spiegel op maat
glazen meubels op maat laten maken

Glazen meubels op maat

Binnen 3 dagen geplaatst

Glazen salontafel, glazen eettafel, glazen tv-meubel, glasplaat voor tafel

Een opkomende trend in de wereld van woninginrichting en accessoires zijn meubels gemaakt van glas. Hoewel we geen traditionele woonwinkel zijn, Is Glaszetter Snel wel gespecialiseerd in glasbewerking. Als je een eigen ontwerp hebt en dit graag van glas wilt laten maken, staan we klaar om je te helpen! Samen met onze ontwerper bekijken we graag de mogelijkheden voor jouw unieke ontwerp.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

Diverse opties voor glazen meubels op maat

Met glas zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een op maat gemaakte glazen eettafel of vergadertafel. Misschien vind je het leuk om het bedrijfslogo in de glazen vergadertafel te laten graveren. Enkele andere voorbeelden van glazen meubels op maat zijn onder meer:

• Glazen salontafels of eettafels
• Glazen vitrinekasten
• Glazen tv-meubels
• Glasplaten voor tafels
• Glazen kasten en kastdeuren
• Glazen vergadertafels

Innovatieve glazen meubels

Het is mogelijk om glazen kasten volledig te maken zonder gebruik te maken van andere materialen dan glas zelf. Maar hoe werkt dat? Wij gebruiken een speciale techniek waarbij glas op glas wordt verlijmd met behulp van een zeer gespecialiseerde lijm en UV-technologie. Met deze innovatieve methode kunnen we kasten maken waarbij de gelijmde naden tussen het glas sterker zijn dan het glas zelf. Hierdoor kunnen we verbazingwekkend mooie constructies creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Vrijblijvend advies en offerte

Heb je een idee of wens voor een glasmeubel? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Je kunt ons bellen, mailen of een offerte aanvragen via onze website. We staan klaar om je te helpen jouw unieke glazen meubelstuk te realiseren!

Glazen meubels

Binnen 3 dagen geleverd en gemonteerd

Glaszetter Snel

Uw betrouwbare partner voor al uw glas

Bij ons mag u rekenen op vakmanschap, professionele installatie van uw glas en deskundige medewerkers. Aangezien wij weten dat glasschade altijd op onverwachtse momenten komt, zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u geopend. U kunt daarom in noodgevallen altijd contact met ons opnemen, zodat wij binnen 30 minuten bij u ter plaatse zijn om de schade te repareren. Wij kunnen uw glas ook met spoed leveren. Als u uw gewenste glas voor 10:00 uur besteld, zullen wij het de volgende dag bij u afleveren. Neemt u daarom contact met ons op om uw wensen te bespreken of in noodgevallen als uw glas met spoed gerepareerd moet worden. Wij zullen dan zorgen voor een vakkundige levering en plaatsing van uw glas. Glaszetter Snel werkt al jaren nauw samen met Glashandel Amsterdam.