Isolatieglas HR ++

binnen 3 dagen geleverd

kozijnen

Kozijnen

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

glaszetter snel

24/7 bereikbaar

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

Dubbelglas

Dubbelglas bespaart flink op de energierekening

Glaszetter spoed
\

Wij zijn nu bereikbaar!

isolatieglas

Isolatieglas

Binnen 3 dagen geleverd

altijd bereikbaar

Openingstijden

24/7 bereikbaar

30 minuten op locatie

In 30 minuten

Op locatie aanwezig

Voorraad

Uit voorraad leverbaar

offerte glaszetter

Gratis offerte

Geheel vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur heb je een antwoord.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

 Binnen 30minuten op locatie

 Bespaar op energiekosten

 24/7 spoedservice

 Isolatieglas binnen 3 dagen

 Nu bereikbaar

Kozijnen

Nu ook! Kozijnen. Binnen 1 week gepaatst door Glaszetter Snel

BINNEN 3 DAGEN

Isolatieglas HR++

Glaszetter Bloemendaal

Glaszetter met spoed in Bloemendaal

Wij zijn de glaszetter Bloemendaal, en wij kunnen u helpen met alle behoeften op het gebied van raamvervanging. Wij bieden een noodservice voor gebroken of oud glas; in 30 minuten zijn we er! Geen voorrijkosten bij Glaszetter Snel betekent betaalbare prijzen en alleen betalen voor wat u echt nodig heeft: nieuwe of gerepareerde ramen met spoed. Als wij niet direct de oplossing kunnen bieden, omdat wij bijvoorbeeld glas moeten snijden of bestellen, dan kunnen zorgen wij voor een sterke noodoplossing. Met onze 25+ jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van een veilige en geschikte noodoplossing.
U hoeft zich verder ook geen zorgen te maken over de administratieve kant van de zaak wanneer het tijd is voor de vervanging van uw ramen of die van uw bedrijf. Wij zorgen voor alles van begin tot eind – van het leveren van isolatieglas van hoge kwaliteit tot het indienen van de factuur bij de verzekering als dat nodig is.

Spoedservice in heel Noord Holland en Flevoland is mogelijk door onze lokale glaszetters, waaronder Glaszetter Amstelveen en glaszetter Almere. Ervaren en vriendelijke glaszetters.

Al je glas isoleren? Bel Glaszetter Snel!

Het glas in onze huizen en bedrijven is een essentieel onderdeel dat ons helpt om koel te blijven tijdens de hete zomermaanden, warm te houden in de koude wintermaanden en beschermt tegen indringers die misschien proberen in te breken. Glaszetter Bloemendaal zorgt er voor dat al het bovenstaande voor u geregeld kan worden voor een goede prijs en met een uitstekende service.
Om ervoor te zorgen dat uw woning ook in de winter warm blijft, vervangt u oude of beschadigde ruiten door efficiënt isolerend glas. De experts van Glaszetter Snel kunnen u helpen bij het installeren van het juiste glaswerk voor wanneer dit het meest nodig is!

25

JAAR
ERVARING

Glasservice Bloemendaal – dubbelglas in 3 dagen geleverd

De service bij Glasservice Bloemendaal is altijd top, omdat ze zich niet alleen inzetten om ervoor te zorgen dat elke klant zich gewaardeerd voelt, maar ook om de klant te geven wat hij of zij wil: high-end producten tegen concurrerende prijzen met uitstekend vakmanschap, gespecialiseerd op elk detail. Binnen onze service valt een levering van dubbelglas binnen 3 dagen. Dat kan nergens anders zo snel.

Wanneer u kiest voor hoogrendementsglas zoals HR++, zijn de energiebesparingen nog hoger! Gemiddeld besparen onze klanten 14 euro per vierkante meter van hun ramen per jaar. Dit komt omdat ze de behoefte aan koeling met wel 17% verminderen. Dit betekent dat uw huis bij warm weer niet extra belast wordt door zijn mechanische apparatuur, wat niet alleen tot verspilling kan leiden, maar ook tot hogere elektriciteitsrekeningen voor airconditioning of ventilatoren die de hele dag door gewoon overal binnenshuis worden gebruikt.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
glaszetter bloemendaal
Welkom bij Glaszetter Snel

Prijsopgave glassoorten

Prijsopgaven zijn meestal specifiek van aard en afhankelijk van een aantal factoren. Geen raam is hetzelfde, met uitzondering van flatgebouwen en rijtjeswoningen daar zijn de ramen vrijwel identiek.

Glashandel Bloemendaal wil daarom graag zoveel mogelijk informatie over de afmetingen en het type glas om een zo scherp mogelijke prijs op te geven. Wilt u dat wij eerst is langskomen om de situatie te peilen? Dan is dat geen probleem. glaszetter Bloemendaal is binnen 30 minuten ter plaatse, en rekent geen voorrijkosten.

Waarom glaszetter Heemskerk?

Glaszetter Bloemendaal gaat nauwkeurig, veilig en efficiënt te werk op de locatie. Glas is een zwaar en kwetsbaar materiaal, daarom komt Glaszetter Snel vaak met twee medewerkers om de klus veilig uit te voeren. In het bijzonder wanneer er sprake is van een raam met grote afmetingen, dan is het beter om twee ervaren glaszetters in te zetten. Dit garandeert niet alleen een veilige werksituatie maar tevens een optimale plaatsing in het raamkozijn.

Glaszetter snel

Vakbekwaam personeel met Jarenlange ervaring

Door de jarenlange ervaring van ons vakkundig personeel bent u verzekerd van een vlekkeloze plaatsing van een raam vervangen. Onze glaszetters gaan efficiënt en veilig te werk. Waarom is die nauwkeurigheid zo belangrijk? Omdat het doel van dubbel glas of hoogrendementsglas altijd is om de isolatie-eigenschappen zoveel mogelijk te behouden. Als er niet nauwkeurig wordt afgekit bij de randen van een kozijn, dan zou daar luchtverlies kunnen optreden. Dat geeft als gevolg meer stookkosten en dus meer energieverbruik.

glaszetter bloemendaal
Binnen 3 dagen geleverd en geplaatst

Binnen 3 dagen isolatieglas

HR++ isolatieglas is op dit moment zeer populair en is daarom vaak moeilijk te leveren. Glaszetter Snel kan verzekeren dat wij binnen 3 dagen het isolatieglas binnen hebben en daarna ook zeer snel zullen plaatsen en afwerken.

Hoe werkt glaszettersbedrijf Bloemendaal?

Wij gaan stapsgewijs als volgt te werk:

1. Na het eerste contact doen wij een inspectie van het raamkozijn en nemen de maten op.
2. De klant krijgt advies over het type glas.
3. Als er akkoord is over het type glas, wordt dit die dag nog op de juiste maat gesneden.
4. Er wordt een afspraak ingepland voor de montage.
5. Op de dag van plaatsing wordt de oude kit en de glasscherven als eerste verwijderd.
6. Nu wordt het nieuwe raam, vanuit de buiten- of binnenzijde geplaatst.
7. Na de plaatsing monteren wij de glaslatten en kitten deze ook af.

Dit geeft u een indicatie van onze werkvolgorde, in noodsituaties gaan wij uiteraard anders te werk omdat onmiddellijke vervanging van het glas dan noodzaak is. Dat kan in situaties van het breken van een de grote voorruit van de woonkamer. Dan moet er zo snel mogelijk actie worden ondernemen en vervanging plaatsvinden. Moet er bijvoorbeeld een glazen binnendeur vervangen worden, dan is er wel wat tijdspeling mogelijk.

gemiddelde minuten aankomst op locatie

ruiten vervangen of gerepareerd

Tevreden klanten vorig jaar

01. Alles in huis

Glaszetter Snel heeft alle glasdiensten in huis en kan snel handelen en leveren.

02. levering

De levering, montage en reparatie van alle glassoorten is mogelijk.

03. 24/7 bereikbaar

Wij beschikken over een 24/7 spoed glasservice bij glasschade.

04. Snel aanwezig

Wij streven om binnen 30 minuten aanwezig te zijn. Het kan vaak zelfs sneller.

05. Doen alles zelf

Tevens kunnen wij de plaatsing en reparatie van spiegels, tafelbladen en trappen zelf uitvoeren.

06. Voorraad

Glaszetter Snel heeft een grote voorraad aan diverse glassoorten.

Is uw ruit stuk? Laat hem direct vervangen door Glaszetter snel!

Wij, van Glaszetter Bloemendaal, weten het één en ander over het repareren van ramen! Met meer dan 25 jaar ervaring in het veld kunnen wij u helpen met wat uw behoeften ook mogen zijn. Of het nu gaat om het vervangen van een verouderd raam nadat iemand bij u heeft ingebroken en het glas heeft verbrijzeld? Of dat u gewoon wat ouderwetse beglazing in heel Noord-Holland wilt vernieuwen (en ook nog geld wilt besparen op uw energierekening). Wij hebben alles van ultra-besparende HR++ tot gekleurd-, beloopbaar- en brandwerend glas.

Wanneer u contact opneemt met glaszetter Bloemendaal voor reparaties aan uw ramen, kunt u er zeker van zijn dat uw een installatie krijgt dat helemaal toegespitst op uw wensen en eisen. Wij hebben al onze expertise en kennis bij de hand dus aarzel niet bel ons vandaag nog!

Razendsnelle service in heel Noord-Holland

Wanneer u glas nodig heeft, is er geen betere plek dan de glashandel Bloemendaal. Of het nu voor een klein raam is of voor een groot deurkozijn wij hebben wat u zoekt! Ook hebben wij vele soorten isolerende HR+ en spiegelbeglazing op voorraad die ten alle tijden gebruikt kunnen worden zodat uitstekende service altijd beschikbaar is wanneer dat het meest nodig is.

Wanneer u ons belt voor een spoedreparatie van uw glas of voor het vervangen van een enkele ruit, gaan wij direct op pad. Ons team kan dan vanuit Bloemendaal in een mum van tijd ter plaatse zijn, zodat het vervangen van de ramen efficiënt en zonder oponthoud gebeurt!

25

JAAR
ERVARING

24/7 glasservice Bloemendaal

Neem direct contact op met onze gespecialiseerde glasservice Bloemendaal als u ruitschade heeft. Wij repareren het snel en vakkundig, ook in het weekend!
Wilt u veiligheidsglas in uw huis laten plaatsen? Neem dan meteen contact op met onze glaszetter! Wij kunnen u helpen met de plaatsing, en als het niet te veel moeite is raden wij u dit speciale type raam aan voor een betere bescherming tegen aanvallen van buitenaf. Onze glaszetters zijn gespecialiseerd op het gebied van het verduurzamen van je huis of pand en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste producten. U kunt ons altijd bellen voor een vrijblijvend advies op het gebied van duurzaamheid van uw woning.

Onze glaszettersbedrijf Bloemendaal is altijd bereid en klaar om u te helpen in tijden van nood. En als uw huidige raam kapot is of vervangen moet worden omdat het oud en inefficiënt is, dan zijn wij degenen die dit probleem komen verhelpen voordat de winter echt begint.
Het isolatieglas dat wij hier in Nederland gebruiken, zorgt voor een drastische verlaging van uw energierekening en houdt zelfs het geluid van buiten beter tegen. Zeker als u in de buurt van Schiphol woont of werkt, is dit een luxe! Er zijn meer types beschikbaar dan ooit tevoren – van standaard HR-formaat ruiten tot drielaags bescherming tegen breuk door zowel stootkracht (voor het geval iemand iets gooit) als thermische belasting door warmte of kou dat door de ramen komt.

Professioneel Glaszettersbedrijf Bloemendaal

Glaszetter Snel is een professioneel glaszettersbedrijf Bloemendaal dat werkt in de hele provincie Noord-Holland en Flevoland. We werken dus in Bloemendaal, maar ook ver daarbuiten. Als uw raam kapot is, is het beste wat u kunt doen direct contact met ons opnemen. Glaszetter Bloemendaal heeft een goede en lange samenwerking met het meest betrouwbare Kitbedrijf Bloemendaal en Elektricien Haarlem.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

dubbel glas bloemendaal

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Spoedservice binnen 30 minuten

Dubbelglas vervangen

Merkt u op dat er vocht of vuil aanwezig is tussen de ruiten van uw dubbel glas? Dan is de kans groot dat uw glazen ruit lek is. In dit geval kunnen wij de oorzaak opsporen en indien gewenst zorgen voor het vervangen van het glas. Tevens zijn wij in staat u te helpen met het claimen van de vervanging van de ruiten en de montagekosten bij de originele leverancier van uw dubbel glas. Uiteraard bieden wij u maar liefst 15 jaar garantie op door ons geleverd en geplaatst dubbel glas. Daar kunt u op rekenen. Zo bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige oplossing en herstel van uw nieuwe ruiten bij schade of bij lekkage. Neemt u gerust telefonisch contact met ons op, wij adviseren u graag en kunnen zorgen voor een snel herstel van uw glasschade.

Wat te doen bij glasschade?

Als vakmensen zijn wij ons bewust van het feit dat het herstellen van ruiten niet alleen belangrijk is wat betreft warmte en schadeherstel. Vaak worden ruiten of glazen wanden ook gebruikt om het interieur van een woning of bedrijfsruimte een eigen identiteit te geven. Daarom vinden wij het belangrijk dat herstelwerkzaamheden en het plaatsen van nieuw glas geheel aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Belt u de Glaszetter Snel voor vrijblijvend advies of een afspraak? Zowel bij schadeherstel van glas als bij het plaatsen van nieuw glas kunt u altijd op ons rekenen.

Lek in dubbelglas

Laten vervangen door Glaszetter snel

Heeft u een vermoeden dat er een (gas)lek zit in uw dubbelglas? Glaszetter snel kan dan bij u langs komen om te kijken of dit het geval is. Als het inderdaad vervangen moet worden kunnen wij dat meteen voor u doen.

glaszetter snel heemskerk