Isolatieglas HR ++

binnen 3 dagen geleverd

kozijnen

Kozijnen

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

glaszetter snel

24/7 bereikbaar

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

Dubbelglas

Dubbelglas bespaart flink op de energierekening

Glaszetter spoed
\

Wij zijn nu bereikbaar!

isolatieglas

Isolatieglas

Binnen 3 dagen geleverd

altijd bereikbaar

Openingstijden

24/7 bereikbaar

30 minuten op locatie

In 30 minuten

Op locatie aanwezig

Voorraad

Uit voorraad leverbaar

offerte glaszetter

Gratis offerte

Geheel vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur heb je een antwoord.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

 Binnen 30minuten op locatie

 Bespaar op energiekosten

 24/7 spoedservice

 Isolatieglas binnen 3 dagen

 Nu bereikbaar

Kozijnen

Nu ook! Kozijnen. Binnen 1 week gepaatst door Glaszetter Snel

BINNEN 3 DAGEN

Isolatieglas HR++

Glaszetter Hilversum

Raam kapot in Hilversum? Neem contact op met Glaszetter Snel

Glaszetter Hilversum is de specialist in de regio Hilversum voor een snelle reparatie van glasschade. Het gevaar van glasscherven wordt vaak onderschat, ze zijn vlijmscherp en kunnen diepe verwondingen aanbrengen. De onveilige situatie die ontstaat na glasschade vraagt om snelle actie en verwijdering van de scherven.

Glas kan door diverse oorzaken breken. Een voetbal die het raam breekt, een windvlaag waardoor een balkondeur te hard dichtslaat, of u bent het slachtoffer van een inbraak. Hoe dan ook, u wenst een snelle vervanging van het glas.

Glashandel Hilversum is als onderdeel van Glaszetter Snel daar dan ook volledig op gericht: om zo snel mogelijk het glas te vervangen door alle beschikbare middelen en vakmensen daarvoor in te zetten. Neemt u daarom gerust een kijkje op onze site www.voorbeeld.com om meer over ons en onze service te weten te komen.

3

GLAS GELEVERD
IN 3 DAGEN

Welk glas kunnen wij repareren?

Glaszetter Hilversum kan elk type glas vervangen. Ons assortiment dat altijd voorradig is: gehard glas, HR++ glas, plexiglas, draadglas, dubbelglas, driedubbel glas, brandwerend glas en isolatieglas. Wij hebben deze glastypes altijd op voorraad en deze zijn dus ook direct plaatsbaar als u kiest voor Glasservice Hilversum. Daarnaast vervangen wij niet alleen ramen maar tevens spiegels, trappen en tafelbladen.

In Hilversum en regio is er veel keus in glaszettersbedrijven. Is uw raam kapot dan is het wijs om tarieven te vergelijken. Glasservice Hilversum is een betrouwbare en ervaren glaszetter, dat is belangrijk voor uw keuze wie uiteindelijk uw raam kan vervangen. Ons isolatieglas is dan ook altijd van de hoogste kwaliteit. Glashandel Hilversum kent het belang hiervan. Kwaliteitsglas heeft veel invloed op uw veiligheid en de isolatie van uw huis of het bedrijfspand waar dagelijks mensen werkzaam zijn.

Diverse soorten glas hebben zo hun eigen kwaliteiten en voordelen. De energiebesparing van bijvoorbeeld een dubbelglas raam is 7 euro per vierkante meter glas. Vergelijken wij dat met een duurdere versie, namelijk hoogrendementsglas HR+++, dan zien we zelfs een energiebesparingen van maar liefst 14 euro per vierkante meter glas per jaar.

Spoedservice in heel Noord Holland is mogelijk door onze lokale glaszetters, waaronder Glaszetter Castricum en glaszetter Zaandam. Ervaren en vriendelijke glaszetters.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
glaszetter hilversum
Welkom bij Glaszetter Snel

Prijsopgave glassoorten

Prijsopgaven zijn meestal specifiek van aard en afhankelijk van een aantal factoren. Geen raam is hetzelfde, met uitzondering van flatgebouwen en rijtjeswoningen daar zijn de ramen vrijwel identiek.

Glashandel Hilversum wil daarom graag zoveel mogelijk informatie over de afmetingen en het type glas om een zo scherp mogelijke prijs op te geven. Wilt u dat wij eerst is langskomen om de situatie te peilen? Dan is dat geen probleem. Glaszetter Snel is binnen 30 minuten ter plaatse, en rekent geen voorrijkosten.

Waarom glaszetter Hilversum?

Glaszetter Hilversum gaat nauwkeurig, veilig en efficiënt te werk op de locatie. Glas is een zwaar en kwetsbaar materiaal, daarom komt Glaszetter Snel vaak met twee medewerkers om de klus veilig uit te voeren. In het bijzonder wanneer er sprake is van een raam met grote afmetingen, dan is het beter om twee ervaren glaszetters in te zetten. Dit garandeert niet alleen een veilige werksituatie maar tevens een optimale plaatsing in het raamkozijn.

Glaszetter snel

Vakbekwaam personeel met Jarenlange ervaring

Door de jarenlange ervaring van ons vakkundig personeel bent u verzekerd van een vlekkeloze plaatsing van een raam vervangen. Onze glaszetters gaan efficiënt en veilig te werk. Waarom is die nauwkeurigheid zo belangrijk? Omdat het doel van dubbel glas of hoogrendementsglas altijd is om de isolatie-eigenschappen zoveel mogelijk te behouden. Als er niet nauwkeurig wordt afgekit bij de randen van een kozijn, dan zou daar luchtverlies kunnen optreden. Dat geeft als gevolg meer stookkosten en dus meer energieverbruik.

glaszetter hilversum
Binnen 3 dagen geleverd en geplaatst

Binnen 3 dagen isolatieglas

HR++ isolatieglas is op dit moment zeer populair en is daarom vaak moeilijk te leveren. Glaszetter Snel kan verzekeren dat wij binnen 3 dagen het isolatieglas binnen hebben en daarna ook zeer snel zullen plaatsen en afwerken.

isolatieglas Hilversum

Hoe werkt glaszettersbedrijf Hilversum?

Wij gaan stapsgewijs als volgt te werk:

1. Na het eerste contact doen wij een inspectie van het raamkozijn en nemen de maten op.
2. De klant krijgt advies over het type glas.
3. Als er akkoord is over het type glas, wordt dit die dag nog op de juiste maat gesneden.
4. Er wordt een afspraak ingepland voor de montage.
5. Op de dag van plaatsing wordt de oude kit en de glasscherven als eerste verwijderd.
6. Nu wordt het nieuwe raam, vanuit de buiten- of binnenzijde geplaatst.
7. Na de plaatsing monteren wij de glaslatten en kitten deze ook af.

Dit geeft u een indicatie van onze werkvolgorde, in noodsituaties gaan wij uiteraard anders te werk omdat onmiddellijke vervanging van het glas dan noodzaak is. Dat kan in situaties van het breken van een de grote voorruit van de woonkamer. Dan moet er zo snel mogelijk actie worden ondernemen en vervanging plaatsvinden. Moet er bijvoorbeeld een glazen binnendeur vervangen worden, dan is er wel wat tijdspeling mogelijk.

gemiddelde minuten aankomst op locatie

ruiten vervangen of gerepareerd

Tevreden klanten vorig jaar

01. Alles in huis

Glaszetter Snel heeft alle glasdiensten in huis en kan snel handelen en leveren.

02. levering

De levering, montage en reparatie van alle glassoorten is mogelijk.

03. 24/7 bereikbaar

Wij beschikken over een 24/7 spoed glasservice bij glasschade.

04. Snel aanwezig

Wij streven om binnen 30 minuten aanwezig te zijn. Het kan vaak zelfs sneller.

05. Doen alles zelf

Tevens kunnen wij de plaatsing en reparatie van spiegels, tafelbladen en trappen zelf uitvoeren.

06. Voorraad

Glaszetter Snel heeft een grote voorraad aan diverse glassoorten.

Elke offerte is op maat

Prijsopgaven zijn vrij specifiek en klantgericht wat glas betreft. Omdat geen raam hetzelfde is, zijn er factoren die de prijs bepalen en die in geen situatie identiek zijn. Bij flatgebouwen en woningen op een rij is dat wel vaak het geval. Maar elk vrijstaand huis heeft z’n eigen ontwerp en elke huiseigenaar heeft z’n eigen keuze gemaakt in glas.

Glaszetter Hilversum ziet bij een prijsaanvraag graag alle informatie over de bestaande afmetingen van het kozijn en het huidige type glas. Hoe meer informatie, hoe gunstiger wij kunnen aanbieden. Heeft u deze informatie niet bij de hand, geen probleem. Graag komen wij eerst bij u langs om de nodige informatie op te nemen. Glaszetter Hilversum kan binnen 30 minuten op locatie zijn en rekent daarvoor geen voorrijkosten.

Veilig werken

Glaszetter Hilversum hecht grote waarde aan nauwkeurigheid, veiligheid en efficiëntie op de werkplek. Wij zijn ons ervan bewust dat glas een kwetsbaar en zwaar materiaal is. Daarom komt Glaszetter Snel liever met twee ervaren medewerkers op de locatie om de plaatsing te realiseren. Dit is zeker van toepassing als het gaat om een raam met grote afmetingen. Dan is het verstandig om dit met twee ervaren vakmensen uit te voeren. Dit brengt veiligheid, extra handen en ogen en een perfecte plaatsing van het glas in het kozijn.

25

JAAR
ERVARING

Wat zijn de voordelen van Glaszetter Hilversum

Enkele voordelen die wij kunnen noemen zijn:

1. Alle voorkomende glasdiensten hebben wij in huis.
2. De montage, levering en reparatie van alle glastypes is mogelijk.
3. Er is een 24 / 7 glasservice bij glasbreuk.
4. Na melding zijn wij binnen 30 minuten op de locatie.
5. Geen voorrijkosten.
6. De specialist in speciaal glas.
7. Plaatsing en reparatie van spiegels, tafelbladen en trappen behoort tot de mogelijkheden.
7. Er is een ruime voorraad aan diverse glastypes.

Vakbekwaamheid en oog voor details

Ons vakkundige personeel heeft jarenlange ervaring in het glaszetten, u bent dan ook verzekerd van een perfecte plaatsing van het raam. Efficiënt en veilig werken is onze prioriteit. Waarom is nauwkeurigheid bij glaszetten zo belangrijk? Omdat dubbel glas of hoogrendementsglas speciaal is ontworpen om isolatie te waarborgen van het leefklimaat in een woning. Afkitten van een kozijn is daarom iets wat met aandacht moet gebeuren, bij scheuren in de kitverbinding zal dat tot warmteverlies kunnen leiden. Dit warmteverlies geeft meer stookkosten en dus meer energiekosten.

Wij zijn werkzaam in de hele provincie Noord Holland. We hebben ook Glaszetter Haarlem en hebben een glaszetter in Amsterdam. Glaszetter Snel heeft een goede en lange samenwerking met het meest betrouwbare Kitbedrijf Amsterdam en Elektricien Amsterdam.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
dubbel glas hilversum
Spoedservice binnen 30 minuten

Dubbelglas vervangen

Merkt u op dat er vocht of vuil aanwezig is tussen de ruiten van uw dubbel glas? Dan is de kans groot dat uw glazen ruit lek is. In dit geval kunnen wij de oorzaak opsporen en indien gewenst zorgen voor het vervangen van het glas. Tevens zijn wij in staat u te helpen met het claimen van de vervanging van de ruiten en de montagekosten bij de originele leverancier van uw dubbel glas. Uiteraard bieden wij u maar liefst 15 jaar garantie op door ons geleverd en geplaatst dubbel glas. Daar kunt u op rekenen. Zo bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige oplossing en herstel van uw nieuwe ruiten bij schade of bij lekkage. Neemt u gerust telefonisch contact met ons op, wij adviseren u graag en kunnen zorgen voor een snel herstel van uw glasschade.

Wat te doen bij glasschade?

Als vakmensen zijn wij ons bewust van het feit dat het herstellen van ruiten niet alleen belangrijk is wat betreft warmte en schadeherstel. Vaak worden ruiten of glazen wanden ook gebruikt om het interieur van een woning of bedrijfsruimte een eigen identiteit te geven. Daarom vinden wij het belangrijk dat herstelwerkzaamheden en het plaatsen van nieuw glas geheel aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Belt u de Glaszetter Snel voor vrijblijvend advies of een afspraak? Zowel bij schadeherstel van glas als bij het plaatsen van nieuw glas kunt u altijd op ons rekenen.

Lek in dubbelglas

Laten vervangen door Glaszetter snel

Heeft u een vermoeden dat er een (gas)lek zit in uw dubbelglas? Glaszetter snel kan dan bij u langs komen om te kijken of dit het geval is. Als het inderdaad vervangen moet worden kunnen wij dat meteen voor u doen.

dubbel glas