spiegel op maat
spiegel op maat laten maken

Spiegel op maat

Binnen 3 dagen geplaatst

Spiegel op maat bestellen bij Glaszetter Snel

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamerspiegel of een spiegel voor een andere ruimte, bij Glaszetter Snel voorzien we je graag van een spiegel op maat. Zelfs als je een complete spiegelwand nodig hebt, zoals voor een fitness- of dansstudio, kunnen wij deze leveren.
Net als bij verschillende soorten enkel- en dubbel glas, bieden wij ook op maat gemaakte spiegels aan. Je kunt kiezen uit spiegels van verschillende diktes en kleurafwerkingen, zoals verzilverd blank, brons, roze en grijs.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

Spiegelbevestiging

Spiegels kunnen op verschillende manieren worden bevestigd, zowel permanent als semi-permanent. Je kunt bijvoorbeeld spiegellijm gebruiken, wat een permanente bevestigingsmethode is met een extreem hoge aanvangshechting. Dit is geschikt voor definitieve toepassingen zoals badkamerspiegels of in fitness- en dansstudio’s.

Met spiegeltape wordt de spiegel ook stevig bevestigd, maar deze kan nog worden verwijderd indien nodig. Het dubbelzijdig tape wordt aan de achterzijde van de spiegel bevestigd en vervolgens op het gewenste oppervlak geplakt. Decoratieve spiegels in ruimtes zoals woon- en slaapkamers worden vaak met deze tape bevestigd, zodat eventuele verwijdering geen schade veroorzaakt.

Wat zit er in een spiegel?

Een spiegel wordt gemaakt van blank float glas (enkel glas) met een reflecterende metaallaag aan de achterzijde. Deze laag reflecteert het licht en wordt beschermd door een afdeklaag van zwarte lak, waardoor het niet mogelijk is om door de spiegel heen te kijken. Het spiegelende effect ontstaat doordat de reflecterende metaallaag volledig vlak is.

Jouw spiegel bestellen bij Glaszetter Snel

Als je graag wilt dat wij een keer vrijblijvend langs komen om alles door te nemen en op te meten dan kun je ons altijd bellen. Als wij weten wat jij precies wilt dan gaan we voor je aan de slag. De randen van de spiegel worden standaard onbewerkt geleverd, maar we kunnen deze ook voor jou polijsten (play-poly of facet slijpen) om letsel te voorkomen. Je kunt dit aangeven tijdens het bestelproces, waarbij we altijd scherpe prijzen hanteren.
Na het doornemen van jouw wensen zorgen wij ervoor dat je de spiegel op maat ontvangt. Je kunt zelf het aflevermoment bepalen, waardoor de levering plaatsvindt wanneer het jou uitkomt. Ook is het mogelijk om de spiegel zelf op te halen bij onze afhaallocaties Amsterdam of Heemskerk.

Hulp bij het samenstellen

Als je hulp nodig hebt bij het samenstellen van je spiegel of twijfelt over het type spiegel of bevestigingsmethode, staan wij graag voor je klaar. Neem tijdens kantooruren contact met ons op via telefoon of e-mail. We helpen je graag verder!

Badkamerspiegel

Binnen 3 dagen geleverd en gemonteerd

Glaszetter Snel

Uw betrouwbare partner voor al uw glas

Bij ons mag u rekenen op vakmanschap, professionele installatie van uw glas en deskundige medewerkers. Aangezien wij weten dat glasschade altijd op onverwachtse momenten komt, zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u geopend. U kunt daarom in noodgevallen altijd contact met ons opnemen, zodat wij binnen 30 minuten bij u ter plaatse zijn om de schade te repareren. Wij kunnen uw glas ook met spoed leveren. Als u uw gewenste glas voor 10:00 uur besteld, zullen wij het de volgende dag bij u afleveren. Neemt u daarom contact met ons op om uw wensen te bespreken of in noodgevallen als uw glas met spoed gerepareerd moet worden. Wij zullen dan zorgen voor een vakkundige levering en plaatsing van uw glas. Glaszetter Snel werkt al jaren nauw samen met Glashandel Amsterdam.