zonwerend glas

Binnen 3 dagen geplaatst

Zonwerend glas: licht naar binnen, hitte blijft buiten

Zonwerend glas is dubbel glas met een speciale zonwerende coating, waardoor je optimaal van natuurlijk licht kunt genieten terwijl overtollige warmte buiten blijft. Dit zorgt voor een aangename temperatuur in huis, of het nu zomer of winter is.

ZHR++ glas voor optimaal comfort

Het zonwerende glas van Glaszetter Snel is van het type ZHR++ en is verkrijgbaar in verschillende diktes en gradaties van zonwering. Hierdoor kun je de perfecte keuze maken die past bij jouw behoeften en wensen. Bovendien bieden we opties zoals zwarte spouw, roeden of wienersprossen om het glas aan te passen aan jouw stijl.

Verschillende varianten zonwerend glas

We bieden vier verschillende gradaties van zonwerend glas, elk met hun eigen kenmerken en toepassingen. Kies uit neutrale tinten tot licht grijze of blauwe schijnen, afhankelijk van jouw voorkeur en situatie.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

Ventilatieroosters

Bij Glaszetter Snel kun je ook eenvoudig ventilatieroosters mee bestellen tijdens het opname proces. Deze roosters zorgen voor een goede ventilatie in huis, wat essentieel is voor een gezond binnenklimaat. Ze zijn inbraakveilig, insectenwerend en beschermen tegen regeninslag, waardoor je altijd kunt genieten van frisse lucht zonder zorgen.

U-Waarde voor efficiënte isolatie

Bij de keuze van zonwerend dubbel glas is de U-waarde belangrijk, omdat dit aangeeft hoeveel warmte er door het glas verloren gaat. Glaszetter Snel biedt verschillende opties met verschillende U-waarden, zodat je kunt kiezen voor de beste isolatie voor jouw woning.

zonwerend glas

Binnen 3 dagen geleverd en gemonteerd

Glaszetter Snel

Uw betrouwbare partner voor al uw glas

Bij ons mag u rekenen op vakmanschap, professionele installatie van uw glas en deskundige medewerkers. Aangezien wij weten dat glasschade altijd op onverwachtse momenten komt, zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u geopend. U kunt daarom in noodgevallen altijd contact met ons opnemen, zodat wij binnen 30 minuten bij u ter plaatse zijn om de schade te repareren. Wij kunnen uw glas ook met spoed leveren. Als u uw gewenste glas voor 10:00 uur besteld, zullen wij het de volgende dag bij u afleveren. Neemt u daarom contact met ons op om uw wensen te bespreken of in noodgevallen als uw glas met spoed gerepareerd moet worden. Wij zullen dan zorgen voor een vakkundige levering en plaatsing van uw glas. Glaszetter Snel werkt al jaren nauw samen met Glashandel Amsterdam.