Isolatieglas HR ++

binnen 3 dagen geleverd

kozijnen

Kozijnen

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

glaszetter snel

24/7 bereikbaar

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

Dubbelglas

Dubbelglas bespaart flink op de energierekening

Glaszetter spoed
\

Wij zijn nu bereikbaar!

isolatieglas

Isolatieglas

Binnen 3 dagen geleverd

altijd bereikbaar

Openingstijden

24/7 bereikbaar

30 minuten op locatie

In 30 minuten

Op locatie aanwezig

Voorraad

Uit voorraad leverbaar

offerte glaszetter

Gratis offerte

Geheel vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur heb je een antwoord.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

 Binnen 30minuten op locatie

 Bespaar op energiekosten

 24/7 spoedservice

 Isolatieglas binnen 3 dagen

 Nu bereikbaar

Kozijnen

Nu ook! Kozijnen. Binnen 1 week gepaatst door Glaszetter Snel

BINNEN 3 DAGEN

Isolatieglas HR++

Glaszetter Blaricum

24/7 bereikbaar voor spoed

U woont in Blaricum en u heeft de nodige hulp nodig voor het vervangen van uw glas. Zeker wanneer dit dringend is kan het erg fijn zijn dat u direct een glaszetter Blaricum kunt gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren bij een hevige storm waarbij spullen door uw ruiten zijn gevlogen of wanneer er bij u is ingebroken. Wanneer u een winkel heeft, komt het zeker nog wel eens voor dat uw ruiten worden ingeslagen door inbrekers of hangjongeren.

Bij Glaszetter Snel reageren wij snel op dit soort situaties en komen wij met onze ervaring graag uw ruiten vervangen. Wij hebben namelijk als prioriteit om het raam zo snel mogelijk te vervangen. Lees verder voor alle voordelen van het inhuren van een glaszetter Blaricum van Glaszetter Snel.

HR++ isolatieglas binnen 3 dagen

Voor het isoleren van uw huis is HR++ glas een uitstekende keuze. Dit is een type dubbel glas met een extra coating. Daarnaast zit er een isolerend gas tussen de platen, waardoor het glas zo goed isoleert.

Helaas is dit type glas op het moment erg populair en is het daarom vaak lastig om te verkrijgen. Wilt u wel graag zo snel mogelijk uw HR++ isolatieglas hebben om een enkel glas raam te vervangen? Dan kunt u dit via Glaszetter Snel bestellen en wij verzekeren dat wij het glas binnen 3 dagen binnen hebben. Wij zullen het dan ook zo snel mogelijk bij u komen plaatsen.

25

JAAR
ERVARING

Alle voordelen van een glaszetter Blaricum

Zoals gezegd, gaan wij snel te werk om u te helpen met uw glaswerk. Daarnaast heeft een glaszetter van Glaszetter Snel nog andere voordelen, namelijk:

  • Alle glasdiensten in huis die u maar nodig heeft, of het nu gaat om het vervangen van glaswerk, reparatie van glasschade of de aankoop van glassoorten.
  • 24/7 glasservice bij glasschade voor de levering, montage en reparatie van alle glassoorten. Elke dag van de week, dag en nacht, staan wij voor u klaar. Een glaszetter kunt u dus altijd bereiken. Bel hiervoor direct 085-1301141 en een glasmonteur of -reparateur staat snel bij u voor de deur.
  • Geen voorrijkosten en binnen 30 minuten ter plaatse. Dit laatste is zeker prettig wanneer u een spoedsituatie heeft en uw glas zo snel mogelijk vervangen of gerepareerd wil hebben.
  • U kunt terecht voor alle soorten glas. Bij Glaszetter Snel zijn wij namelijk specialisten in glas, zelfs speciaal glas. U kunt dus ook voor glas-in-loodramen, figuurglas, brandwerend glas, gekleurd glas of veiligheidsglas bij ons terecht. Daarnaast hebben wij ook verscheidene soorten spiegelglas, glazen tafelbladen en zelfs glazen traptreden.
  • Uw isolatieglas HR++ is binnen 3 dagen geleverd. Wilt u graag uw huis beter isoleren en uw enkele glas vervangen door HR++? Dit kan bij ons gemakkelijk en snel geregeld worden.

Zoals u ziet kunt u voor een glaszetter Blaricum bij ons terecht voor allerlei diensten op het gebied van glaswerk. Onze glasservice is uiteenlopend en al onze glaszetters zijn doorgewinterde specialisten.

Spoedservice in heel Noord Holland en Flevoland is mogelijk door onze lokale glaszetters, waaronder Glaszetter Diemen en glaszetter Huizen. Ervaren en vriendelijke glaszetters.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
glaszetter blaricum
Welkom bij Glaszetter Snel

Prijsopgave glassoorten

Prijsopgaven zijn meestal specifiek van aard en afhankelijk van een aantal factoren. Geen raam is hetzelfde, met uitzondering van flatgebouwen en rijtjeswoningen daar zijn de ramen vrijwel identiek.

Glashandel Blaricum wil daarom graag zoveel mogelijk informatie over de afmetingen en het type glas om een zo scherp mogelijke prijs op te geven. Wilt u dat wij eerst is langskomen om de situatie te peilen? Dan is dat geen probleem. Glaszetter Blaricum is binnen 30 minuten ter plaatse, en rekent geen voorrijkosten.

Waarom glaszetter Blaricum?

Glaszetter Blaricum gaat nauwkeurig, veilig en efficiënt te werk op de locatie. Glas is een zwaar en kwetsbaar materiaal, daarom komt Glaszetter Snel vaak met twee medewerkers om de klus veilig uit te voeren. In het bijzonder wanneer er sprake is van een raam met grote afmetingen, dan is het beter om twee ervaren glaszetters in te zetten. Dit garandeert niet alleen een veilige werksituatie maar tevens een optimale plaatsing in het raamkozijn.

Glaszetter snel

Vakbekwaam personeel met Jarenlange ervaring

Door de jarenlange ervaring van ons vakkundig personeel bent u verzekerd van een vlekkeloze plaatsing van een raam vervangen. Onze glaszetters gaan efficiënt en veilig te werk. Waarom is die nauwkeurigheid zo belangrijk? Omdat het doel van dubbel glas of hoogrendementsglas altijd is om de isolatie-eigenschappen zoveel mogelijk te behouden. Als er niet nauwkeurig wordt afgekit bij de randen van een kozijn, dan zou daar luchtverlies kunnen optreden. Dat geeft als gevolg meer stookkosten en dus meer energieverbruik.

glaszetter blaricum
Binnen 3 dagen geleverd en geplaatst

Binnen 3 dagen isolatieglas

HR++ isolatieglas is op dit moment zeer populair en is daarom vaak moeilijk te leveren. Glaszetter Snel kan verzekeren dat wij binnen 3 dagen het isolatieglas binnen hebben en daarna ook zeer snel zullen plaatsen en afwerken.

isolatieglas

Hoe werkt glaszettersbedrijf Blaricum?

Wij gaan stapsgewijs als volgt te werk:

1. Na het eerste contact doen wij een inspectie van het raamkozijn en nemen de maten op.
2. De klant krijgt advies over het type glas.
3. Als er akkoord is over het type glas, wordt dit die dag nog op de juiste maat gesneden.
4. Er wordt een afspraak ingepland voor de montage.
5. Op de dag van plaatsing wordt de oude kit en de glasscherven als eerste verwijderd.
6. Nu wordt het nieuwe raam, vanuit de buiten- of binnenzijde geplaatst.
7. Na de plaatsing monteren wij de glaslatten en kitten deze ook af.

Dit geeft u een indicatie van onze werkvolgorde, in noodsituaties gaan wij uiteraard anders te werk omdat onmiddellijke vervanging van het glas dan noodzaak is. Dat kan in situaties van het breken van een de grote voorruit van de woonkamer. Dan moet er zo snel mogelijk actie worden ondernemen en vervanging plaatsvinden. Moet er bijvoorbeeld een glazen binnendeur vervangen worden, dan is er wel wat tijdspeling mogelijk.

gemiddelde minuten aankomst op locatie

ruiten vervangen of gerepareerd

Tevreden klanten vorig jaar

01. Alles in huis

Glaszetter Snel heeft alle glasdiensten in huis en kan snel handelen en leveren.

02. levering

De levering, montage en reparatie van alle glassoorten is mogelijk.

03. 24/7 bereikbaar

Wij beschikken over een 24/7 spoed glasservice bij glasschade.

04. Snel aanwezig

Wij streven om binnen 30 minuten aanwezig te zijn. Het kan vaak zelfs sneller.

05. Doen alles zelf

Tevens kunnen wij de plaatsing en reparatie van spiegels, tafelbladen en trappen zelf uitvoeren.

06. Voorraad

Glaszetter Snel heeft een grote voorraad aan diverse glassoorten.

Raam kapot? Laat het vervangen door Glaszetter Snel

Snelheid staat bij glaszetter Blaricum hoog op de prioriteit. Wij willen u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn, zeker wanneer u zich in een spoedsituatie bevindt. U heeft bijvoorbeeld een raam kapot bij uw voordeur of bij uw winkelruit. Wanneer u ons belt, zullen wij binnen en half uur bij u voor de deur staan. Dat is de glasservice die wij graag bieden.

Het maakt bij ons niet uit of u nou ’s avonds, in het weekend of op een doordeweekse middag belt: wij staan altijd voor u klaar. Dat maakt deel uit van onze 24/7 service. Zo kunnen wij direct in actie komen en diezelfde dag nog bij u in Blaricum op de stoep staan om uw glas te repareren of vervangen. Nog een extra voordeel hierbij is dat wij geen voorrijkosten rekenen.

Grote hoeveelheden glas

Een glaszetter Blaricum komt voor zowel kleine als grote klussen. Wanneer u grote hoeveelheden glas tegelijk nodig heeft, bijvoorbeeld voor een nieuwbouwwoning of bedrijfspand, bent u bij Glaszetter Snel aan het goede adres. In ons magazijn hebben wij altijd een grote voorraad glas liggen, van gewoon glas tot speciaal glas. Hierdoor hoeft u bij ons ook nooit lang op uw glas te wachten en kunnen wij snel bij u aan de slag. Wij zijn ook in het bezit van glaszetter Amsterdam en Kitbedrijf Blaricum.

25

JAAR
ERVARING

Spoedservice binnen 30 minuten

Raam vervangen

Wilt u een raam vervangen? Dat kan snel bij ons geregeld worden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er vocht of vuil in uw huidige dubbel glas aanwezig is. In dit geval is het mogelijk dat uw raam lek is. Wij kunnen hiervan de oorzaak vinden en vervolgens het raam vervangen. Of wellicht heeft u nog enkel glas in uw woning en wilt u dit graag vervangen met HR++—ook dat is mogelijk. Op ons geleverde dubbel glas heeft u altijd 15 jaar garantie.

Winkelruit vervangen

Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven. Wanneer u een grote winkelruit of meerdere ruiten in uw winkel wilt vervangen, komt een glaszetter Blaricum altijd snel naar u toe. Het herstellen van deze ruiten is niet enkel belangrijk voor de warmte, maar ook voor het aangezicht van de winkel en de veiligheid. Het is daarom voor ons vanzelfsprekend dat u de winkelruit vervangen zo snel mogelijk gedaan wilt hebben. Wanneer u belt voor een glaszetter, staan wij binnen 30 minuten bij uw winkel.

Wacht niet langer met het vervangen van uw ramen of het herstellen van uw ruiten: bel vandaag nog naar Glaszetter Snel voor een glaszetter Blaricum. Dan bieden wij u onze vakkundige en snelle glasservice aan.

Professioneel Glaszettersbedrijf Blaricum

Glaszetter Snel is een professioneel glaszettersbedrijf in Blaricum dat werkt in de hele provincie Noord-Holland en Flevoland. We werken dus in Blaricum, maar ook ver daarbuiten. Als uw raam kapot is het beste wat u kunt doen dus direct contact met ons opnemen. Glaszetter Blaricum heeft een goede en lange samenwerking met het meest betrouwbare Kitbedrijf Amsterdam en Elektricien Amsterdam.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

dubbel glas blaricum

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Spoedservice binnen 30 minuten

Dubbelglas vervangen

Merkt u op dat er vocht of vuil aanwezig is tussen de ruiten van uw dubbel glas? Dan is de kans groot dat uw glazen ruit lek is. In dit geval kunnen wij de oorzaak opsporen en indien gewenst zorgen voor het vervangen van het glas. Tevens zijn wij in staat u te helpen met het claimen van de vervanging van de ruiten en de montagekosten bij de originele leverancier van uw dubbel glas. Uiteraard bieden wij u maar liefst 15 jaar garantie op door ons geleverd en geplaatst dubbel glas. Daar kunt u op rekenen. Zo bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige oplossing en herstel van uw nieuwe ruiten bij schade of bij lekkage. Neemt u gerust telefonisch contact met ons op, wij adviseren u graag en kunnen zorgen voor een snel herstel van uw glasschade.

Wat te doen bij glasschade?

Als vakmensen zijn wij ons bewust van het feit dat het herstellen van ruiten niet alleen belangrijk is wat betreft warmte en schadeherstel. Vaak worden ruiten of glazen wanden ook gebruikt om het interieur van een woning of bedrijfsruimte een eigen identiteit te geven. Daarom vinden wij het belangrijk dat herstelwerkzaamheden en het plaatsen van nieuw glas geheel aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Belt u de Glaszetter Snel voor vrijblijvend advies of een afspraak? Zowel bij schadeherstel van glas als bij het plaatsen van nieuw glas kunt u altijd op ons rekenen.

Lek in dubbelglas

Laten vervangen door Glaszetter snel

Heeft u een vermoeden dat er een (gas)lek zit in uw dubbelglas? Glaszetter snel kan dan bij u langs komen om te kijken of dit het geval is. Als het inderdaad vervangen moet worden kunnen wij dat meteen voor u doen.

glaszetter snel blaricum