Figuurglas

Binnen 3 dagen geplaatst

Wat is figuurglas?

Figuurglas, ook wel bekend als decoratief glas, biedt meer dan alleen functionaliteit. Het is een veelzijdige en esthetische optie voor zowel binnen als buiten. Met zijn diverse motieven en texturen voegt figuurglas karakter toe aan elke ruimte. Of het nu gaat om privacy in badkamers, decoratieve elementen in keukens, of sfeervolle accenten in woonkamers, figuurglas biedt talloze mogelijkheden om uw interieur te verfraaien en te personaliseren.

Soorten figuurglas

Er bestaan meer dan 300 varianten van figuurglas. Deze omvatten een breed scala aan motieven, zoals crepiglas, etsglas, canale glas en nog veel meer. Elke variant heeft zijn eigen unieke uitstraling en toepassingsmogelijkheden, waardoor u de vrijheid heeft om het perfecte figuurglas te kiezen dat past bij uw stijl en behoeften. Ons glaszetters staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de ideale optie.

Toepassingen van figuurglas

De veelzijdigheid van figuurglas maakt het geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Van bovenlichten in woningen tot scheidingswanden in kantoren, figuurglas voegt niet alleen een decoratief element toe, maar biedt ook functionele voordelen. Het creëert een gevoel van privacy zonder afbreuk te doen aan natuurlijk licht, waardoor het ideaal is voor ruimtes waar privacy en esthetiek hand in hand gaan. Bovendien kunnen de verschillende kleuren en motieven van figuurglas worden aangepast aan de specifieke eisen en voorkeuren van elke ruimte, waardoor een unieke en persoonlijke uitstraling wordt gecreëerd.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

Figuurglas als dubbelglas

Naast zijn decoratieve aspecten biedt figuurglas ook uitstekende isolerende eigenschappen, vooral wanneer het wordt gebruikt als onderdeel van isolerend dubbelglas. Dit zorgt niet alleen voor een aangename temperatuur en energiebesparing, maar biedt ook extra geluidsisolatie voor een rustige en comfortabele leefomgeving. Met verschillende beschikbare diktes, variërend van 2 tot 8 mm, kunnen we figuurglas aanpassen aan de specifieke vereisten van uw project, ongeacht de omvang of complexiteit ervan.

Welke diktes zijn leverbaar?

De dikte van figuurglas varieert afhankelijk van de toepassing en de afmetingen van het glas. Bij Glaszetter Snel bieden we een scala aan diktes, variërend van 2 tot 8 mm. Deze diversiteit stelt ons in staat om voor elke situatie een passende oplossing te bieden, of het nu gaat om kleine decoratieve accenten of grotere structurele toepassingen. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste dikte voor uw specifieke behoeften, om ervoor te zorgen dat uw project de gewenste functionaliteit en esthetiek bereikt.

Figuurglas bestellen

Bij Glaszetter Snel kun je eenvoudig figuurglas bestellen. Neem contact met ons op en wij leggen de procedure uit. Wij nemen alles telefonisch door of wij komen langs om de situatie te bekijken. Omdat wij direct aan u leveren profiteert u bij ons van de scherpste prijzen en hoogwaardige kwaliteit. Bovendien bieden we ook de mogelijkheid om het figuurglas professioneel te laten plaatsen door ons ervaren team van vakmensen.

Kun je ieder soort figuurglas gebruiken voor glazen deuren?

Hoewel figuurglas een veelzijdige optie is voor verschillende toepassingen, zijn niet alle varianten geschikt voor gebruik in glazen deuren, vooral niet bij hardglazen deuren. Dunne soorten figuurglas zijn mogelijk niet stevig genoeg en kunnen daarom niet worden gebruikt voor deze doeleinden. Wij zullen u helpen bij het selecteren van de meest geschikte figuurglasopties voor uw deurprojecten, zodat u kunt genieten van zowel de esthetische als functionele voordelen van figuurglas zonder in te leveren op kwaliteit of duurzaamheid.

Kom langs in onze showroom of vraag een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in het verkennen van de vele mogelijkheden van figuurglas voor uw project? Vraag eenvoudig een offerte aan via onze website en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw visie met hoogwaardig figuurglas van Glaszetter Snel. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het proces, van advies en selectie tot levering en installatie, om ervoor te zorgen dat u alle mogelijke informatie heeft en daarop uw weloverwogen beslissing kan nemen.

Figuurglas

Binnen 3 dagen geleverd en gemonteerd

Glaszetter Snel

Uw betrouwbare partner voor al uw glas

Bij ons mag u rekenen op vakmanschap, professionele installatie van uw glas en deskundige medewerkers. Aangezien wij weten dat glasschade altijd op onverwachtse momenten komt, zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u geopend. U kunt daarom in noodgevallen altijd contact met ons opnemen, zodat wij binnen 30 minuten bij u ter plaatse zijn om de schade te repareren. Wij kunnen uw glas ook met spoed leveren. Als u uw gewenste glas voor 10:00 uur besteld, zullen wij het de volgende dag bij u afleveren. Neemt u daarom contact met ons op om uw wensen te bespreken of in noodgevallen als uw glas met spoed gerepareerd moet worden. Wij zullen dan zorgen voor een vakkundige levering en plaatsing van uw glas. Glaszetter Snel werkt al jaren nauw samen met Glashandel Amsterdam.