Isolatieglas HR ++

binnen 3 dagen geleverd

kozijnen

Kozijnen

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

glaszetter snel

24/7 bereikbaar

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

Dubbelglas

Dubbelglas bespaart flink op de energierekening

Glaszetter spoed
\

Wij zijn nu bereikbaar!

isolatieglas

Isolatieglas

Binnen 3 dagen geleverd

altijd bereikbaar

Openingstijden

24/7 bereikbaar

30 minuten op locatie

In 30 minuten

Op locatie aanwezig

Voorraad

Uit voorraad leverbaar

offerte glaszetter

Gratis offerte

Geheel vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur heb je een antwoord.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

 Binnen 30minuten op locatie

 Bespaar op energiekosten

 24/7 spoedservice

 Isolatieglas binnen 3 dagen

 Nu bereikbaar

Kozijnen

Nu ook! Kozijnen. Binnen 1 week gepaatst door Glaszetter Snel

BINNEN 3 DAGEN

Isolatieglas HR++

Betrouwbare glaszetter Amsterdam West

Een glaszetter Amsterdam West is een slimme keuze

Woont u in Amsterdam West en wilt u prima glasplaten kopen, van welke soort dan ook, of een van uw ramen laten repareren? Neem dan direct contact op met een professionele glaszetter Amsterdam West. Want Amsterdammers die een ervaren glaszetter inschakelen voor al het glaswerk, zowel montage als reparatie, profiteren volop van de voordelen die een glaszetter Amsterdam heeft.

Glaszetter Snel is al jarenlang de meest gewaardeerde glaszetter Amsterdam West

Zoekt u een betrouwbare, betaalbare en klantvriendelijke gashandel in Amsterdam, kies dan voor de experts van Glaszetter Snel. Bij ons kunt u terecht als u een 24/7 Glaszetter Amsterdam West zoekt. Onze spoedservice staat namelijk in Amsterdam en de wijde omtrek van de stad bekend als razendsnel, accuraat en voordelig. Wanneer u in een noodsituatie zit en uw glas snel hersteld moet worden, kunt u ons direct bereiken op het nummer 085 – 130 1141 en staat er binnen een half uur iemand van onze glasservice bij u in huis om de ruitschade of de kapotte glasplaat cq. glasplaten voor u te repareren. Ideaal natuurlijk als er bijvoorbeeld door een heftige storm een ruit is gesneuveld of inbrekers de ramen van uw woning gemolesteerd hebben. Een snelle reparatie is dan hoofdzaak!

3

IN 3 DAGEN
GELEVERD

Voordelen van een 24/7 Glaszetter Amsterdam West

Wat maakt de inzet van een glasservice Amsterdam West eigenlijk zo aantrekkelijk? Een hele reeks pluspunten die je niet hebt als je geen glaszetter inschakelt. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de volgende zaken die een glaszetter Amsterdam West aantrekkelijk maken:

  • Bij het inzetten van een ervaren glashandel Amsterdam bent u altijd verzekerd van het beste glas voor de scherpste prijs. Een professionele glasservice Amsterdam West weet namelijk precies bij welke producenten echt kwaliteitsglas voor een scherpe prijs verkrijgbaar is. En: kan ook voordelig grote hoeveelheden glas inkopen en zo de prijs aantrekkelijk en concurrerend houden.
  • Een interessant voordeel van een glaszetter Amsterdam West is het feit dat u veel keuze heeft aan glassoorten. Of u nu dubbel glas zoekt, extra isolerend HR+++-glas, figuurglas of een grote voorraad enkel glas wilt inslaan: voor een gecertificeerde glaszetter Amsterdam West is dit soort werk dagelijkse kost en dus gesneden koek!
  • Wie zijn glaswerk en ruiten aankoopt bij een erkende glaszetter Amsterdam, is verzekerd van een uitstekende garantie op zijn glas. Mocht het glas binnen de garantietermijn onverhoopt breken, dan wordt deze door de betreffende glaszetter kosteloos weer gerepareerd. Ideaal toch, zo’n service en garantie?
  • Wat voordelig is aan zaken doen met een glaszetter Amsterdam West is het feit dat u via een glaszetter ook eenvoudig een aantrekkelijke verzekering kunt afsluiten voor al uw aangekochte glasplaten. Deze verzekering gaat natuurlijk in als de garantietermijn is verstreken en biedt u als gebruiker – of het nu gaat om glas in een particuliere woning of bedrijfsglas – de zekerheid dat u altijd direct geholpen wordt als er iets met uw glas gebeurt.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
glaszetter amsterdam west
Welkom bij GlaszetterSnel

Prijsopgave glassoorten

Prijsopgaven zijn meestal specifiek van aard en afhankelijk van een aantal factoren. Geen raam is hetzelfde, met uitzondering van flatgebouwen en rijtjeswoningen daar zijn de ramen vrijwel identiek.

Glashandel Amsterdam West wil daarom graag zoveel mogelijk informatie over de afmetingen en het type glas om een zo scherp mogelijke prijs op te geven. Wilt u dat wij eerst is langskomen om de situatie te peilen? Dan is dat geen probleem. Glaszetter Snel is binnen 30 minuten ter plaatse, en rekent geen voorrijkosten.

Waarom glaszetter Amsterdam West?

Glaszetter Amsterdam West gaat nauwkeurig, veilig en efficiënt te werk op de locatie. Glas is een zwaar en kwetsbaar materiaal, daarom komt Glaszetter Snel vaak met twee medewerkers om de klus veilig uit te voeren. In het bijzonder wanneer er sprake is van een raam met grote afmetingen, dan is het beter om twee ervaren glaszetters in te zetten. Dit garandeert niet alleen een veilige werksituatie maar tevens een optimale plaatsing in het raamkozijn.

Glaszetter snel

Vakbekwaam personeel met Jarenlange ervaring

Door de jarenlange ervaring van ons vakkundig personeel bent u verzekerd van een vlekkeloze plaatsing van een raam vervangen. Onze glaszetters gaan efficiënt en veilig te werk. Waarom is die nauwkeurigheid zo belangrijk? Omdat het doel van dubbel glas of hoogrendementsglas altijd is om de isolatie-eigenschappen zoveel mogelijk te behouden. Als er niet nauwkeurig wordt afgekit bij de randen van een kozijn, dan zou daar luchtverlies kunnen optreden. Dat geeft als gevolg meer stookkosten en dus meer energieverbruik.

glaszetter amsterdam west
Binnen 3 dagen geleverd en geplaatst

Binnen 3 dagen isolatieglas

HR++ isolatieglas is op dit moment zeer populair en is daarom vaak moeilijk te leveren. Glaszetter Snel kan verzekeren dat wij binnen 3 dagen het isolatieglas binnen hebben en daarna ook zeer snel zullen plaatsen en afwerken.

Oeps mijn ruit is kapot gegaan

Als uw ruit, om welke reden dan ook, kapotgegaan is, schakelt u natuurlijk zo snel mogelijk een glaszetter in. Want zonder ramen kan niemand, zeker niet in een criminele stad als Amsterdam. U zult altijd zien dat ruiten juist op die momenten stukgaan, dat het u totaal niet uitkomt. Dat kan bijvoorbeeld zijn tijdens een hevige storm, of vlak voordat u op vakantie gaat. Natuurlijk zijn juist dit soort gevallen de momenten waarop u snel geholpen wilt worden. Bel dan Glaszetter Snel, de perfecte glasservice in Amsterdam West, op het nummer 085-1301141. En binnen een half uur arriveert er een van onze glasmakers die de klus secuur en tegen een concurrerend tarief voor u oplost.

glasservice amsterdam

gemiddelde minuten aankomst op locatie

ruiten vervangen of gerepareerd

Tevreden klanten vorig jaar

01. Alles in huis

Glaszetter Snel heeft alle glasdiensten in huis en kan snel handelen en leveren.

02. levering

De levering, montage en reparatie van alle glassoorten is mogelijk.

03. 24/7 bereikbaar

Wij beschikken over een 24/7 spoed glasservice bij glasschade.

04. Snel aanwezig

Wij streven om binnen 30 minuten aanwezig te zijn. Het kan vaak zelfs sneller.

05. Doen alles zelf

Tevens kunnen wij de plaatsing en reparatie van spiegels, tafelbladen en trappen zelf uitvoeren.

06. Voorraad

Glaszetter Snel heeft een grote voorraad aan diverse glassoorten.

Kies ook voor veiligheidsglas van een superieur kwaliteitsniveau

Maar ook voor leveringen van kwaliteitsglas op maat, in alle soorten uitvoeringen en stijlen, kunt u een beroep doen op de expertise van Glaszetter Snel. Als gespecialiseerde glasservice Amsterdam West hebben wij een grote voorraad dubbel glas, veiligheidsglas, brandvertragend glas en tal van andere glastypen in ons magazijn op voorraad. Zoekt u bijvoorbeeld sterke glasplaten voor uw glazen trap? Of wilt u de glasplaat van uw tuintafel vervangen? U belt Glaszetter Amsterdam West en het is snel en tegen een scherp tarief geregeld!

Speciaal glas waarmee u echt het verschil maakt

Bij Glaszetter Snel en Glaszetter Heemskerk, de glashandel van Amsterdam met meer dan 25 jaar ervaring, kunt u terecht voor elk specifiek soort plaatglas. Enkel glas, figuurglas (dat is speciaal glas met standaard of zelfontworpen ornamenten en symbooltjes erin), glazen sierspiegels of indrukwekkend mooie glastafels voor in e tuin: eigenlijk is niets voor Glaszetter Amsterdam West te ingewikkeld. Ervaar het zelf en neem direct contact op met onze klantenservice!

Bel onze klantenservice van Glaszetter Amsterdam West voor spoedhulp of een offerte

Zoekt u een 24/7 Glaszetter Amsterdam West die razendsnel bij u op de stoep staat om uw glasplaten of ramen te repareren? Soms brengen scherven geluk, want als u Glaszetter Snel belt arriveert er binnen 30 minuten een glasmonteur die zorgt dat uw gebroken glas weer geheeld wordt. Zo simpel werkt het bij Glaszetter Snel! Uiteraard kunt u online – of per telefoon – ook een aantrekkelijke offerte regelen voor de aankoop van de door u gewenste glasplaten. Ga nu naar ons online aanvraagformulier en vul uw gegevens in voor een gepaste offerte!

Glaszetter Amsterdam heeft samenwerkingen met Kitbedrijf Amsterdam, Elektricien Amsterdam en Loodgieter Amsterdam

3

BINNEN 3 DAGEN
GELEVERD

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
dubbel glas amsterdam west
Spoedservice binnen 30 minuten

Dubbelglas vervangen

Merkt u op dat er vocht of vuil aanwezig is tussen de ruiten van uw dubbel glas? Dan is de kans groot dat uw glazen ruit lek is. In dit geval kunnen wij de oorzaak opsporen en indien gewenst zorgen voor het vervangen van het glas. Tevens zijn wij in staat u te helpen met het claimen van de vervanging van de ruiten en de montagekosten bij de originele leverancier van uw dubbel glas. Uiteraard bieden wij u maar liefst 15 jaar garantie op door ons geleverd en geplaatst dubbel glas. Daar kunt u op rekenen. Zo bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige oplossing en herstel van uw nieuwe ruiten bij schade of bij lekkage. Neemt u gerust telefonisch contact met ons op, wij adviseren u graag en kunnen zorgen voor een snel herstel van uw glasschade.

Wat te doen bij glasschade?

Als vakmensen zijn wij ons bewust van het feit dat het herstellen van ruiten niet alleen belangrijk is wat betreft warmte en schadeherstel. Vaak worden ruiten of glazen wanden ook gebruikt om het interieur van een woning of bedrijfsruimte een eigen identiteit te geven. Daarom vinden wij het belangrijk dat herstelwerkzaamheden en het plaatsen van nieuw glas geheel aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Belt u de Glaszetter Snel voor vrijblijvend advies of een afspraak? Zowel bij schadeherstel van glas als bij het plaatsen van nieuw glas kunt u altijd op ons rekenen.

Lek in dubbelglas

Laten vervangen door Glaszetter snel

Heeft u een vermoeden dat er een (gas)lek zit in uw dubbelglas? Glaszetter Snel kan dan bij u langs komen om te kijken of dit het geval is. Als het inderdaad vervangen moet worden kunnen wij dat meteen voor u doen.

glaszetter snel amsterdam west