Isolatieglas HR ++

binnen 3 dagen geleverd

kozijnen

Kozijnen

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

glaszetter snel

24/7 bereikbaar

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

Dubbelglas

Dubbelglas bespaart flink op de energierekening

Glaszetter spoed
\

Wij zijn nu bereikbaar!

isolatieglas

Isolatieglas

Binnen 3 dagen geleverd

altijd bereikbaar

Openingstijden

24/7 bereikbaar

30 minuten op locatie

In 30 minuten

Op locatie aanwezig

Voorraad

Uit voorraad leverbaar

offerte glaszetter

Gratis offerte

Geheel vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur heb je een antwoord.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

 Binnen 30minuten op locatie

 Bespaar op energiekosten

 24/7 spoedservice

 Isolatieglas binnen 3 dagen

 Nu bereikbaar

Kozijnen

Nu ook! Kozijnen. Binnen 1 week gepaatst door Glaszetter Snel

BINNEN 3 DAGEN

Isolatieglas HR++

Glaszetter Huizen

De glaszetter voor Huizen

Het zijn van die zaken waar u liever niet mee te maken krijgt: u komt op een dag thuis en ziet dat er door stevige weersomstandigheden een raam is beschadigd. Of u komt op uw bedrijf en ziet dat inbrekers geprobeerd hebben binnen te komen door een van de ramen in te slaan. Wellicht heeft u een ongelukje gehad waardoor een van uw ruiten nu kapot is gegaan. Wat de reden ook is, een kapotte ruit is een vervelend probleem. Het is dan ook goed om hier meteen iets aan te laten doen. Glaszetter Snel heeft als glaszetter Huizen en omstreken als werkgebied. Wij bellen dan binnen dertig minuten bij u aan om die kapotte ruit te vervangen. Maar, wij zij niet alleen maar gespecialiseerd in het vervangen van een gebroken ruit, we kunnen bijvoorbeeld ook bijvoorbeeld speciaal isolatieglas komen zetten.

25

JAAR
ERVARING

Professioneel een raam vervangen

Schade aan een ruit is iets wat altijd onverwacht komt. Er kunnen meerdere redenen opgenoemd worden waarom er een ruit bij u beschadigd is geraakt. Het weer is een van de belangrijkste redenen. Een ruit kan nog zo goed in de sponningen zitten, bij extreem weer kan er altijd iets misgaan. Daar komt natuurlijk bij dat er altijd een tak of iets anders door een raam geblazen kan worden. Ongelukjes zijn ook een veel voorkomende oorzaak van beschadigingen aan ruiten. Wellicht stoot u bij het klussen met een ladder door een raam of blaast door de tocht een raam zo hard dicht dat het kapot gaat. Een reden die we het liefst zo min mogelijk tegenkomen is die waarbij er inbrekers zijn langsgekomen. Er wordt nog wel eens een ruitje ingetikt om toegang te krijgen tot een huis of bedrijfspand. Maar wat de reden ook is van een kapotte ruit, het is zaak om deze zo snel mogelijk te laten vervangen. Als er een raam kapot is neemt u eenvoudig contact op met Glaszetter Snel. Ons bedrijf heeft namelijk mensen in dienst die binnen dertig minuten bij u langs kunnen komen om een nieuwe ruit te zetten. Wij bezoeken als glaszetter Huizen en omstreken om onze diensten aan te bieden. We zijn hiervoor 24/7 beschikbaar.

Een winkelruit vervangen

Heeft u een winkel met een mooie winkelruit? Dan wilt u natuurlijk dat deze er altijd goed uitziet. Deze ruit is toch een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw bedrijf. Als hier dan een beschadiging aan optreedt, dan kan dat een negatieve impact hebben voor uw winkel. Het ziet er natuurlijk niet netjes uit, maar heeft ook geen prettige uitstraling. Het is dan ook goed om ons snel in te schakelen om iets te laten doen aan deze ruit. We komen graag uw winkelruit vervangen, dit is dan ook een van de specialiteiten van ons bedrijf. We staan snel bij u klaar om er weer een mooie ruit voor u in te zetten.

Spoedservice in heel Noord Holland en Flevoland is mogelijk door onze lokale glaszetters, waaronder Glaszetter Diemen en glaszetter Naarden. Ervaren en vriendelijke glaszetters.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
glaszetter huizen
Welkom bij Glaszetter Snel

Prijsopgave glassoorten

Prijsopgaven zijn meestal specifiek van aard en afhankelijk van een aantal factoren. Geen raam is hetzelfde, met uitzondering van flatgebouwen en rijtjeswoningen daar zijn de ramen vrijwel identiek.

Glashandel Huizen wil daarom graag zoveel mogelijk informatie over de afmetingen en het type glas om een zo scherp mogelijke prijs op te geven. Wilt u dat wij eerst is langskomen om de situatie te peilen? Dan is dat geen probleem. Glaszetter Huizen is binnen 30 minuten ter plaatse, en rekent geen voorrijkosten.

Waarom glaszetter Huizen?

Glaszetter Huizen gaat nauwkeurig, veilig en efficiënt te werk op de locatie. Glas is een zwaar en kwetsbaar materiaal, daarom komt Glaszetter Snel vaak met twee medewerkers om de klus veilig uit te voeren. In het bijzonder wanneer er sprake is van een raam met grote afmetingen, dan is het beter om twee ervaren glaszetters in te zetten. Dit garandeert niet alleen een veilige werksituatie maar tevens een optimale plaatsing in het raamkozijn.

Glaszetter snel

Vakbekwaam personeel met Jarenlange ervaring

Door de jarenlange ervaring van ons vakkundig personeel bent u verzekerd van een vlekkeloze plaatsing van een raam vervangen. Onze glaszetters gaan efficiënt en veilig te werk. Waarom is die nauwkeurigheid zo belangrijk? Omdat het doel van dubbel glas of hoogrendementsglas altijd is om de isolatie-eigenschappen zoveel mogelijk te behouden. Als er niet nauwkeurig wordt afgekit bij de randen van een kozijn, dan zou daar luchtverlies kunnen optreden. Dat geeft als gevolg meer stookkosten en dus meer energieverbruik.

glaszetter huizen
Binnen 3 dagen geleverd en geplaatst

Binnen 3 dagen isolatieglas

HR++ isolatieglas is op dit moment zeer populair en is daarom vaak moeilijk te leveren. Glaszetter Snel kan verzekeren dat wij binnen 3 dagen het isolatieglas binnen hebben en daarna ook zeer snel zullen plaatsen en afwerken.

isolatieglas

Hoe werkt glaszettersbedrijf Huizen?

Wij gaan stapsgewijs als volgt te werk:

1. Na het eerste contact doen wij een inspectie van het raamkozijn en nemen de maten op.
2. De klant krijgt advies over het type glas.
3. Als er akkoord is over het type glas, wordt dit die dag nog op de juiste maat gesneden.
4. Er wordt een afspraak ingepland voor de montage.
5. Op de dag van plaatsing wordt de oude kit en de glasscherven als eerste verwijderd.
6. Nu wordt het nieuwe raam, vanuit de buiten- of binnenzijde geplaatst.
7. Na de plaatsing monteren wij de glaslatten en kitten deze ook af.

Dit geeft u een indicatie van onze werkvolgorde, in noodsituaties gaan wij uiteraard anders te werk omdat onmiddellijke vervanging van het glas dan noodzaak is. Dat kan in situaties van het breken van een de grote voorruit van de woonkamer. Dan moet er zo snel mogelijk actie worden ondernemen en vervanging plaatsvinden. Moet er bijvoorbeeld een glazen binnendeur vervangen worden, dan is er wel wat tijdspeling mogelijk.

gemiddelde minuten aankomst op locatie

ruiten vervangen of gerepareerd

Tevreden klanten vorig jaar

01. Alles in huis

Glaszetter Snel heeft alle glasdiensten in huis en kan snel handelen en leveren.

02. levering

De levering, montage en reparatie van alle glassoorten is mogelijk.

03. 24/7 bereikbaar

Wij beschikken over een 24/7 spoed glasservice bij glasschade.

04. Snel aanwezig

Wij streven om binnen 30 minuten aanwezig te zijn. Het kan vaak zelfs sneller.

05. Doen alles zelf

Tevens kunnen wij de plaatsing en reparatie van spiegels, tafelbladen en trappen zelf uitvoeren.

06. Voorraad

Glaszetter Snel heeft een grote voorraad aan diverse glassoorten.

Laat schade aan een ruit zo snel mogelijk verhelpen

Er zijn ook meerdere redenen op te noemen om een ruit zo snel mogelijk te willen vervangen. Om te beginnen geeft het natuurlijk geen prettig gevoel om een kapotte ruit te hebben. Het ziet er niet mooi uit en heeft een negatieve invloed op de uitstraling van uw woning of kantoor. Laten we niet vergeten dat een kapotte ruit er over het algemeen nooit netjes uitklapt. Er blijven vaak scherven zitten, die gevaarlijk zijn om er uit te halen. Ons advies: ga niet zelf met deze scherven aan de slag, maar laat dit doen door onze professionals. Uw veiligheidsgevoel wordt ook aangetast door een kapotte ruit. Misschien is het een herinnering aan een inbreker die heeft toegeslagen, maar het kan ook juist aanvoelen als een uitnodiging aan inbrekers om door deze ruit naar binnen te komen. Een belangrijke reden om de ruit zo snel mogelijk te vervangen is het feit dat de verzekering dit in bijna alle gevallen vereist. De verzekeraar wil niet dat er verdere schade ontstaat aan uw woning of inboedel. Onze glaszetter Huizen laten aandoen om snel voor een oplossing te zorgen is dan ook heel verstandig.

Waarom u voor Glaszetter Snel moet kiezen

Glaszetter Snel heeft als glaszetter Huizen als werkgebied. Indien u in Huizen en omstreken woont en een glaszetter Huizen wilt laten bezoeken voor het verhelpen van een schade, dan raden wij u van harte aan om voor ons te kiezen. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het verhelpen van schade. We staan dan binnen dertig minuten voor uw huis. Bij ons mag u rekenen op professionele glaszetters die precies weten hoe een ruit vervangen moet worden. We hebben in de ruim 25 jaar die ons bedrijf bestaat een groot aantal particulieren en zakelijke klanten aan een nieuwe ruit geholpen. U hoeft ondanks onze snelle service geen voorrijkosten te betalen. Daarbij zijn we gespecialiseerd in speciaal glas. Mocht er dan ook een speciale ruit vervangen moeten worden, dan hoeft u hier geen zorgen over te maken. Naast het plaatsen van een nieuwe ruit kunt u ons ook inschakelen om spiegels, tafelbladen, trappen en veiligheidsglas te vervangen. Wilt u uw huidige enkel glas een keer laten vervangen door dubbel glas? Ook hiervoor staan we klaar. U heeft daarbij ook de keuze uit speciaal isolatieglas.

25

JAAR
ERVARING

Speciaal isolatieglas voor uw huis of bedrijf

Wilt u wel eens besparen op uw energiekosten? Dan is het laten plaatsen van dubbel glas of speciaal isolatieglas een goede keuze. Wij komen graag als glaszetter Huizen bezoeken om hiervoor te zorgen. Zo bieden wij bijvoorbeeld het speciale isolatieglas HR++. Dit glas, dat zorgt voor de best mogelijke isolatie, kan door ons binnen drie dagen geleverd worden. Hiermee haalt u uw energiekosten flink omlaag. Meer weten? Neem dan contact op met Glaszetter Snel om uw vragen te stellen. En natuurlijk: is er een raam kapot, dan komen wij dit raam vervangen. Als wij als glaszetter Huizen en omstreken aandoen, dan mag u rekenen op goede, snelle service door ervaren, professionele glaszetters.

Professioneel Glaszettersbedrijf Huizen

Glaszetter Snel is een professioneel glaszettersbedrijf in Huizen dat werkt in de hele provincie Noord-Holland en Flevoland. We werken dus in Huizen, maar ook ver daarbuiten. Als uw raam kapot is het beste wat u kunt doen dus direct contact met ons opnemen. Glaszetter Huizen heeft een goede en lange samenwerking met het meest betrouwbare Kitbedrijf Amsterdam en Elektricien Amsterdam.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

dubbel glas huizen

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Spoedservice binnen 30 minuten

Dubbelglas vervangen

Merkt u op dat er vocht of vuil aanwezig is tussen de ruiten van uw dubbel glas? Dan is de kans groot dat uw glazen ruit lek is. In dit geval kunnen wij de oorzaak opsporen en indien gewenst zorgen voor het vervangen van het glas. Tevens zijn wij in staat u te helpen met het claimen van de vervanging van de ruiten en de montagekosten bij de originele leverancier van uw dubbel glas. Uiteraard bieden wij u maar liefst 15 jaar garantie op door ons geleverd en geplaatst dubbel glas. Daar kunt u op rekenen. Zo bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige oplossing en herstel van uw nieuwe ruiten bij schade of bij lekkage. Neemt u gerust telefonisch contact met ons op, wij adviseren u graag en kunnen zorgen voor een snel herstel van uw glasschade.

Wat te doen bij glasschade?

Als vakmensen zijn wij ons bewust van het feit dat het herstellen van ruiten niet alleen belangrijk is wat betreft warmte en schadeherstel. Vaak worden ruiten of glazen wanden ook gebruikt om het interieur van een woning of bedrijfsruimte een eigen identiteit te geven. Daarom vinden wij het belangrijk dat herstelwerkzaamheden en het plaatsen van nieuw glas geheel aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Belt u de Glaszetter Snel voor vrijblijvend advies of een afspraak? Zowel bij schadeherstel van glas als bij het plaatsen van nieuw glas kunt u altijd op ons rekenen.

Lek in dubbelglas

Laten vervangen door Glaszetter snel

Heeft u een vermoeden dat er een (gas)lek zit in uw dubbelglas? Glaszetter snel kan dan bij u langs komen om te kijken of dit het geval is. Als het inderdaad vervangen moet worden kunnen wij dat meteen voor u doen.

glaszetter snel huizen