Isolatieglas HR ++

binnen 3 dagen geleverd

kozijnen

Kozijnen

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

glaszetter snel

24/7 bereikbaar

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

Dubbelglas

Dubbelglas bespaart flink op de energierekening

Glaszetter spoed
\

Wij zijn nu bereikbaar!

isolatieglas

Isolatieglas

Binnen 3 dagen geleverd

altijd bereikbaar

Openingstijden

24/7 bereikbaar

30 minuten op locatie

In 30 minuten

Op locatie aanwezig

Voorraad

Uit voorraad leverbaar

offerte glaszetter

Gratis offerte

Geheel vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur heb je een antwoord.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

 Binnen 30minuten op locatie

 Bespaar op energiekosten

 24/7 spoedservice

 Isolatieglas binnen 3 dagen

 Nu bereikbaar

Kozijnen

Nu ook! Kozijnen. Binnen 1 week gepaatst door Glaszetter Snel

BINNEN 3 DAGEN

Isolatieglas HR++

Glaszetter Krommenie

Zoekt u een professioneel en betrouwbaar glasbedrijf in Krommenie?

Woont u in Krommenie of in de directe regio rond die plaats en bent u op zoek naar uitstekend glas voor een scherpe prijs? Glas dat snel geleverd wordt en voordelig voor u geplaatst wordt door een expert op dit gebied? Schakel dan Glaszetter Snel in, de professionele en voordelige glaszetter Krommenie. Maar naast ervaren glaszetter Krommenie, is Glaszetter Snel ook beschikbaar in de gehele regio Noord Holland.. Als glaszetter is Glaszetter Snel een professionele leverancier van zowel enkel glas, dubbel glas, veiligheidsglas als glas in lood en alle andere voorkomende glassoorten. Wij kopen voordelig in en kunnen als glaszetter Krommenie elke glasplaat en elk glastype naadloos, tegen scherpe tarieven en snel voor u plaatsen.

3

GLAS GELEVERD
IN 3 DAGEN

Wat heeft u aan een professionele glaszetter Krommenie?

Natuurlijk kunt u uw glas ook los aankopen en, als u de nodige kluservaring heeft, zelf in de kozijnen plaatsen. Toch heeft het regelen van deze klus door een glaszetter Krommenie veel voordelen boven het zelf plaatsen van glaswerk. De pluspunten van een glaszetter op een rijtje zijn:

  • Het enige dat u zelf moet regelen is het glas type. De plaatsing regelen wij voor u. Dat scheelt een hoop werk en geregel.
  • Bij ons kunt u dag en nacht terecht in ruit- of glasschade. Onze 24/7 reparatiedienst staat altijd paraat om uw glas te repareren. Belt u ons, dan zijn wij in uiterlijk 30 minuten bij u thuis.
  • Glaszetter Snel rekent standaard geen voorrijkosten. Dus dat is mooi meegenomen en scheelt u al snel tientallen euro’s.
  • Wij zijn als vakkundige glaszetter Krommenie thuis in alle glas soorten en kunnen elke glasvariant op exact de goede maat voor u leveren en plaatsen. En bij de glaszetter bent u altijd verzekerd van de allerhoogste kwaliteit glas.
  • Wie ervoor kiest om zijn glas te laten zetten door een glaszetter Krommenie is altijd verzekerd van garantie mocht het glas onverhoopt breken.
  • Een glaszetter in Krommenie en omstreken, zoals Glaszetter Snel, heeft altijd voldoende glas op voorraad. Dus ook voor grote bestellingen kun je doorgaans bij de glashandel terecht. Ideaal toch?

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
glaszetter krommenie
Welkom bij Glaszetter Snel

Prijsopgave glassoorten

Prijsopgaven zijn meestal specifiek van aard en afhankelijk van een aantal factoren. Geen raam is hetzelfde, met uitzondering van flatgebouwen en rijtjeswoningen daar zijn de ramen vrijwel identiek.

Glashandel Krommenie wil daarom graag zoveel mogelijk informatie over de afmetingen en het type glas om een zo scherp mogelijke prijs op te geven. Wilt u dat wij eerst is langskomen om de situatie te peilen? Dan is dat geen probleem. glaszetter Krommenie is binnen 30 minuten ter plaatse, en rekent geen voorrijkosten.

Waarom glaszetter Krommenie?

Glaszetter Krommenie gaat nauwkeurig, veilig en efficiënt te werk op de locatie. Glas is een zwaar en kwetsbaar materiaal, daarom komt Glaszetter Snel vaak met twee medewerkers om de klus veilig uit te voeren. In het bijzonder wanneer er sprake is van een raam met grote afmetingen, dan is het beter om twee ervaren glaszetters in te zetten. Dit garandeert niet alleen een veilige werksituatie maar tevens een optimale plaatsing in het raamkozijn.

Glaszetter snel

Vakbekwaam personeel met Jarenlange ervaring

Door de jarenlange ervaring van ons vakkundig personeel bent u verzekerd van een vlekkeloze plaatsing van een raam vervangen. Onze glaszetters gaan efficiënt en veilig te werk. Waarom is die nauwkeurigheid zo belangrijk? Omdat het doel van dubbel glas of hoogrendementsglas altijd is om de isolatie-eigenschappen zoveel mogelijk te behouden. Als er niet nauwkeurig wordt afgekit bij de randen van een kozijn, dan zou daar luchtverlies kunnen optreden. Dat geeft als gevolg meer stookkosten en dus meer energieverbruik.

glaszetter krommenie
Binnen 3 dagen geleverd en geplaatst

Binnen 3 dagen isolatieglas

HR++ isolatieglas is op dit moment zeer populair en is daarom vaak moeilijk te leveren. Glaszetter Snel kan verzekeren dat wij binnen 3 dagen het isolatieglas binnen hebben en daarna ook zeer snel zullen plaatsen en afwerken.

Hoe werkt glaszettersbedrijf Krommenie?

Wij gaan stapsgewijs als volgt te werk:

1. Na het eerste contact doen wij een inspectie van het raamkozijn en nemen de maten op.
2. De klant krijgt advies over het type glas.
3. Als er akkoord is over het type glas, wordt dit die dag nog op de juiste maat gesneden.
4. Er wordt een afspraak ingepland voor de montage.
5. Op de dag van plaatsing wordt de oude kit en de glasscherven als eerste verwijderd.
6. Nu wordt het nieuwe raam, vanuit de buiten- of binnenzijde geplaatst.
7. Na de plaatsing monteren wij de glaslatten en kitten deze ook af.

Dit geeft u een indicatie van onze werkvolgorde, in noodsituaties gaan wij uiteraard anders te werk omdat onmiddellijke vervanging van het glas dan noodzaak is. Dat kan in situaties van het breken van een de grote voorruit van de woonkamer. Dan moet er zo snel mogelijk actie worden ondernemen en vervanging plaatsvinden. Moet er bijvoorbeeld een glazen binnendeur vervangen worden, dan is er wel wat tijdspeling mogelijk.

gemiddelde minuten aankomst op locatie

ruiten vervangen of gerepareerd

Tevreden klanten vorig jaar

01. Alles in huis

Glaszetter Snel heeft alle glasdiensten in huis en kan snel handelen en leveren.

02. levering

De levering, montage en reparatie van alle glassoorten is mogelijk.

03. 24/7 bereikbaar

Wij beschikken over een 24/7 spoed glasservice bij glasschade.

04. Snel aanwezig

Wij streven om binnen 30 minuten aanwezig te zijn. Het kan vaak zelfs sneller.

05. Doen alles zelf

Tevens kunnen wij de plaatsing en reparatie van spiegels, tafelbladen en trappen zelf uitvoeren.

06. Voorraad

Glaszetter Snel heeft een grote voorraad aan diverse glassoorten.

Onze service staat hoog aangeschreven

Als glaszetter Krommenie, maar ook in de omgeving als glaszetter Amsterdam, heeft Glaszetter Snel een prima reputatie. Zo leveren en plaatsen wij enkel glas en dubbel glas tegen de scherpste tarieven die u op de glasmarkt kunt krijgen. Al onze glaszetters zijn man voor man vakkundig opgeleid en scholen zich voortdurend bij, waardoor ze op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en materialen in de glassector. Als klant profiteert u daar volop van, want u krijgt het beste glas van een goed en betrouwbaar bedrijf. Daarbij is een groot voordeel dat Glaszetter Snel als glasbedrijf te bieden heeft, het feit dat wij ons glas in een eigen fabriek op maat laten maken. Dat betekent dat we de productiekosten laag kunnen houden, en daarmee ook de kosten van ons glas en onze dienstverlening. Als klant van glasbedrijf Glaszetter Snel profiteert u dus optimaal.

25

JAAR
ERVARING

Kies uw eigen favoriete glasvariant uit en bestel deze eenvoudig

Bij Glaszetter Snel zit u goed voor elke glassoort. Zo kunnen wij goed isolerend dubbel glas voor u plaatsen, maar ook enkel glas van hoogwaardige kwaliteit. En wilt u meedoen met de laatste trend op het gebied van glas, namelijk glastrappen, dan plaatsen wij deze zorgvuldig en voordelig voor u. Glazen trappen zijn prachtig in zowel moderne als landelijke interieurs en hebben een tijdloze uitstraling. Bekijk ons aanbod op dit gebied en laat u overtuigen. Extra sterk veiligheidsglas, met name nuttig voor bedrijven maar ook voor tuinhuisjes en ramen aan de achterzijde van uw woning, bieden wij ook in alle maten aan. Bekijk onze collectie maar eens. En als uw goed isolerend HR++ of HR+++ glas wilt aanschaffen, is er ook de nodige keuze. Verder leveren wij diverse soorten glazen tafelbladen, glas in lood ramen en spiegels in alle soorten en maten. Ten slotte staat Glaszetter Krommenie bekend om de zorgvuldige en specialistische aanpak als het gaat om het repareren van kapotte ruiten of beschadigd glaswerk. Ook voor dit soort schadegevallen kunt u altijd contact met ons opnemen. Glaszetter Snel heeft een spoedservice in heel Noord Holland, onder andere met Glaszetter Landsmeer en Glaszetter Heemskerk

Vraag een gratis prijsopgave aan of bel ons op voor een afspraak

Waar wacht u nog op? Kies ook voor echt kwaliteitsglas dat volledig aan uw wensen voldoet. En maak het uzelf gemakkelijk door dit bij Glaszetter Snel te bestellen en door ons te laten plaatsen. Zo geniet u niet alleen van een perfecte en vriendelijke service, nazorg en een lange garantie, maar ook van de beste prijzen voor glas die mogelijk zijn. Zo simpel en eenvoudig werkt het bij ons. Regel nu een vrijblijvende offerte of een oriënterend gesprek met een van onze glasexperts. Glaszetter Snel staat direct voor u klaar, want wij zijn glashard de beste service en prijzen in Krommenie en omgeving. En ook als u een glaszetter Amsterdam of een glaszetter Wormer zoekt, of een spoedreparatie nodig heeft, staan wij 24/7, dus de hele week, voor u klaar.

Professioneel Glaszettersbedrijf Krommenie

Glaszetter Snel is een professioneel glaszettersbedrijf Krommenie dat werkt in de hele provincie Noord-Holland. We werken ook in Landsmeer, maar ook ver daarbuiten. Als uw raam kapot is het beste wat u kunt doen dus direct contact met ons opnemen. Glaszetter Snel heeft een goede en lange samenwerking met het meest betrouwbare Kitbedrijf Amsterdam en Elektricien Amsterdam.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
dubbel glas krommenie
Spoedservice binnen 30 minuten

Dubbelglas vervangen

Merkt u op dat er vocht of vuil aanwezig is tussen de ruiten van uw dubbel glas? Dan is de kans groot dat uw glazen ruit lek is. In dit geval kunnen wij de oorzaak opsporen en indien gewenst zorgen voor het vervangen van het glas. Tevens zijn wij in staat u te helpen met het claimen van de vervanging van de ruiten en de montagekosten bij de originele leverancier van uw dubbel glas. Uiteraard bieden wij u maar liefst 15 jaar garantie op door ons geleverd en geplaatst dubbel glas. Daar kunt u op rekenen. Zo bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige oplossing en herstel van uw nieuwe ruiten bij schade of bij lekkage. Neemt u gerust telefonisch contact met ons op, wij adviseren u graag en kunnen zorgen voor een snel herstel van uw glasschade.

Wat te doen bij glasschade?

Als vakmensen zijn wij ons bewust van het feit dat het herstellen van ruiten niet alleen belangrijk is wat betreft warmte en schadeherstel. Vaak worden ruiten of glazen wanden ook gebruikt om het interieur van een woning of bedrijfsruimte een eigen identiteit te geven. Daarom vinden wij het belangrijk dat herstelwerkzaamheden en het plaatsen van nieuw glas geheel aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Belt u de Glaszetter Snel voor vrijblijvend advies of een afspraak? Zowel bij schadeherstel van glas als bij het plaatsen van nieuw glas kunt u altijd op ons rekenen.

Lek in dubbelglas

Laten vervangen door Glaszetter snel

Heeft u een vermoeden dat er een (gas)lek zit in uw dubbelglas? Glaszetter snel kan dan bij u langs komen om te kijken of dit het geval is. Als het inderdaad vervangen moet worden kunnen wij dat meteen voor u doen.

glaszetter snel landsmeer