Isolatieglas HR ++

binnen 3 dagen geleverd

kozijnen

Kozijnen

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

glaszetter snel

24/7 bereikbaar

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

Dubbelglas

Dubbelglas bespaart flink op de energierekening

Glaszetter spoed
\

Wij zijn nu bereikbaar!

isolatieglas

Isolatieglas

Binnen 3 dagen geleverd

altijd bereikbaar

Openingstijden

24/7 bereikbaar

30 minuten op locatie

In 30 minuten

Op locatie aanwezig

Voorraad

Uit voorraad leverbaar

offerte glaszetter

Gratis offerte

Geheel vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur heb je een antwoord.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

 Binnen 30minuten op locatie

 Bespaar op energiekosten

 24/7 spoedservice

 Isolatieglas binnen 3 dagen

 Nu bereikbaar

Kozijnen

Nu ook! Kozijnen. Binnen 1 week gepaatst door Glaszetter Snel

BINNEN 3 DAGEN

Isolatieglas HR++

Glaszetter Amsterdam Centrum

Nieuw glas kopen en plaatsen? Kies voor een ervaren glaszetter Amsterdam Centrum

Wie glas aanschaft, gaat natuurlijk voor de beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. In Amsterdam kunt u – wanneer u nieuw glas wilt kopen – het beste een ervaren en betrouwbare en gedegen glaszetter Amsterdam Centrum inschakelen. Immers: als u uw glasplaten koopt bij een professionele glashandel Amsterdam, zoals Glaszetter Snel, dan weet u in elk geval zeker dat u perfect glas krijgt, voor een scherpe prijs en natuurlijk met een jarenlange garantie. Daarbij wordt het glas door uw glaszetter Amsterdam Centrum tevens voor u geplaatst, zodat u niet zelf hoeft aan te rommelen met deze lastige klus. Dat scheelt u een hoop tijd, moeite en frustratie.

Bij Glaszetter Amsterdam Centrum zijn wij getraind en ervaren om snel te reageren op dit soort situaties. Glaszetter Snel is een glasservice met juist die prioriteit: zo snel mogelijk een raam vervangen met alle middelen en vakbekwame mensen op die locatie. Neemt u gerust een kijkje op de homepage van Glaszetter Snel om te ontdekken waarom Glaszetter Amsterdam Centrum de beste keus is.

25

JAAR
ERVARING

Redenen om Glaszetter Snel, een goede glaszetter in Amsterdam Centrum, in te zetten

Als betrouwbare en voordelige glaszetter van Amsterdam Centrum, zijn er goede redenen om te kiezen voor de expertise van Glaszetter Snel, dé ongeëvenaarde glasservice in Amsterdam Centrum. Waarom is Glaszetter Snel uw ideale partner in alles wat draait om glas? Heel simpel, vanwege de volledige service die wij als glashandel Amsterdam aan onze klanten te bieden hebben. Tot onze meest gewaardeerde service, diensten en producten behoren, aldus onze klanten:

  • Ons ruime aanbod aan glas. Bij ons kunt u terecht voor verduisterd glas, veiligheidsglas, patroonglas, dubbel glas, enkel glas en ook voor het superieur isolerende HR+++-glas. Maar dat is nog niet alles: zoekt u bijvoorbeeld glazen tafels, brandwerend glas, spiegelglas of glazen traptreden? Ook dan bent u bij Glaszetter Snel aan het perfecte adres!
  • Onze 24/7 dienstverlening. Als 24/7 glaszetter Amsterdam Centrum staat Glaszetter Snel dag en nacht paraat om in te grijpen als u een probleem met uw glasplaten heeft. Denk bijvoorbeeld aan ruitschade door noodweer, of kapotte ramen ten gevolge van een inbraak. Wanneer u ons in dit soort situaties belt, is er binnen 30 minuten een van onze glasreparateurs bij u thuis om het glas voor u te herstellen. Dat is nog eens lekker snel, zeker in een stad als Amsterdam!
  • Onze enorme ervaring. Doordat wij al meer dan 25 jaar glas verkopen, plaatsen en herstellen, weten wij precies waar kwaliteitsglas gekocht kan worden, hoe deze betaalbaar blijft en ook hoe alle soorten glas goed – energiezuinig en veilig – gemonteerd dienen te worden. U als klant heeft hiervan natuurlijk optimaal profijt.
  • De goede en betaalbare glasverzekeringen die wij aanbieden. Als u glas bij ons aankoopt, is het verstandig om deze direct goed te laten verzekeren. Glaszetter Snel heeft als glaszetter Amsterdam nauwe banden met de belangrijkste glasverzekeraars van Nederland. Via ons kunt u dan ook direct, voordelig en veilig, uw glaswerk laten verzekeren bij een betrouwbare aanbieder.
  • Glaszetter Snel rekent geen voorrijkosten door richting klanten. Dat scheelt natuurlijk mooi op de nota.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
glaszetter amsterdam centrum
Welkom bij GlaszetterSnel

Prijsopgave glassoorten

Prijsopgaven zijn meestal specifiek van aard en afhankelijk van een aantal factoren. Geen raam is hetzelfde, met uitzondering van flatgebouwen en rijtjeswoningen daar zijn de ramen vrijwel identiek.

Glashandel Amsterdam Centrum wil daarom graag zoveel mogelijk informatie over de afmetingen en het type glas om een zo scherp mogelijke prijs op te geven. Wilt u dat wij eerst is langskomen om de situatie te peilen? Dan is dat geen probleem. glaszetter Amsterdam is binnen 30 minuten ter plaatse, en rekent geen voorrijkosten.

Waarom glaszetter Amsterdam Centrum?

Glaszetter Amsterdam Centrum gaat nauwkeurig, veilig en efficiënt te werk op de locatie. Glas is een zwaar en kwetsbaar materiaal, daarom komt Glaszetter Snel vaak met twee medewerkers om de klus veilig uit te voeren. In het bijzonder wanneer er sprake is van een raam met grote afmetingen, dan is het beter om twee ervaren glaszetters in te zetten. Dit garandeert niet alleen een veilige werksituatie maar tevens een optimale plaatsing in het raamkozijn.

Glaszetter snel

Vakbekwaam personeel met Jarenlange ervaring

Door de jarenlange ervaring van ons vakkundig personeel bent u verzekerd van een vlekkeloze plaatsing van een raam vervangen. Onze glaszetters gaan efficiënt en veilig te werk. Waarom is die nauwkeurigheid zo belangrijk? Omdat het doel van dubbel glas of hoogrendementsglas altijd is om de isolatie-eigenschappen zoveel mogelijk te behouden. Als er niet nauwkeurig wordt afgekit bij de randen van een kozijn, dan zou daar luchtverlies kunnen optreden. Dat geeft als gevolg meer stookkosten en dus meer energieverbruik. Wij hebben een samenwerking met kitbedrijf Amsterdam.

glaszetter amsterdam
Binnen 3 dagen geleverd en geplaatst

Binnen 3 dagen isolatieglas

HR++ isolatieglas is op dit moment zeer populair en is daarom vaak moeilijk te leveren. Glaszetter Snel kan verzekeren dat wij binnen 3 dagen het isolatieglas binnen hebben en daarna ook zeer snel zullen plaatsen en afwerken.

Oeps mijn ruit is kapot gegaan

Als uw ruit, om welke reden dan ook, kapotgegaan is, schakelt u natuurlijk zo snel mogelijk een glaszetter in. Want zonder ramen kan niemand, zeker niet in een criminele stad als Amsterdam. U zult altijd zien dat ruiten juist op die momenten stukgaan, dat het u totaal niet uitkomt. Dat kan bijvoorbeeld zijn tijdens een hevige storm, of vlak voordat u op vakantie gaat. Natuurlijk zijn juist dit soort gevallen ogenblikken waarop u snel geholpen wilt worden. Bel dan Glaszetter Snel, de perfecte glasservice in Amsterdam Centrum, op het nummer 085-1301141. En binnen een half uur arriveert er een van onze glasmakers die de klus secuur en tegen een concurrerend tarief voor u oplost.

glasservice amsterdam

gemiddelde minuten aankomst op locatie

ruiten vervangen of gerepareerd

Tevreden klanten vorig jaar

01. Alles in huis

Glaszetter Snel heeft alle glasdiensten in huis en kan snel handelen en leveren.

02. levering

De levering, montage en reparatie van alle glassoorten is mogelijk.

03. 24/7 bereikbaar

Wij beschikken over een 24/7 spoed glasservice bij glasschade.

04. Snel aanwezig

Wij streven om binnen 30 minuten aanwezig te zijn. Het kan vaak zelfs sneller.

05. Doen alles zelf

Tevens kunnen wij de plaatsing en reparatie van spiegels, tafelbladen en trappen zelf uitvoeren.

06. Voorraad

Glaszetter Snel heeft een grote voorraad aan diverse glassoorten.

Uw ruit(en) laten vervangen door een gecertificeerde glaszetter Amsterdam Centrum

In de glaswereld zij er veel beunhazen actief, die eigenlijk maar half werk leveren. En op slecht glas of een slechte montage zit niemand te wachten. Kiest u voor de gediplomeerde glazenzetters van Glaszetter Snel, dan gaat u voor een glaszetter Amsterdam die zijn vak verstaat en u het beste glas levert tegen de scherpst mogelijke prijzen. Stel dat u bijvoorbeeld uw voorruiten en achterruiten wilt vervangen voor dubbel glas. Onze glasmonteur haalt dan voor u het oude enkel glas eruit en vervangt deze voor hoge kwaliteit dubbel glas. Maar ook als u liever veiligheidsglas heeft of kiest voor speciaal glas met figuren en symbolen, dan kunt u dit overlaten aan Glaszetter Snel als uw glaszetter Amsterdam Centrum. Wij zorgen voor een snelle en perfecte vervanging!

Razendsnelle service in heel Noord-Holland

Bij glasschade is het belangrijk om snel te handelen. De professionele glaszetter Amsterdam is dan ook 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar en staat klaar om direct in actie te komen. Onze glaszetters zijn altijd snel ter plaatse, waar u zich ook bevind in de provincie Noord-Holland. Ook bij u in Amsterdam staat we dan ook in no time klaar. Zodra u ons belt zijn we binnen 30 minuten bij uw woning of bedrijfspand. Een bijkomend voordeel voor u: we rekenen hierbij geen voorrijkosten.

Grote hoeveelheden glas

Zoekt u grote hoeveelheden glas tegelijk, omdat u een woning bouwt of een groot nieuwbouwhuis of bedrijf van glas moet voorzien? De inzet van uw glaszetter Amsterdam is dan een logische keuze. Wij hebben in ons magazijn namelijk een haast oneindige hoeveelheid glas op voorraad waarmee u alle kanten op kunt. De wachttijden zijn bij ons dan ook tot een minimum beperkt.

Vraag nu direct een offerte op bij Glaszetter Snel

Wacht niet langer en maak uw glaswerk of ruitschade vandaag nog in orde. U kunt telefonisch of online snel een gepaste offerte aanvragen, zodat u gauw geholpen bent. Glaszetter Snel staat in elk geval voor u klaar! Glaszetter Amsterdam heeft samenwerkingen met Kitbedrijf, Elektricien Amsterdam en Loodgieter Amsterdam

Uw ruit(en) laten vervangen door een gecertificeerde glaszetter Amsterdam Centrum

In de glaswereld zij er veel beunhazen actief, die eigenlijk maar half werk leveren. En op slecht glas of een slechte montage zit niemand te wachten. Kiest u voor de gediplomeerde glazenzetters van Glaszetter Snel, dan gaat u voor een glaszetter Amsterdam die zijn vak verstaat en u het beste glas levert tegen de scherpst mogelijke prijzen. Stel dat u bijvoorbeeld uw voorruiten en achterruiten wilt vervangen voor dubbel glas. Onze glasmonteur haalt dan voor u het oude enkel glas eruit en vervangt deze voor hoge kwaliteit dubbel glas. Maar ook als u liever veiligheidsglas heeft of kiest voor speciaal glas met figuren en symbolen, dan kunt u dit overlaten aan Glaszetter Snel als uw glaszetter Amsterdam Centrum. Wij zorgen voor een snelle en perfecte vervanging!

Razendsnelle service in heel Noord-Holland

Bij glasschade is het belangrijk om snel te handelen. De professionele glaszetter Amsterdam is dan ook 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar en staat klaar om direct in actie te komen. Onze glaszetters zijn altijd snel ter plaatse, waar u zich ook bevind in de provincie Noord-Holland. Ook bij u in Amsterdam staat we dan ook in no time klaar. Zodra u ons belt zijn we binnen 30 minuten bij uw woning of bedrijfspand. Een bijkomend voordeel voor u: we rekenen hierbij geen voorrijkosten.

Grote hoeveelheden glas

Zoekt u grote hoeveelheden glas tegelijk, omdat u een woning bouwt of een groot nieuwbouwhuis of bedrijf van glas moet voorzien? De inzet van uw glaszetter Amsterdam is dan een logische keuze. Wij hebben in ons magazijn namelijk een haast oneindige hoeveelheid glas op voorraad waarmee u alle kanten op kunt. De wachttijden zijn bij ons dan ook tot een minimum beperkt.

Vraag nu direct een offerte op bij Glaszetter Snel

Wacht niet langer en maak uw glaswerk of ruitschade vandaag nog in orde. U kunt telefonisch of online snel een gepaste offerte aanvragen, zodat u gauw geholpen bent. Glaszetter Snel staat in elk geval voor u klaar! Glaszetter Amsterdam heeft samenwerkingen met Kitbedrijf Amsterdam, Elektricien Amsterdam en Loodgieter Amsterdam

25

JAAR
ERVARING

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
dubbel glas amsterdam centrum
Spoedservice binnen 30 minuten

Dubbelglas vervangen

Merkt u op dat er vocht of vuil aanwezig is tussen de ruiten van uw dubbel glas? Dan is de kans groot dat uw glazen ruit lek is. In dit geval kunnen wij de oorzaak opsporen en indien gewenst zorgen voor het vervangen van het glas. Tevens zijn wij in staat u te helpen met het claimen van de vervanging van de ruiten en de montagekosten bij de originele leverancier van uw dubbel glas. Uiteraard bieden wij u maar liefst 15 jaar garantie op door ons geleverd en geplaatst dubbel glas. Daar kunt u op rekenen. Zo bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige oplossing en herstel van uw nieuwe ruiten bij schade of bij lekkage. Neemt u gerust telefonisch contact met ons op, wij adviseren u graag en kunnen zorgen voor een snel herstel van uw glasschade.

Wat te doen bij glasschade?

Als vakmensen zijn wij ons bewust van het feit dat het herstellen van ruiten niet alleen belangrijk is wat betreft warmte en schadeherstel. Vaak worden ruiten of glazen wanden ook gebruikt om het interieur van een woning of bedrijfsruimte een eigen identiteit te geven. Daarom vinden wij het belangrijk dat herstelwerkzaamheden en het plaatsen van nieuw glas geheel aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Belt u de Glaszetter Snel voor vrijblijvend advies of een afspraak? Zowel bij schadeherstel van glas als bij het plaatsen van nieuw glas kunt u altijd op ons rekenen.

Lek in dubbelglas

Laten vervangen door Glaszetter snel

Heeft u een vermoeden dat er een (gas)lek zit in uw dubbelglas? Glaszetter snel kan dan bij u langs komen om te kijken of dit het geval is. Als het inderdaad vervangen moet worden kunnen wij dat meteen voor u doen.

glaszetter snel amsterdam centrum