Isolatieglas HR ++

binnen 3 dagen geleverd

kozijnen

Kozijnen

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

glaszetter snel

24/7 bereikbaar

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

Dubbelglas

Dubbelglas bespaart flink op de energierekening

Glaszetter spoed
\

Wij zijn nu bereikbaar!

isolatieglas

Isolatieglas

Binnen 3 dagen geleverd

altijd bereikbaar

Openingstijden

24/7 bereikbaar

30 minuten op locatie

In 30 minuten

Op locatie aanwezig

Voorraad

Uit voorraad leverbaar

offerte glaszetter

Gratis offerte

Geheel vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur heb je een antwoord.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

 Binnen 30minuten op locatie

 Bespaar op energiekosten

 24/7 spoedservice

 Isolatieglas binnen 3 dagen

 Nu bereikbaar

Kozijnen

Nu ook! Kozijnen. Binnen 1 week gepaatst door Glaszetter Snel

BINNEN 3 DAGEN

Isolatieglas HR++

kozijnen op maat

Kozijnen

Binnen 7 dagen geleverd en geplaatst

Kozijnen op maat bestellen bij Glaszetter Snel

Het kopen van nieuwe kozijnen is een belangrijke beslissing die je niet overhaast moet nemen. Bij Glaszetter Snel bestel je eenvoudig online kozijnen op maat en heb je een ruime keuze uit diverse kozijntypes. We willen graag onze meest populaire raamkozijnen toelichten, zodat je altijd een weloverwogen keuze kunt maken.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

Levertijd kozijnen

Heb je snel kozijnen nodig? Wij leveren op maat gemaakte kozijnen binnen 7 werkdagen door heel Noord- en Zuid Holland, Utrecht en Flevoland.  Meer weten over onze levertijd van kozijnen en onze werkwijze? Neem contact met ons op en wij bespreken het met je.

Levertijd houten kozijnen?

Nadat we je bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons een voorlopige leverdatum. De eerste fase is WVB, wat staat voor werkvoorbereiding. De tweede fase is de productie van de houten kozijnen, gevolgd door de laatste fase: de levering en plaatsing van de houten kozijnen. De voorlopige leverdatum is een streefdatum. Naarmate de productie vordert, zullen we je voorzien van een definitieve leverdatum voor je houten kozijnen. Op die datum zullen we je kozijnen leveren.

Let op, de bovengenoemde levertermijnen zijn indicatief. Wij houden tijdens het gehele proces contact met je over de exacte levertijd.

Uitgebreid assortiment kozijnen van Glaszetter Snel

Glaszetter Snel levert diverse soorten kozijnen op maat.

Diverse kozijnen met veel toepassingsmogelijkheden

Online kan je verschillende leveranciers van ramen en deuren vinden, maar bij Glaszetter Snel krijg je de beste producten uit onze eigen fabrieken, tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze kozijnen zijn geschikt voor alle ruimtes in huis, van badkamer tot zolder. Wij bieden betaalbare kozijnen aan in verschillende materialen:

  • Houten kozijnen
  • Hout/aluminium kozijnen
  • Kunststof kozijnen

Kozijnen bestellen bij Glaszetter Snel

Je bestelling wordt altijd direct vanuit onze werkplaats bij jou thuisbezorgd, zodat je snel aan de slag kan met de kozijnen plaatsen. Onze medewerkers adviseren je graag met het plaatsen en als je liever hebt dat wij ze plaatsen, doen wij dat uiteraard ook.

Voordelige kozijnen van Glaszetter Snel

Bij Glaszetter Snel bieden we niet alleen ramen van hoge kwaliteit aan, maar ook voor zeer aantrekkelijke prijzen. Daarnaast kan je regelmatig profiteren van onze acties en aanbiedingen. 

Kozijnen

Binnen 7 dagen geleverd en gemonteerd

Glaszetter Snel

Uw betrouwbare partner voor al uw glas

Bij ons mag u rekenen op vakmanschap, professionele installatie van uw glas en deskundige medewerkers. Aangezien wij weten dat glasschade altijd op onverwachtse momenten komt, zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u geopend. U kunt daarom in noodgevallen altijd contact met ons opnemen, zodat wij binnen 30 minuten bij u ter plaatse zijn om de schade te repareren. Wij kunnen uw glas ook met spoed leveren. Als u uw gewenste glas voor 10:00 uur besteld, zullen wij het de volgende dag bij u afleveren. Neemt u daarom contact met ons op om uw wensen te bespreken of in noodgevallen als uw glas met spoed gerepareerd moet worden. Wij zullen dan zorgen voor een vakkundige levering en plaatsing van uw glas. Glaszetter Snel werkt al jaren nauw samen met Glashandel Amsterdam.