Isolatieglas HR ++

binnen 3 dagen geleverd

kozijnen

Kozijnen

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

glaszetter snel

24/7 bereikbaar

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

Dubbelglas

Dubbelglas bespaart flink op de energierekening

Glaszetter spoed
\

Wij zijn nu bereikbaar!

isolatieglas

Isolatieglas

Binnen 3 dagen geleverd

altijd bereikbaar

Openingstijden

24/7 bereikbaar

30 minuten op locatie

In 30 minuten

Op locatie aanwezig

Voorraad

Uit voorraad leverbaar

offerte glaszetter

Gratis offerte

Geheel vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur heb je een antwoord.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

 Binnen 30minuten op locatie

 Bespaar op energiekosten

 24/7 spoedservice

 Isolatieglas binnen 3 dagen

 Nu bereikbaar

Kozijnen

Nu ook! Kozijnen. Binnen 1 week gepaatst door Glaszetter Snel

BINNEN 3 DAGEN

Isolatieglas HR++

De nummer 1 glaszetter Amsterdam Zuid

Glaszetter Amsterdam Zuid

Nut van een glaszetter Amsterdam Zuid: voor alle soorten diensten en glasankopen

Een glaszetter Amsterdam Zuid is nuttig in uiteenlopende situaties. Met glas kan namelijk heel wat gebeuren. Problemen met glasplaten die in Amsterdam relatief vaak een rol spelen of situaties waarin een glaszetter Amsterdam inschakelen nuttig is, zijn met name:

 • Kapotte ramen door een al dan niet gelukte inbraak. Inbraken komen in Amsterdam natuurlijk regelmatig voor. In dit soort situaties is het van belang dat het glas snel gerepareerd wordt.
 • Glas, vooral enkel glas maar soms ook dubbel glas, dat beschadigd raakt door voetballende jongens in de straat, door een hevige storm of door vandalisme.
 • Een glashandel Amsterdam is ideaal als u op zoek bent naar kwaliteitsglas voor in huis. Of het nu om spiegels gaat, HR++-glas, veiligheidsglas of de plaatsing van dubbel glas: bij een glaszetter Amsterdam Zuid zit u dan goed. U bent dan verzekerd van goed glas voor een aantrekkelijk tarief.
 • Voor glazen tafelbladen, glasplaten in alle soorten en maten en voor traptredes in glas bent u bij een glasservice Amsterdam aan het juiste adres. De keuze qua soorten en maten glas is er eindeloos.

3

IN 3 DAGEN
GELEVERD

Voordelen van Glaszetter Snel: dé glasexpert in Amsterdam en directe regio

Als u een kwalitatief hoogstaande glasservice Amsterdam Zuid zoekt, bent u bij Glaszetter Snel aan het goede adres. Als 24/7 glaszetter Amsterdam Zuid zijn wij altijd bereikbaar in noodgevallen. Daarnaast bieden wij een hoogstaande en door onze klanten zeer gewaardeerde service op het gebied van alles wat met glassoorten, glasreparaties en de aankoop van specifiek glas te maken heeft. En er zijn nog meer goede argumenten om juist voor Glaszetter Snel te kiezen als Glaszetter Amsterdam Zuid. Tot onze grootste pluspunten behoren:

 • Bij Glaszetter Snel kunt u voor alle soorten glasservice Amsterdam Zuid terecht. Of u nu een ruit wilt laten repareren, vervangen, nieuw aankopen of laten monteren: bij Glaszetter Snel bent u voor al deze diensten en leveringen aan het juiste adres.
 • Ons glasbedrijf heeft een erg lange ervaring op het gebied van alles wat met glas te maken heeft. Als glaszetter Amsterdam Zuid staan wij al ruim 25 jaar in de stad bekend als betrouwbare leverancier, reparateur en servicespecialist.
 • Als 24/7 Glaszetter Amsterdam Zuid en glaszetter Amsterdam centrum zijn wij direct bereikbaar en in noodsituaties snel bij u op locatie. Onze aanrijtijd bedraagt maximaal 30 minuten. Dat is nog eens een snelle service en ideaal in situaties waarbij haast is geboden en glaswerk snel gerepareerd moet worden.
 • Welk soort glas u ook zoekt, als glaszetter Amsterdam Zuid kunnen wij vrijwel altijd direct uit voorraad grote bestellingen glas leveren. Glas in uiteenlopende soorten, zoals enkel glas, dubbel glas, veiligheidsglas, spiegelglas, glasplaten voor tafels en ook glazen traptreden. Wij zijn in de stad dan ook de meest complete glashandel Amsterdam.
 • Heeft u glas bij ons aangekocht, dan kunt u bij ons ook aankloppen voor een scherp geprijsde glasverzekering. Omdat wij van Glaszetter Snel contacten onderhouden met alle grote verzekeringsmaatschappijen, zijn wij in staat om relatief voordelige glasverzekeringen voor u af te sluiten.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
glaszetter amsterdam zuid
Welkom bij GlaszetterSnel

Prijsopgave glassoorten

Prijsopgaven zijn meestal specifiek van aard en afhankelijk van een aantal factoren. Geen raam is hetzelfde, met uitzondering van flatgebouwen en rijtjeswoningen daar zijn de ramen vrijwel identiek.

Glashandel Amsterdam Zuid wil daarom graag zoveel mogelijk informatie over de afmetingen en het type glas om een zo scherp mogelijke prijs op te geven. Wilt u dat wij eerst langskomen om de situatie te peilen? Dan is dat geen probleem. Glaszetter Snel is binnen 30 minuten ter plaatse, en rekent geen voorrijkosten.

Waarom glaszetter Amsterdam Zuid?

Glaszetter Amsterdam Zuid gaat nauwkeurig, veilig en efficiënt te werk op de locatie. Glas is een zwaar en kwetsbaar materiaal, daarom komt Glaszetter Snel vaak met twee medewerkers om de klus veilig uit te voeren. In het bijzonder wanneer er sprake is van een raam met grote afmetingen, dan is het beter om twee ervaren glaszetters in te zetten. Dit garandeert niet alleen een veilige werksituatie maar tevens een optimale plaatsing in het raamkozijn.

Glaszetter snel

Vakbekwaam personeel met Jarenlange ervaring

Door de jarenlange ervaring van ons vakkundig personeel bent u verzekerd van een vlekkeloze plaatsing van een raam vervangen. Onze glaszetters gaan efficiënt en veilig te werk. Waarom is die nauwkeurigheid zo belangrijk? Omdat het doel van dubbel glas of hoogrendementsglas altijd is om de isolatie-eigenschappen zoveel mogelijk te behouden. Als er niet nauwkeurig wordt afgekit bij de randen van een kozijn, dan zou daar luchtverlies kunnen optreden. Dat geeft als gevolg meer stookkosten en dus meer energieverbruik.

glaszetter amsterdam zuid
Binnen 3 dagen geleverd en geplaatst

Binnen 3 dagen isolatieglas

HR++ isolatieglas is op dit moment zeer populair en is daarom vaak moeilijk te leveren. Glaszetter Snel kan verzekeren dat wij binnen 3 dagen het isolatieglas binnen hebben en daarna ook zeer snel zullen plaatsen en afwerken.

Oeps mijn ruit is kapot gegaan

Als uw ruit, om welke reden dan ook, kapotgegaan is, schakelt u natuurlijk zo snel mogelijk een glaszetter in. Want zonder ramen kan niemand, zeker niet in een criminele stad als Amsterdam. U zult altijd zien dat ruiten juist op die momenten stukgaan, dat het u totaal niet uitkomt. Dat kan bijvoorbeeld zijn tijdens een hevige storm, of vlak voordat u op vakantie gaat. Natuurlijk zijn juist dit soort gevallen de momenten waarop u snel geholpen wilt worden. Bel dan Glaszetter Snel, de perfecte glasservice in Amsterdam Zuid, op het nummer 085-1301141. En binnen een half uur arriveert er een van onze glasmakers die de klus secuur en tegen een concurrerend tarief voor u oplost.

glasservice amsterdam zuid

gemiddelde minuten aankomst op locatie

ruiten vervangen of gerepareerd

Tevreden klanten vorig jaar

01. Alles in huis

Glaszetter Snel heeft alle glasdiensten in huis en kan snel handelen en leveren.

02. levering

De levering, montage en reparatie van alle glassoorten is mogelijk.

03. 24/7 bereikbaar

Wij beschikken over een 24/7 spoed glasservice bij glasschade.

04. Snel aanwezig

Wij streven om binnen 30 minuten aanwezig te zijn. Het kan vaak zelfs sneller.

05. Doen alles zelf

Tevens kunnen wij de plaatsing en reparatie van spiegels, tafelbladen en trappen zelf uitvoeren.

06. Voorraad

Glaszetter Snel heeft een grote voorraad aan diverse glassoorten.

Als er bij u ingebroken is, schakel dan direct een glasspecialist in

Het vervangen van glas is in meerdere situaties urgent. Vooral nadat inbrekers het glaswerk bij u thuis hebben gemolesteerd, is het vlug opnieuw zetten van goed glas van het grootste belang. U wilt immers niet opnieuw onverlaten uw woning in hebben en, als het regent of koud is, direct een oplossing om te voorkomen dat het in huis onaangenaam wordt. Als snelle en zorgvuldige glaszetter Amsterdam Zuid kunt u dan gerust Glaszetter Snel bellen. Onze glasspecialisten zijn 24/7 bereikbaar en staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week paraat om klanten in nood snel te helpen. Eén telefoontje en binnen een half uur staat een van onze glasexperts bij u in de straat voor hulp.

Ook voor speciale glassoorten belt u ons op!
Wanneer u moeilijk verkrijgbaar glas zoekt, dat in fysieke glashandels vaak niet op voorraad is, kunt u het beste rondkijken in het assortiment van Glaszetter Snel en Glaszetter Heemskerk. Als glaszetter Amsterdam kunnen wij bijvoorbeeld prachtige, luxueuze glazen spiegels leveren – in de door u gewenste maten en aantallen -, maar ook schitterende tafelbladen van glas of veiligheidsglas. Maar natuurlijk vangt u bij ons evenmin bot als u kiest voor dubbelglas, gewapend glas of speciale glazen trappen.

3

BINNEN 3 DAGEN
GELEVERD

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Ook voor ondernemers

Als hoofdstad van Nederland is er altijd wat in de stad Amsterdam te beleven. Maar als ondernemer loopt u wel altijd een risico. Is het glas van de etalage van uw winkel kapot door vandalisme of inbraak? Dan zal dit snel hersteld moeten worden, anders loopt uw voorraad gevaar. Gelukkig is Glaszetter Snel als lokale glaszetter Amsterdam Zuid altijd in de buurt en kunnen wij binnen 30 minuten ter plekke zijn om uw winkelruit te repareren of te vervangen. Zo is uw winkel weer snel veilig en kunt u zich weer op uw zaak richten. Laat u tevens door ons informeren over het plaatsen van speciaal veiligheidsglas, zodat uw zaak echt goed beveiligd is.

Glaszetter Snel, uw betrouwbare glaszetter Amsterdam Zuid

Voor al uw glas in Amsterdam Zuid kunt u uitstekend terecht bij de Glaszetter Snel als uw lokale glaszetter Amsterdam Zuid. Voor spoedreparaties staan wij 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar. Ook helpen wij u graag mee uw woning energiezuiniger te maken met dubbel glas of helpen wij u met uw bijzondere glasprojecten met elk soort glas dat u wenst. Wij leveren ons glas uit voorraad, dus u hoeft nooit lang te wachten.

Vraag nu direct een offerte op bij Glaszetter Snel

Wacht niet langer en maak uw glaswerk of ruitschade vandaag nog in orde. U kunt telefonisch of online snel een gepaste offerte aanvragen, zodat u gauw geholpen bent. Glaszetter Snel staat in elk geval voor u klaar! Glaszetter Snel is ook in Amsterdam West, Zuid, Oost Centrum en Noord binnen 30 minuten op lokatie en we hebben samenwerkingen met Kitbedrijf Amsterdam, Elektricien Amsterdam en Loodgieter Amsterdam

Teruggebeld worden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
dubbel glas amsterdam zuid
Spoedservice binnen 30 minuten

Dubbelglas vervangen

Merkt u op dat er vocht of vuil aanwezig is tussen de ruiten van uw dubbel glas? Dan is de kans groot dat uw glazen ruit lek is. In dit geval kunnen wij de oorzaak opsporen en indien gewenst zorgen voor het vervangen van het glas. Tevens zijn wij in staat u te helpen met het claimen van de vervanging van de ruiten en de montagekosten bij de originele leverancier van uw dubbel glas. Uiteraard bieden wij u maar liefst 15 jaar garantie op door ons geleverd en geplaatst dubbel glas. Daar kunt u op rekenen. Zo bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige oplossing en herstel van uw nieuwe ruiten bij schade of bij lekkage. Neemt u gerust telefonisch contact met ons op, wij adviseren u graag en kunnen zorgen voor een snel herstel van uw glasschade.

Wat te doen bij glasschade?

Als vakmensen zijn wij ons bewust van het feit dat het herstellen van ruiten niet alleen belangrijk is wat betreft warmte en schadeherstel. Vaak worden ruiten of glazen wanden ook gebruikt om het interieur van een woning of bedrijfsruimte een eigen identiteit te geven. Daarom vinden wij het belangrijk dat herstelwerkzaamheden en het plaatsen van nieuw glas geheel aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Belt u de Glaszetter Snel voor vrijblijvend advies of een afspraak? Zowel bij schadeherstel van glas als bij het plaatsen van nieuw glas kunt u altijd op ons rekenen.

Lek in dubbelglas

Laten vervangen door Glaszetter snel

Heeft u een vermoeden dat er een (gas)lek zit in uw dubbelglas? Glaszetter Snel kan dan bij u langs komen om te kijken of dit het geval is. Als het inderdaad vervangen moet worden kunnen wij dat meteen voor u doen.

glaszetter snel amsterdam noord