Dubbelglas

Binnen 3 dagen geplaatst

Wat houdt dubbelglas precies in?

Dubbelglas, ook bekend als isolatieglas of thermopane, staat bekend om zijn energiebesparende eigenschappen en verbeterde isolatie ten opzichte van enkel glas. Dubbelglas bestaat uit twee glasplaten die op een speciale manier aan elkaar zijn bevestigd met een tussenruimte, ook wel spouw genoemd. Deze spouw tussen de glasplaten zorgt voor extra isolatie. Bovendien voorkomt het de vorming van koudebruggen, wat onderbrekingen zijn in de isolatielaag van de buitenmuur van een woning waardoor kou naar binnen kan komen. De spouw, gevuld met lucht of een speciaal gas, draagt bij aan nog betere isolatiewaarden.

Toepassingen van dubbelglas

Dubbelglas wordt voornamelijk gebruikt om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie van woningen te verbeteren. Het zorgt voor een lagere energierekening en een lagere CO2-uitstoot, wat bijdraagt aan duurzaamheid. Dubbelglas kan worden toegepast in diverse soorten kozijnen, zoals houten, stalen, aluminium en kunststof kozijnen, en is geschikt voor verschillende ruimtes zoals de keuken, badkamer en dakkapel. Bovendien kan dubbelglas worden uitgevoerd als veiligheidsglas, wat extra bescherming biedt.

De voordelen van Dubbelglas

Dubbelglas biedt diverse voordelen ten opzichte van enkel glas:

  • Verbeterde isolerende werking
  • Hoger energielabel
  • Vermindering van geluidsoverlast
  • Verhoogde inbraakwerende werking
  • Betere bescherming tegen wisselende weersomstandigheden
  • Aangenamere temperatuur in huis
  • Dankzij de isolerende spouw en de hoog rendementscoating vermindert dubbelglas warmteverlies en draagt het bij aan een lagere energierekening.

Dubbelglas

Bestellen van dubbelglas

Bij Glaszetter Snel vind je dubbelglas tegen scherpe prijzen. Ons assortiment omvat verschillende uitvoeringen, afmetingen en isolatiewaarden, zodat je altijd het geschikte dubbelglas kunt vinden voor jouw situatie. Je kunt telefonisch bestellen en waar nodig maken wij het voor je op maat. Jouw bestelling wordt (op maat) gemaakt in onze glashandel, volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Met een snelle levering vanaf drie werkdagen en de mogelijkheid tot afhalen of bezorgen, bieden wij een service die aan jouw wensen voldoet.

Dubbelglas

Binnen 3 dagen geleverd en gemonteerd

Glaszetter Snel

Uw betrouwbare partner voor al uw glas

Bij ons mag u rekenen op vakmanschap, professionele installatie van uw glas en deskundige medewerkers. Aangezien wij weten dat glasschade altijd op onverwachtse momenten komt, zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u geopend. U kunt daarom in noodgevallen altijd contact met ons opnemen, zodat wij binnen 30 minuten bij u ter plaatse zijn om de schade te repareren. Wij kunnen uw glas ook met spoed leveren. Als u uw gewenste glas voor 10:00 uur besteld, zullen wij het de volgende dag bij u afleveren. Neemt u daarom contact met ons op om uw wensen te bespreken of in noodgevallen als uw glas met spoed gerepareerd moet worden. Wij zullen dan zorgen voor een vakkundige levering en plaatsing van uw glas. Glaszetter Snel werkt al jaren nauw samen met Glashandel Amsterdam