Enkel glas

Binnen 3 dagen geplaatst

Wat houdt dubbelglas precies in?

Enkel glas biedt diverse mogelijkheden om uw woning stijlvoller of moderner te maken. Het kan volledig op maat worden geproduceerd, in verschillende vormen zoals rond, rechthoekig, ovaal of zelfs in bijzondere vormen. Dit kan met of zonder facet en het is zelfs mogelijk om een uitsparing aan te brengen.

Voornamelijk voor binnen toepassingen

Tegenwoordig wordt enkel glas voornamelijk gebruikt voor binnen toepassingen, zoals in binnendeuren, verlichting en scheidingswanden. Het kan geplaatst worden in verschillende typen kozijnen, waaronder hout, staal, aluminium of kunststof.

Hoewel enkel glas voorheen vaak werd gebruikt als standaard beglazing voor woningen en gebouwen, wordt het nu vaak vervangen door isolerend dubbelglas of triple glas vanwege de beperkte isolerende eigenschappen.

Voordelen van enkel glas

  • Hoge lichtdoorlaatbaarheid
  • Perfect vlak glasoppervlak
  • Zeer gelijkmatige dikte
  • Lichtgewicht

Beschikbaarheid en levering

Bij Glaszetter Snel hebben we standaard blanke enkelglas in diverse diktes op voorraad, direct leverbaar. Naast de heldere uitvoering is enkel glas ook verkrijgbaar met figuren en in verschillende kleuren, zoals groen, grijs en brons. Voor meer veiligheid, breukweerstand en draagvermogen kan enkelglas thermisch gehard worden, waardoor de ruit zo’n vijf keer sterker wordt.

Is het mogelijk om enkelglas te isoleren?

Ja, enkelglas kan geïsoleerd worden. In situaties waar dubbelglas niet toegepast kan worden, zoals bij monumenten vanwege beperkte ruimte, bieden wij ultradun isolerend enkelglas, speciaal ontworpen voor monumenten. Een andere oplossing is het plaatsen van een voorzetraam, waar wij ook mooie oplossingen voor bieden.

Enkel glas

Binnen 3 dagen geleverd en gemonteerd

Glaszetter Snel

Uw betrouwbare partner voor al uw glas

Bij ons mag u rekenen op vakmanschap, professionele installatie van uw glas en deskundige medewerkers. Aangezien wij weten dat glasschade altijd op onverwachtse momenten komt, zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u geopend. U kunt daarom in noodgevallen altijd contact met ons opnemen, zodat wij binnen 30 minuten bij u ter plaatse zijn om de schade te repareren. Wij kunnen uw glas ook met spoed leveren. Als u uw gewenste glas voor 10:00 uur besteld, zullen wij het de volgende dag bij u afleveren. Neemt u daarom contact met ons op om uw wensen te bespreken of in noodgevallen als uw glas met spoed gerepareerd moet worden. Wij zullen dan zorgen voor een vakkundige levering en plaatsing van uw glas. Glaszetter Snel werkt al jaren nauw samen met Glashandel Amsterdam.