Isolatieglas HR ++

binnen 3 dagen geleverd

kozijnen

Kozijnen

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

glaszetter snel

24/7 bereikbaar

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

Dubbelglas

Dubbelglas bespaart flink op de energierekening

Glaszetter spoed
\

Wij zijn nu bereikbaar!

isolatieglas

Isolatieglas

Binnen 3 dagen geleverd

altijd bereikbaar

Openingstijden

24/7 bereikbaar

30 minuten op locatie

In 30 minuten

Op locatie aanwezig

Voorraad

Uit voorraad leverbaar

offerte glaszetter

Gratis offerte

Geheel vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur heb je een antwoord.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

 Binnen 30minuten op locatie

 Bespaar op energiekosten

 24/7 spoedservice

 Isolatieglas binnen 3 dagen

 Nu bereikbaar

Kozijnen

Nu ook! Kozijnen. Binnen 1 week gepaatst door Glaszetter Snel

BINNEN 3 DAGEN

Isolatieglas HR++

Betrouwbare glaszetter Amsterdam Noord

Glaszetter Amsterdam Noord

Als inwoner van Amsterdam Noord weet u als geen ander hoe gezellig wonen het is in uw wijk. Als er iets is kunt u ongetwijfeld bij de buren terecht. Toch kunnen er problemen zijn, waar niet iedereen in de buurt u mee kan helpen. Dit gaat dan bijvoorbeeld om problemen een ongelukje waarbij de de buurtkinderen een bal door uw ruit hebben geschoten of dat u slachtoffer bent geworden van een inbraak. In zulke gevallen heeft u behoefte aan een goede glaszetter Amsterdam Noord. Als glashandel Amsterdam kunt u daarom altijd terecht bij Glaszetter Snel en dat 24 uur per dag!

24/7 glaszetter Amsterdam Noord

Wij weten dat problemen met uw ruiten altijd plaatsvinden op de vreemds mogelijke tijden. Midden in de nacht, in de weekenden of op feestdagen. Net op tijden dat niemand meer bereikbaar is. Maar wij zijn niet zomaar een glaszetter Amsterdam, wij zijn daarom uw 24/7 glaszetter Amsterdam Noord, waar u altijd terecht kunt. Breekt uw ruit midden in de nacht? Geen probleem voor ons. Wij zijn binnen 30 minuten bij u op locatie en omdat we een betrouwbare glaszetter Amsterdam Noord zijn, betaald u ook geen voorrijkosten. Wij lossen ook op onmogelijke tijden uw glasproblemen snel en vakkundig op.

3

IN 3 DAGEN
GELEVERD

Inbraakschade

Schade aan uw glas door inbraak? Een inbraak kan behoorlijk traumatisch zijn en het tast uw veiligheidsgevoel aan. Onbevoegden zijn via een raam uw woning zijn binnengekomen en door uw privéspullen gegaan en hebben wellicht kostbare zaken meegenomen. Zolang uw glas nog stuk is, is uw woning nog onveilig. Ook al is het midden in de nacht uw glaszetter Amsterdam Noord staat voor u klaar. U hoeft ons maar te bellen en binnen 30 minuten staan wij bij u aan de deur. Wij zullen het glas weer herstellen, zodat u zich weer veilig voelt in uw eigen woning. Ook in deze hachelijke situatie weet u zich verzekerd van de beste glasservice Amsterdam Noord.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
glaszetter amsterdam noord
Welkom bij GlaszetterSnel

Prijsopgave glassoorten

Prijsopgaven zijn meestal specifiek van aard en afhankelijk van een aantal factoren. Geen raam is hetzelfde, met uitzondering van flatgebouwen en rijtjeswoningen daar zijn de ramen vrijwel identiek.

Glashandel Amsterdam Noord wil daarom graag zoveel mogelijk informatie over de afmetingen en het type glas om een zo scherp mogelijke prijs op te geven. Wilt u dat wij eerst langskomen om de situatie te peilen? Dan is dat geen probleem. Glaszetter Snel is binnen 30 minuten ter plaatse, en rekent geen voorrijkosten.

Waarom glaszetter Amsterdam Noord?

Glaszetter Amsterdam Noord gaat nauwkeurig, veilig en efficiënt te werk op de locatie. Glas is een zwaar en kwetsbaar materiaal, daarom komt Glaszetter Snel vaak met twee medewerkers om de klus veilig uit te voeren. In het bijzonder wanneer er sprake is van een raam met grote afmetingen, dan is het beter om twee ervaren glaszetters in te zetten. Dit garandeert niet alleen een veilige werksituatie maar tevens een optimale plaatsing in het raamkozijn.

Glaszetter snel

Vakbekwaam personeel met Jarenlange ervaring

Door de jarenlange ervaring van ons vakkundig personeel bent u verzekerd van een vlekkeloze plaatsing van een raam vervangen. Onze glaszetters gaan efficiënt en veilig te werk. Waarom is die nauwkeurigheid zo belangrijk? Omdat het doel van dubbel glas of hoogrendementsglas altijd is om de isolatie-eigenschappen zoveel mogelijk te behouden. Als er niet nauwkeurig wordt afgekit bij de randen van een kozijn, dan zou daar luchtverlies kunnen optreden. Dat geeft als gevolg meer stookkosten en dus meer energieverbruik.

glaszetter amsterdam noord
Binnen 3 dagen geleverd en geplaatst

Binnen 3 dagen isolatieglas

HR++ isolatieglas is op dit moment zeer populair en is daarom vaak moeilijk te leveren. Glaszetter Snel kan verzekeren dat wij binnen 3 dagen het isolatieglas binnen hebben en daarna ook zeer snel zullen plaatsen en afwerken.

Oeps mijn ruit is kapot gegaan

Als uw ruit, om welke reden dan ook, kapotgegaan is, schakelt u natuurlijk zo snel mogelijk een glaszetter in. Want zonder ramen kan niemand, zeker niet in een criminele stad als Amsterdam. U zult altijd zien dat ruiten juist op die momenten stukgaan, dat het u totaal niet uitkomt. Dat kan bijvoorbeeld zijn tijdens een hevige storm, of vlak voordat u op vakantie gaat. Natuurlijk zijn juist dit soort gevallen de momenten waarop u snel geholpen wilt worden. Bel dan Glaszetter Snel, de perfecte glasservice in Amsterdam Noord, op het nummer 085-1301141. En binnen een half uur arriveert er een van onze glasmakers die de klus secuur en tegen een concurrerend tarief voor u oplost.

glasservice amsterdam noord

gemiddelde minuten aankomst op locatie

ruiten vervangen of gerepareerd

Tevreden klanten vorig jaar

01. Alles in huis

Glaszetter Snel heeft alle glasdiensten in huis en kan snel handelen en leveren.

02. levering

De levering, montage en reparatie van alle glassoorten is mogelijk.

03. 24/7 bereikbaar

Wij beschikken over een 24/7 spoed glasservice bij glasschade.

04. Snel aanwezig

Wij streven om binnen 30 minuten aanwezig te zijn. Het kan vaak zelfs sneller.

05. Doen alles zelf

Tevens kunnen wij de plaatsing en reparatie van spiegels, tafelbladen en trappen zelf uitvoeren.

06. Voorraad

Glaszetter Snel heeft een grote voorraad aan diverse glassoorten.

Dubbel glas laten plaatsen

Als betrouwbare glaszetter Amsterdam Noord is Glaszetter Snel niet alleen voor u beschikbaar in noodsituaties zoals een inbraak. De discussie over het verduurzamen van woningen is volop bezig. Isoleren van woningen is daarbij een speerpunt. Uw muren en daken isoleren is een goede oplossing, maar helemaal als u ook dubbel glas laat plaatsen. Vooral als u nog enkel glas heeft, verbruikt en betaald u onnodig veel energie en met enkel glas levert absoluut geen rendement. Laat Glaszetter Snel als uw lokale glaszetter Amsterdam Noord daarom uw enkel glas vervangen door dubbele beglazing. U woont dan een stuk comfortabeler en kunt zo besparen op de energierekening.

Alle soorten glas bij glaszetter Amsterdam Noord

Wij zijn de glashandel Amsterdam die gespecialiseerd zijn in speciale soorten glas. Of het nu veiligheidsglas is voor portieken of bedrijven, glas in lood voor authentieke woningen of zonwerend glas, wij leveren elk speciaal soort glas die u maar wenst. Tevens kunt u ook voor speciale toepassingen terecht bij de lokale glaszetter Amsterdam Noord. Zo kunnen wij uw op maat gemaakte spiegels plaatsen en repareren, alsmede uw glazen tafelbladen of misschien wilt u een stijlvolle trap van glas. Met speciaal loopglas kunnen wij dit voor u realiseren. En als uw grootste lokale glasservice Amsterdam Noord bent u verzekerd dat wij altijd een grote voorraad van alle soorten glas hebben. Wij kunnen daarom ook uw speciale bestellingen snel uitvoeren.

3

BINNEN 3 DAGEN
GELEVERD

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Ook voor ondernemers

Als hoofdstad van Nederland is er altijd wat in de stad Amsterdam te beleven. Maar als ondernemer loopt u wel altijd een risico. Is het glas van de etalage van uw winkel kapot door vandalisme of inbraak? Dan zal dit snel hersteld moeten worden, anders loopt uw voorraad gevaar. Gelukkig is Glaszetter Snel als lokale glaszetter Amsterdam Noord altijd in de buurt en kunnen wij binnen 30 minuten ter plekke zijn om uw winkelruit te repareren of te vervangen. Zo is uw winkel weer snel veilig en kunt u zich weer op uw zaak richten. Laat u tevens door ons informeren over het plaatsen van speciaal veiligheidsglas, zodat uw zaak echt goed beveiligd is.

Glaszetter Snel, uw betrouwbare glaszetter Amsterdam Noord

Voor al uw glas in Amsterdam Noord kunt u uitstekend terecht bij de Glaszetter Snel als uw lokale glaszetter Amsterdam Noord. Voor spoedreparaties staan wij 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar. Ook helpen wij u graag mee uw woning energiezuiniger te maken met dubbel glas of helpen wij u met uw bijzondere glasprojecten met elk soort glas dat u wenst. Wij leveren ons glas uit voorraad, dus u hoeft nooit lang te wachten. Glaszetter Snel heeft een spoedservice in heel Noord Holland, mede uitgevoerd door Glaszetter Heemskerk.

Vraag nu direct een offerte op bij Glaszetter Snel

Wacht niet langer en maak uw glaswerk of ruitschade vandaag nog in orde. U kunt telefonisch of online snel een gepaste offerte aanvragen, zodat u gauw geholpen bent. Glaszetter Snel staat in elk geval voor u klaar! Glaszetter Snel is ook in Amsterdam West, Zuid, Oost Centrum en Zuid binnen 30 minuten op lokatie en we hebben samenwerkingen met KitbedrijfKitbedrijf Amsterdam, Elektricien Amsterdam en Loodgieter Amsterdam

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
dubbel glas amsterdam noord
Spoedservice binnen 30 minuten

Dubbelglas vervangen

Merkt u op dat er vocht of vuil aanwezig is tussen de ruiten van uw dubbel glas? Dan is de kans groot dat uw glazen ruit lek is. In dit geval kunnen wij de oorzaak opsporen en indien gewenst zorgen voor het vervangen van het glas. Tevens zijn wij in staat u te helpen met het claimen van de vervanging van de ruiten en de montagekosten bij de originele leverancier van uw dubbel glas. Uiteraard bieden wij u maar liefst 15 jaar garantie op door ons geleverd en geplaatst dubbel glas. Daar kunt u op rekenen. Zo bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige oplossing en herstel van uw nieuwe ruiten bij schade of bij lekkage. Neemt u gerust telefonisch contact met ons op, wij adviseren u graag en kunnen zorgen voor een snel herstel van uw glasschade.

Wat te doen bij glasschade?

Als vakmensen zijn wij ons bewust van het feit dat het herstellen van ruiten niet alleen belangrijk is wat betreft warmte en schadeherstel. Vaak worden ruiten of glazen wanden ook gebruikt om het interieur van een woning of bedrijfsruimte een eigen identiteit te geven. Daarom vinden wij het belangrijk dat herstelwerkzaamheden en het plaatsen van nieuw glas geheel aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Belt u de Glaszetter Snel voor vrijblijvend advies of een afspraak? Zowel bij schadeherstel van glas als bij het plaatsen van nieuw glas kunt u altijd op ons rekenen.

Lek in dubbelglas

Laten vervangen door Glaszetter snel

Heeft u een vermoeden dat er een (gas)lek zit in uw dubbelglas? Glaszetter Snel kan dan bij u langs komen om te kijken of dit het geval is. Als het inderdaad vervangen moet worden kunnen wij dat meteen voor u doen.

glaszetter snel amsterdam noord