Isolatieglas HR ++

binnen 3 dagen geleverd

kozijnen

Kozijnen

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

glaszetter snel

24/7 bereikbaar

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

Dubbelglas

Dubbelglas bespaart flink op de energierekening

Glaszetter spoed
\

Wij zijn nu bereikbaar!

isolatieglas

Isolatieglas

Binnen 3 dagen geleverd

altijd bereikbaar

Openingstijden

24/7 bereikbaar

30 minuten op locatie

In 30 minuten

Op locatie aanwezig

Voorraad

Uit voorraad leverbaar

offerte glaszetter

Gratis offerte

Geheel vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur heb je een antwoord.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

 Binnen 30minuten op locatie

 Bespaar op energiekosten

 24/7 spoedservice

 Isolatieglas binnen 3 dagen

 Nu bereikbaar

Kozijnen

Nu ook! Kozijnen. Binnen 1 week gepaatst door Glaszetter Snel

BINNEN 3 DAGEN

Isolatieglas HR++

Glaszetter Hoorn

Glaszetter Snel in Hoorn voor al uw glasreparaties

Heeft u glasschade aan uw bedrijfspand of woning vanwege een heftige storm? Of zijn de buurjongens te enthousiast aan het voetballen geweest, waardoor een ruit vervangen moet worden? Glaszetter Snel is dé glaszetter Hoorn en omgeving. Wij verlenen onze glasservice Hoorn al meer dan 25 jaar. Of het nu overdag of ’s nachts is, onze glaszetters staan binnen dertig minuten bij u voor de deur om het glas te repareren. Uiteraard hoeft u geen voorrijkosten te betalen, u heeft immers al genoeg aan uw hoofd met de glasschade. Daarnaast werkt ons glaszettersbedrijf Hoorn samen met diverse grote verzekeraars. Ons glaszettersbedrijf Hoorn is 365 dagen per jaar, zeven dagen per week en 24 uur per dag geopend. Bel nu voor meer informatie met ons gratis telefoonnummer of neem contact met ons op via de website.

3

GLAS GELEVERD
IN 3 DAGEN

De regio waarin ons glaszettersbedrijf Hoorn van Glaszetter Snel werkzaam is

Ons glaszettersbedrijf Hoorn is in de loop der jaren enorm gegroeid. Hierdoor is de regio waarin wij werkzaam zijn uitgebreid tot geheel Noord-Holland. Zelfs klanten in Flevoland en Zuid-Holland kunnen wij naar tevredenheid helpen met glasreparaties. Ons glaszettersbedrijf Hoorn werkt samen de erkende glaszetters van Glaszetter Krommenie. Hierdoor garanderen wij dat er binnen 30 minuten bij u een betrouwbare glaszetter ter plaatse is. Voor een glaszetter Amsterdam, glaszetter Hoorn of glaszetter Heemskerk en omstreken bent u bij ons dus op het juiste adres.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
glaszetter hoorn
Welkom bij Glaszetter Snel

Prijsopgave glassoorten

Prijsopgaven zijn meestal specifiek van aard en afhankelijk van een aantal factoren. Geen raam is hetzelfde, met uitzondering van flatgebouwen en rijtjeswoningen daar zijn de ramen vrijwel identiek.

Glashandel Hoorn wil daarom graag zoveel mogelijk informatie over de afmetingen en het type glas om een zo scherp mogelijke prijs op te geven. Wilt u dat wij eerst langskomen om de situatie te peilen? Dan is dat geen probleem. Glaszetter Hoorn is binnen 30 minuten ter plaatse, en rekent geen voorrijkosten.

Waarom glaszetter Hoorn?

Glaszetter Hoorn gaat nauwkeurig, veilig en efficiënt te werk op de locatie. Glas is een zwaar en kwetsbaar materiaal, daarom komt Glaszetter Snel vaak met twee medewerkers om de klus veilig uit te voeren. In het bijzonder wanneer er sprake is van een raam met grote afmetingen, dan is het beter om twee ervaren glaszetters in te zetten. Dit garandeert niet alleen een veilige werksituatie maar tevens een optimale plaatsing in het raamkozijn.

Glaszetter snel

Vakbekwaam personeel met Jarenlange ervaring

Door de jarenlange ervaring van ons vakkundig personeel bent u verzekerd van een vlekkeloze plaatsing van een raam vervangen. Onze glaszetters gaan efficiënt en veilig te werk. Waarom is die nauwkeurigheid zo belangrijk? Omdat het doel van dubbel glas of hoogrendementsglas altijd is om de isolatie-eigenschappen zoveel mogelijk te behouden. Als er niet nauwkeurig wordt afgekit bij de randen van een kozijn, dan zou daar luchtverlies kunnen optreden. Dat geeft als gevolg meer stookkosten en dus meer energieverbruik.

glaszetter hoorn
Binnen 3 dagen geleverd en geplaatst

Binnen 3 dagen isolatieglas

HR++ isolatieglas is op dit moment zeer populair en is daarom vaak moeilijk te leveren. Glaszetter Snel kan verzekeren dat wij binnen 3 dagen het isolatieglas binnen hebben en daarna ook zeer snel zullen plaatsen en afwerken.

Hoe werkt glaszettersbedrijf Hoorn?

Wij gaan stapsgewijs als volgt te werk:

1. Na het eerste contact doen wij een inspectie van het raamkozijn en nemen de maten op.
2. De klant krijgt advies over het type glas.
3. Als er akkoord is over het type glas, wordt dit die dag nog op de juiste maat gesneden.
4. Er wordt een afspraak ingepland voor de montage.
5. Op de dag van plaatsing wordt de oude kit en de glasscherven als eerste verwijderd.
6. Nu wordt het nieuwe raam, vanuit de buiten- of binnenzijde geplaatst.
7. Na de plaatsing monteren wij de glaslatten en kitten deze ook af.

Dit geeft u een indicatie van onze werkvolgorde, in noodsituaties gaan wij uiteraard anders te werk omdat onmiddellijke vervanging van het glas dan noodzaak is. Dat kan in situaties van het breken van een de grote voorruit van de woonkamer. Dan moet er zo snel mogelijk actie worden ondernemen en vervanging plaatsvinden. Moet er bijvoorbeeld een glazen binnendeur vervangen worden, dan is er wel wat tijdspeling mogelijk.

gemiddelde minuten aankomst op locatie

ruiten vervangen of gerepareerd

Tevreden klanten vorig jaar

01. Alles in huis

Glaszetter Snel heeft alle glasdiensten in huis en kan snel handelen en leveren.

02. levering

De levering, montage en reparatie van alle glassoorten is mogelijk.

03. 24/7 bereikbaar

Wij beschikken over een 24/7 spoed glasservice bij glasschade.

04. Snel aanwezig

Wij streven om binnen 30 minuten aanwezig te zijn. Het kan vaak zelfs sneller.

05. Doen alles zelf

Tevens kunnen wij de plaatsing en reparatie van spiegels, tafelbladen en trappen zelf uitvoeren.

06. Voorraad

Glaszetter Snel heeft een grote voorraad aan diverse glassoorten.

Uitsluitend gecertificeerde en betrouwbare glaszetters

Voor ons glaszettersbedrijf Hoorn is het uiterst belangrijk om met betrouwbare glaszetters te werken. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom werkt onze glasservice Hoorn uitsluitend met gecertificeerde en betrouwbare glaszetters. Iedere glaszetter Hoorn werkt volgens de eisen die worden gesteld via het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) en het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Daarnaast is ons glaszettersbedrijf in Hoorn VCA-gecertificeerd. Dit houdt in dat wij tijdens het werken de veiligheid in het oog houden en rekening houden met de gezondheid en het milieu van de werkomgeving.

Grote voorraad van verscheidene glassoorten

Doordat ons glaszettersbedrijf Hoorn in 25 jaar tijd is uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van glas, beschikken wij over een grote voorraad glassoorten. Hierdoor kan onze glaseservice Hoorn binnen zeer korte termijn het juiste glas voor uw bedrijfspand of woning leveren. Of het nu gaat om enkel glas, dubbel glas, gekleurd glas, isolatieglas, beloopbaar glas, brandwerend glas, glazen trappen of spiegels, ons glaszettersbedrijf kan snel het glas leveren, plaatsen en repareren. Binnen ons vakgebied is vooral het dubbel glas zeer populair. Dit type glas werkt zeer isolerend, ook ten opzichte van geluid. Het isolatieglas wordt daarom vaak in steden zoals Amsterdam door de glaszetter Amsterdam in de woningen geplaatst.

25

JAAR
ERVARING

Wat te doen bij glasschade?

Als er glasschade aan uw bedrijfspand of woning is ontstaan, is het allereerst van belang dat u zelf actie onderneemt. Een pand met glasschade is namelijk enorm gevoelig voor inbraak. Daarnaast kan vocht en vuil zich gemakkelijk in de woning binnendringen. De verdere schade die in en aan uw woning of pand kan ontstaan, is enorm. Daarom kunt u het beste de volgende stappen ondernemen bij glasschade:

  • 1. Bij een (poging tot) inbraak: bel de politie.
  • 2. Maak foto’s van de ontstane schade. Dit is onder andere nodig voor de verzekering
  • 3. Ruim het glas zoveel mogelijk op om letsel te vermijden
  • 4. Plak het raam of de deur dicht om de kans op verdere schade te verkleinen
  • 5. Bel onze glaszetter Hoorn van Glaszetter Snel. Binnen 30 minuten staat ons glaszettersbedrijf Hoorn bij u voor de deur om het glas te leveren en te repareren

Glaszetter Snel levert 24 uur per dag spoedreparaties

Ons glaszettersbedrijf in Hoorn en omstreken is 365 dagen per jaar, zeven dagen per week en 24 uur per dag geopend. Wij zijn daarom altijd beschikbaar voor een spoedreparatie, of het nu overdag of ’s nachts is. Komt u ’s nachts terug van een feest en heeft u glasschade door een inbraak? Dan staan wij binnen 30 minuten bij uw woning om de schade te repareren. Uiteraard berekenen wij voor deze rit geen voorrijkosten.

Professioneel Glaszettersbedrijf Hoorn

Glaszetter Snel is een professioneel glaszettersbedrijf Hoorn dat werkt in de hele provincie Noord-Holland. We werken ook in Purmerend, maar ook ver daarbuiten. Als uw raam kapot is het beste wat u kunt doen dus direct contact met ons opnemen. Glaszetter Snel heeft een goede en lange samenwerking met het meest betrouwbare Kitbedrijf Amsterdam en Elektricien Amsterdam.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
dubbel glas hoorn
Spoedservice binnen 30 minuten

Dubbelglas vervangen

Merkt u op dat er vocht of vuil aanwezig is tussen de ruiten van uw dubbel glas? Dan is de kans groot dat uw glazen ruit lek is. In dit geval kunnen wij de oorzaak opsporen en indien gewenst zorgen voor het vervangen van het glas. Tevens zijn wij in staat u te helpen met het claimen van de vervanging van de ruiten en de montagekosten bij de originele leverancier van uw dubbel glas. Uiteraard bieden wij u maar liefst 15 jaar garantie op door ons geleverd en geplaatst dubbel glas. Daar kunt u op rekenen. Zo bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige oplossing en herstel van uw nieuwe ruiten bij schade of bij lekkage. Neemt u gerust telefonisch contact met ons op, wij adviseren u graag en kunnen zorgen voor een snel herstel van uw glasschade.

Wat te doen bij glasschade?

Als vakmensen zijn wij ons bewust van het feit dat het herstellen van ruiten niet alleen belangrijk is wat betreft warmte en schadeherstel. Vaak worden ruiten of glazen wanden ook gebruikt om het interieur van een woning of bedrijfsruimte een eigen identiteit te geven. Daarom vinden wij het belangrijk dat herstelwerkzaamheden en het plaatsen van nieuw glas geheel aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Belt u de Glaszetter Snel voor vrijblijvend advies of een afspraak? Zowel bij schadeherstel van glas als bij het plaatsen van nieuw glas kunt u altijd op ons rekenen.

Lek in dubbelglas

Laten vervangen door Glaszetter snel

Heeft u een vermoeden dat er een (gas)lek zit in uw dubbelglas? Glaszetter snel kan dan bij u langs komen om te kijken of dit het geval is. Als het inderdaad vervangen moet worden kunnen wij dat meteen voor u doen.

glaszetter snel purmerend