Voorzetramen

Binnen 3 dagen geplaatst

Verbeter uw isolatie meteen

Voorzetramen bieden een ideale en betaalbare oplossing om uw ramen achteraf extra te isoleren. Door een voorzetraam te plaatsen, ontstaat er een luchtspouw die isolerend werkt, omdat lucht een hoge warmteweerstand heeft. Hierdoor kunt u tot wel 50% minder warmteverlies bij uw ramen ervaren!

Onze voorzetramen doen meer dan alleen tocht, kou en warmte buiten houden; ze verminderen ook geluidsoverlast in uw woning. We bieden een uitgebreid assortiment aan vaste, scharnierende en schuivende voorzetramen in verschillende uitvoeringen en vormen.

Voordelen van voorzetramen:

  • Warmte- en geluidsisolerend
  • Besparing op uw energierekening
  • Geen aanpassingen nodig aan het bestaande kozijn
  • Geen vergunning vereist voor “monumentale” panden (bij binnentoepassing)
  • Goedkopere investering dan hoog rendement glas

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

Maatwerk voor perfecte pasvorm

Onze voorzetramen maken wij nauwkeurig op maat, waardoor ze naadloos kunnen worden gemonteerd op uw bestaande kozijnen. Of u nu een voorzetraam met een toog aan de bovenzijde nodig heeft of een voorzetraam met schuine zijden voor oudere gebouwen, wij leveren het exact op maat voor een prachtig resultaat.

Diverse soorten voorzetramen

We bieden verschillende soorten voorzetramen aan, waaronder vaste ramen die voor een vast raam worden gemonteerd. Maar ook ramen met scharnieren die gemakkelijk kunnen worden geopend aan de linker- of rechterkant. Ongeacht uw situatie, Wij hebben een oplossing voor u.

Kleuren en glassoorten

Onze voorzetramen zijn verkrijgbaar in standaardkleuren zoals zuiver wit, crèmewit, aluminiumkleur, grachten groen en donkerrood. Daarnaast kunnen we ook elke RAL-kleur leveren, zodat uw voorzetraam perfect past bij uw kozijn. Bovendien bieden we verschillende glassoorten aan, zoals geluidswerend glas en enkel geïsoleerd glas, om aan al uw isolatiebehoeften te voldoen.

Voorzetramen met glas in lood

Voor liefhebbers van glas in lood ramen bieden wij voorzetramen met een moderne isolerende glasoplossing, die de authentieke uitstraling behouden terwijl ze zorgen voor verbeterde isolatie. Is uw glas in lood raam beschadigd? Wij kunnen het voor u repareren.

Verbeter uw isolatie en comfort met voorzetramen op maat van Glaszetter Snel. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

Voorzetramen

Binnen 3 dagen geleverd en gemonteerd

Glaszetter Snel

Uw betrouwbare partner voor al uw glas

Bij ons mag u rekenen op vakmanschap, professionele installatie van uw glas en deskundige medewerkers. Aangezien wij weten dat glasschade altijd op onverwachtse momenten komt, zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u geopend. U kunt daarom in noodgevallen altijd contact met ons opnemen, zodat wij binnen 30 minuten bij u ter plaatse zijn om de schade te repareren. Wij kunnen uw glas ook met spoed leveren. Als u uw gewenste glas voor 10:00 uur besteld, zullen wij het de volgende dag bij u afleveren. Neemt u daarom contact met ons op om uw wensen te bespreken of in noodgevallen als uw glas met spoed gerepareerd moet worden. Wij zullen dan zorgen voor een vakkundige levering en plaatsing van uw glas. Glaszetter Snel werkt al jaren nauw samen met Glashandel Amsterdam.