Isolatieglas HR ++

binnen 3 dagen geleverd

kozijnen

Kozijnen

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

glaszetter snel

24/7 bereikbaar

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

Dubbelglas

Dubbelglas bespaart flink op de energierekening

Glaszetter spoed
\

Wij zijn nu bereikbaar!

isolatieglas

Isolatieglas

Binnen 3 dagen geleverd

altijd bereikbaar

Openingstijden

24/7 bereikbaar

30 minuten op locatie

In 30 minuten

Op locatie aanwezig

Voorraad

Uit voorraad leverbaar

offerte glaszetter

Gratis offerte

Geheel vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur heb je een antwoord.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

 Binnen 30minuten op locatie

 Bespaar op energiekosten

 24/7 spoedservice

 Isolatieglas binnen 3 dagen

 Nu bereikbaar

Kozijnen

Nu ook! Kozijnen. Binnen 1 week gepaatst door Glaszetter Snel

BINNEN 3 DAGEN

Isolatieglas HR++

Ervaren glaszetter Amsterdam Oost

Situaties waarin een glaszetter Amsterdam Oost nuttig is

Of u nu last heeft van ruitschade, nieuwe glasplaten wilt plaatsen of uw glas goed wilt laten verzekeren: in dit soort situaties in het gebruikmaken van een glasservice Amsterdam Oost een slimme zet. Een glaszetter in Amsterdam Oost inschakelen is in meerdere situaties waarin er iets met glas moet gebeuren een prima plan. Wie kiest voor een ervaren glaszetter Amsterdam heeft namelijk de zekerheid dat reparaties goed worden uitgevoerd en nieuw glas op de juiste manier wordt gemonteerd. Glaszetter Snel is een dienstverlener die snel ter plaatste is, alle glasdiensten voor u kan regelen en een optimale service verleent tegen een scherpe prijs. Wij van Glaszetter Snel, een bedrijf met ruim 25 jaar ervaring, zijn zo’n glasdienst. bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van glas. Of het nu aankomt op het herstellen van glasschade, het monteren van nieuw glas in uw woning of de aankoop van bijzonder glas, zoals isolatieglas, dubbel glas, veiligheidsglas of brandwerend glas: op Glaszetter Snel kunt u altijd volledig vertrouwen en krijgt u een uitstekende service voor een aantrekkelijke prijs.

25

JAAR
ERVARING

De pluspunten van de Glaszetter Amsterdam Oost

Glaszetter Snel heeft als glaszetter Amsterdam Oost enkele interessante voordelen te bieden. Bij ons profiteert u van een flinke reeks voordelen die u niet snel krijgt bij een andere glaszetter in Amsterdam:

  • Wij bieden onze klanten een spoedservice, waarbij er binnen 30 minuten een glasspecialist van ons klaar staat om u te helpen. Als 24/7 glaszetter Amsterdam Oost zijn wij dus snel bij u voor een reparatie of spoedlevering!
  • Welke soort glas u ook zoekt, bij Glaszetter Snel vindt u precies die glassoort – in de gewenste hoeveelheden – die u zoekt. Dat kan gaan om veiligheidsglas, brandwerend glas, maar ook voor dubbel glas en extra isolerend glas zit u bij Glaszetter Snel helemaal goed. Informeer naar alle mogelijkheden en sla uw slag bij de Glaszetter Amsterdam Oost en glaszetter Amsterdam IJburg!
  • Uw glas laten verzekeren door een gespecialiseerde glasverzekeraar. Als uw glaszetter Amsterdam Oost kunt u bij ons terecht voor de beste verzekeringen voor uw glaswerk. Wij hebben namelijk goede banden met de grootste verzekeraars uit de glaswereld en kunnen verzekeringen op maat regelen voor aantrekkelijke tarieven.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
glaszetter amsterdam oost
Welkom bij GlaszetterSnel

Prijsopgave glassoorten

Prijsopgaven zijn meestal specifiek van aard en afhankelijk van een aantal factoren. Geen raam is hetzelfde, met uitzondering van flatgebouwen en rijtjeswoningen daar zijn de ramen vrijwel identiek.

Glashandel Amsterdam Oost wil daarom graag zoveel mogelijk informatie over de afmetingen en het type glas om een zo scherp mogelijke prijs op te geven. Wilt u dat wij eerst is langskomen om de situatie te peilen? Dan is dat geen probleem. Glaszetter Amsterdam is binnen 30 minuten ter plaatse, en rekent geen voorrijkosten.

Waarom glaszetter Amsterdam Oost?

Glaszetter Amsterdam Oost gaat nauwkeurig, veilig en efficiënt te werk op de locatie. Glas is een zwaar en kwetsbaar materiaal, daarom komt Glaszetter Snel vaak met twee medewerkers om de klus veilig uit te voeren. In het bijzonder wanneer er sprake is van een raam met grote afmetingen, dan is het beter om twee ervaren glaszetters in te zetten. Dit garandeert niet alleen een veilige werksituatie maar tevens een optimale plaatsing in het raamkozijn. Wij hebben een samenwerking met Kitbedrijf Amsterdam.

Glaszetter snel

Vakbekwaam personeel met Jarenlange ervaring

Door de jarenlange ervaring van ons vakkundig personeel bent u verzekerd van een vlekkeloze plaatsing van een raam vervangen. Onze glaszetters gaan efficiënt en veilig te werk. Waarom is die nauwkeurigheid zo belangrijk? Omdat het doel van dubbel glas of hoogrendementsglas altijd is om de isolatie-eigenschappen zoveel mogelijk te behouden. Als er niet nauwkeurig wordt afgekit bij de randen van een kozijn, dan zou daar luchtverlies kunnen optreden. Dat geeft als gevolg meer stookkosten en dus meer energieverbruik.

glaszetter amsterdam oost
Binnen 3 dagen geleverd en geplaatst

Binnen 3 dagen isolatieglas

HR++ isolatieglas is op dit moment zeer populair en is daarom vaak moeilijk te leveren. Glaszetter Snel kan verzekeren dat wij binnen 3 dagen het isolatieglas binnen hebben en daarna ook zeer snel zullen plaatsen en afwerken.

Oeps mijn ruit is kapot gegaan

Als uw ruit, om welke reden dan ook, kapotgegaan is, schakelt u natuurlijk zo snel mogelijk een glaszetter in. Want zonder ramen kan niemand, zeker niet in een criminele stad als Amsterdam. U zult altijd zien dat ruiten juist op die momenten stukgaan, dat het u totaal niet uitkomt. Dat kan bijvoorbeeld zijn tijdens een hevige storm, of vlak voordat u op vakantie gaat. Natuurlijk zijn juist dit soort gevallen de momenten waarop u snel geholpen wilt worden. Bel dan Glaszetter Snel, de perfecte glasservice in Amsterdam Oost, op het nummer 085-1301141. En binnen een half uur arriveert er een van onze glasmakers die de klus secuur en tegen een concurrerend tarief voor u oplost.

glasservice amsterdam

gemiddelde minuten aankomst op locatie

ruiten vervangen of gerepareerd

Tevreden klanten vorig jaar

01. Alles in huis

Glaszetter Snel heeft alle glasdiensten in huis en kan snel handelen en leveren.

02. levering

De levering, montage en reparatie van alle glassoorten is mogelijk.

03. 24/7 bereikbaar

Wij beschikken over een 24/7 spoed glasservice bij glasschade.

04. Snel aanwezig

Wij streven om binnen 30 minuten aanwezig te zijn. Het kan vaak zelfs sneller.

05. Doen alles zelf

Tevens kunnen wij de plaatsing en reparatie van spiegels, tafelbladen en trappen zelf uitvoeren.

06. Voorraad

Glaszetter Snel heeft een grote voorraad aan diverse glassoorten.

Enkel glas laten vervangen voor dubbel glas

Een van onze specialiteiten als glaszetter Amsterdam Oost is enkel glas vervangen voor energiezuinige dubbele glasplaten. Ook voor extra isolerend HR+++ glas bent u bij ons aan het goede adres. HR+++ glas bestaat uit een drielaagse serie glasplaten, die bovengemiddeld goed isoleren. Wanneer u Glaszetter Snel belt, kunnen wij ervoor zorgen dat u uw glas niet alleen voordelig koopt, maar ook geleverd en voor u gemonteerd kan worden. Onze glasexperts komen dan bij u langs om u te helpen en van het juiste glas te voorzien. Groot voordeel is natuurlijk dat u zelf, of u nu particulier bent of een eigen bedrijf runt, zich nergens meer druk over hoeft te maken. Alles wordt immers voor u geregeld! Vraag daarom nu een offerte bij ons aan en profiteer van de vele voordelen van Glaszetter Snel, uw glaszetter Amsterdam Oost.

En ineens is uw ruit kapot, op een slecht moment

Een kapot raam of glas dat breekt, komt natuurlijk altijd op ongelegen momenten. Er zijn wat kinderen in de straat aan het voetballen of honkballen, en jawel: de bal vliegt precies bij u door de ruiten heen. Op een moment dat u het niet kunt gebruiken, want morgen bent u van plan op vakantie te gaan. Een 24/7 glaszetter Amsterdam Oost opbellen is dan de ideale oplossing. Kies voor Glaszetter Amsterdam en binnen een half uur arriveert er een van onze medewerkers om uw kapot gesprongen ruit meteen voor een nieuw exemplaar te vervangen. Uiteraard tegen een aantrekkelijk prijs!

Kies voor speciaal glas van Glaszetter Amsterdam Oost!

Tegenwoordig heeft de gemiddelde Amsterdammer meer te besteden dan tien jaar geleden, toen het nog crisis was. Daarom kiezen inwoners van Amsterdam tegenwoordig relatief vaker voor het inschakelen van een glaszetter Amsterdam Oost voor de aankoop van speciaal glas, zoals veiligheidsglas, extra gehard glas, figuurglas of specifiek dubbelglas om het huis beter te isoleren. Glaszetter Snel is een aanbieder die alle soorten speciaal glas kan leveren, in de door u gewenste hoeveelheden. Voor extra veilig glas, isolatieglas, glazen platen voor tafels of trappen en voor dubbel of enkel glas kunt u altijd bij ons aankloppen! /neem nu contact met ons op via het nummer 085 – 130 1141 voor meer informatie!

Een offerte regelen kan ook

Een offerte opvragen is natuurlijk ook mogelijk. Regel het nu via onze website of klantenservice. Wij zorgen dat u een offerte op maat krijgt, die niet alleen inhoudelijk maar ook financieel aantrekkelijk is. Graag tot ziens bij Glaszetter Snel, de ideale glasservice Amsterdam Oost!

Glaszetter Amsterdam en Glaszetter Heemskerk hebben samenwerkingen met Kitbedrijf Amsterdam, Elektricien Amsterdam en Loodgieter Amsterdam

25

JAAR
ERVARING

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
dubbel glas amsterdam oost
Spoedservice binnen 30 minuten

Dubbelglas vervangen

Merkt u op dat er vocht of vuil aanwezig is tussen de ruiten van uw dubbel glas? Dan is de kans groot dat uw glazen ruit lek is. In dit geval kunnen wij de oorzaak opsporen en indien gewenst zorgen voor het vervangen van het glas. Tevens zijn wij in staat u te helpen met het claimen van de vervanging van de ruiten en de montagekosten bij de originele leverancier van uw dubbel glas. Uiteraard bieden wij u maar liefst 15 jaar garantie op door ons geleverd en geplaatst dubbel glas. Daar kunt u op rekenen. Zo bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige oplossing en herstel van uw nieuwe ruiten bij schade of bij lekkage. Neemt u gerust telefonisch contact met ons op, wij adviseren u graag en kunnen zorgen voor een snel herstel van uw glasschade.

Wat te doen bij glasschade?

Als vakmensen zijn wij ons bewust van het feit dat het herstellen van ruiten niet alleen belangrijk is wat betreft warmte en schadeherstel. Vaak worden ruiten of glazen wanden ook gebruikt om het interieur van een woning of bedrijfsruimte een eigen identiteit te geven. Daarom vinden wij het belangrijk dat herstelwerkzaamheden en het plaatsen van nieuw glas geheel aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Belt u de Glaszetter Snel voor vrijblijvend advies of een afspraak? Zowel bij schadeherstel van glas als bij het plaatsen van nieuw glas kunt u altijd op ons rekenen.

Lek in dubbelglas

Laten vervangen door Glaszetter snel

Heeft u een vermoeden dat er een (gas)lek zit in uw dubbelglas? Glaszetter snel kan dan bij u langs komen om te kijken of dit het geval is. Als het inderdaad vervangen moet worden kunnen wij dat meteen voor u doen.

glaszetter snel amsterdam oost