Ultradun isolatieglas

Glaszetter Snel is de snelste leverancier van ultradun isolatieglas. Binnen 3 werkdagen leveren en monteren wij het isolatieglas. Zowel HR++ als HR+++ binnen 3 dagen geleverd.

vacuumglas

Vacuümglas

→ Meer informatie

Vacuümglas: revolutionaire isolatie met vele voordelen. ✓ Extreem dun & isolerend ✓ Bespaar op energiekosten ✓ Duurzaam geproduceerd ✓ Geschikt voor nieuwbouw & renovatie

Elektricien Louwmans Kookgroep

Monumentenglas

→ Meer informatie

Behoud de charme van uw monument met isolerend monumentenglas. Kies uit diverse varianten die passen bij de stijl van uw pand. Glaszetter Snel: specialist in monumentenglas.

Ultradun Isolatieglas

Binnen 3 dagen geplaatst

Wat is ultradun isolatieglas?

Ultrdun isolatieglas is een revolutionaire ontwikkeling in de bouw- en glasindustrie, die de normen voor energie-efficiëntie en esthetiek naar nieuwe hoogten tilt. Dit geavanceerde glastype, ook wel bekend als vacuüm isolatieglas (VIG), biedt ongeëvenaarde thermische isolatieprestaties in een buitengewoon slank profiel. Met een dikte die slechts een fractie is van traditionele isolerende beglazing, opent ultradun isolatieglas de deur naar een wereld van mogelijkheden voor architecten, ontwerpers en bouwers.

Het geheim van ultradun isolatieglas ligt in zijn innovatieve constructie. Twee glasplaten worden op een afstand van enkele millimeters van elkaar geplaatst en luchtdicht afgesloten, waardoor een vacuümruimte ontstaat tussen beide panelen. Deze vacuümruimte minimaliseert warmteoverdracht door convectie en geleiding, wat resulteert in een uitzonderlijk hoge thermische isolatiewaarde. Dit betekent dat gebouwen die zijn uitgerust met ultradun isolatieglas aanzienlijk minder energie verbruiken voor verwarming en koeling, waardoor ze niet alleen milieuvriendelijker zijn, maar ook aanzienlijke kostenbesparingen opleveren op de lange termijn.

Naast zijn indrukwekkende thermische eigenschappen biedt ultradun isolatieglas ook een aantal andere voordelen. Het slanke profiel zorgt voor meer natuurlijk lichtinval in gebouwen, waardoor ruimtes helderder en uitnodigender worden. Bovendien biedt het dunne ontwerp architecten een grotere ontwerpvrijheid, waardoor ze innovatieve en esthetisch aantrekkelijke gebouwen kunnen creëren die voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Of het nu gaat om commerciële kantoorgebouwen, residentiële woningen of monumentale constructies, ultradun isolatieglas biedt een veelzijdige oplossing voor uiteenlopende bouwuitdagingen. Met zijn combinatie van superieure isolatieprestaties, slank profiel en esthetische veelzijdigheid, vertegenwoordigt ultradun isolatieglas de toekomst van moderne architectuur en duurzaam bouwen.

ultradun Isolatieglas

Binnen 3 dagen geleverd en gemonteerd

isolatieglas

Glaszetter Snel

Uw betrouwbare partner voor al uw glas

Bij ons mag u rekenen op vakmanschap, professionele installatie van uw glas en deskundige medewerkers. Aangezien wij weten dat glasschade altijd op onverwachtse momenten komt, zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u geopend. U kunt daarom in noodgevallen altijd contact met ons opnemen, zodat wij binnen 30 minuten bij u ter plaatse zijn om de schade te repareren. Wij kunnen uw glas ook met spoed leveren. Als u uw gewenste glas voor 10:00 uur besteld, zullen wij het de volgende dag bij u afleveren. Neemt u daarom contact met ons op om uw wensen te bespreken of in noodgevallen als uw glas met spoed gerepareerd moet worden. Wij zullen dan zorgen voor een vakkundige levering en plaatsing van uw glas. Glaszetter Snel werkt al jaren nauw samen met Kitbedrijf Amsterdam en Elekticien Amsterdam.