundige levering en plaatsing van uw glas. Glaszetter Snel werkt al jaren nauw samen met Kitbedrijf Amsterdam en Elekticien Amsterdam.