Isolatieglas HR ++

binnen 3 dagen geleverd

kozijnen

Kozijnen

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

glaszetter snel

24/7 bereikbaar

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

Dubbelglas

Dubbelglas bespaart flink op de energierekening

Glaszetter spoed
\

Wij zijn nu bereikbaar!

isolatieglas

Isolatieglas

Binnen 3 dagen geleverd

altijd bereikbaar

Openingstijden

24/7 bereikbaar

30 minuten op locatie

In 30 minuten

Op locatie aanwezig

Voorraad

Uit voorraad leverbaar

offerte glaszetter

Gratis offerte

Geheel vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur heb je een antwoord.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

 Binnen 30minuten op locatie

 Bespaar op energiekosten

 24/7 spoedservice

 Isolatieglas binnen 3 dagen

 Nu bereikbaar

Kozijnen

Nu ook! Kozijnen. Binnen 1 week gepaatst door Glaszetter Snel

BINNEN 3 DAGEN

Isolatieglas HR++

Glaszetter Naarden

De glaszetter voor Naarden en omstreken

Het kan iedereen zomaar overkomen: schade aan de ruiten. Of dit nu komt door weersomstandigheden of door een ongelukje, het komt nooit gelegen. Het is dan zaak om deze schade zo snel mogelijk te laten verhelpen. U zit er niet op te wachten dat het tocht in uw huis of bedrijf, het is nadelig voor de uitstraling en de verzekering staat erop dat u de schade snel laat herstellen. U wilt per slot van rekening toch ook verdere schade voorkomen? Glaszetter Snel zorgt ervoor dat de schade snel gerepareerd wordt. Wij bieden namelijk een 24/7 glasservice, waarmee we als glaszetter Naarden en omstreken bedien. U hoeft hierbij nooit langer dan een half uur te wachten voor wij bij u op de stoep staan.

Bovendien kan het zijn dat uw dunne enkele beglazing hebt die in de winter koude lucht naar binnen laat en de warmte van binnen veel te snel naar buiten laat. Dit kan het geval zijn met een slechte installatie van de vorige installateurs. De professionals bij Glaszetter Snel zijn experts in het vervangen van ramen wanneer dat het meest nodig is!

25

JAAR
ERVARING

Schade aan het glaswerk?

Schade aan de ruiten is iets wat iedereen kan overkomen. Ramen en ander glaswerk zijn over het algemeen stevig, maar er kan altijd iets gebeuren waardoor er schade ontstaat. Denk bijvoorbeeld aan extreme weersomstandigheden. Er kan tijdens een storm bijvoorbeeld een tak door een ruit gaan, maar het is ook mogelijk dat ruiten uit de sponningen worden geblazen. Er kan ook altijd een ongelukje gebeuren. Iemand stoot per ongeluk met een voorwerp tegen een ruit, of deze klapt door de tocht hard dicht. Het is dan belangrijk om ervoor te zorgen dat schade snel weer wordt verholpen. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijf, dan is een kapotte ruit niet goed voor de uitstraling hiervan. Maar ook thuis zit u er niet op te wachten om een ruit te hebben die kapot is. Het is dan goed om zo snel mogelijk een specialist in te schakelen die hier iets aan kan doen voor u. Een bedrijf waar professionals werken die veel ervaring hebben met het vervangen van kapot glaswerk.

Waarom u een kapotte ruit snel moet laten vervangen

We staan bij Glaszetter Snel, die als glaszetter Naarden en omstreken ten dienst is, altijd klaar om bij u langs te komen en schade weer te verhelpen. Het is ook het beste om dit zo snel mogelijk te laten doen door onze specialisten. Niet alleen om het gevoel te verhelpen dat u met een kapotte ruit zit, maar ook vanwege uw verzekeringsmaatschappij. De meeste inboedelverzekeraars stellen het namelijk verplicht dat u een ruit zo snel mogelijk weer laat vervangen. Aan de ene kant omdat er anders nog meer schade kan ontstaan, aan de andere kant ook om ervoor te zorgen dat uw woning of bedrijfspand weer goed gezekerd is. Een raam vervangen laat u eenvoudig doen door Glaszetter Snel. Wij staan binnen een half uur bij u voor de deur om de ruit professioneel te vervangen en er zo voor te zorgen dat u geen problemen krijgt met uw inboedelverzekering.

Spoedservice in heel Noord Holland en Flevoland is mogelijk door onze lokale glaszetters, waaronder Glaszetter Amstelveen en glaszetter Almere. Ervaren en vriendelijke glaszetters.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
glaszetter naarden
Welkom bij Glaszetter Snel

Prijsopgave glassoorten

Prijsopgaven zijn meestal specifiek van aard en afhankelijk van een aantal factoren. Geen raam is hetzelfde, met uitzondering van flatgebouwen en rijtjeswoningen daar zijn de ramen vrijwel identiek.

Glashandel Naarden wil daarom graag zoveel mogelijk informatie over de afmetingen en het type glas om een zo scherp mogelijke prijs op te geven. Wilt u dat wij eerst is langskomen om de situatie te peilen? Dan is dat geen probleem. glaszetter Naarden is binnen 30 minuten ter plaatse, en rekent geen voorrijkosten.

Waarom glaszetter Naarden?

Glaszetter Naarden gaat nauwkeurig, veilig en efficiënt te werk op de locatie. Glas is een zwaar en kwetsbaar materiaal, daarom komt Glaszetter Snel vaak met twee medewerkers om de klus veilig uit te voeren. In het bijzonder wanneer er sprake is van een raam met grote afmetingen, dan is het beter om twee ervaren glaszetters in te zetten. Dit garandeert niet alleen een veilige werksituatie maar tevens een optimale plaatsing in het raamkozijn.

Glaszetter snel

Vakbekwaam personeel met Jarenlange ervaring

Door de jarenlange ervaring van ons vakkundig personeel bent u verzekerd van een vlekkeloze plaatsing van een raam vervangen. Onze glaszetters gaan efficiënt en veilig te werk. Waarom is die nauwkeurigheid zo belangrijk? Omdat het doel van dubbel glas of hoogrendementsglas altijd is om de isolatie-eigenschappen zoveel mogelijk te behouden. Als er niet nauwkeurig wordt afgekit bij de randen van een kozijn, dan zou daar luchtverlies kunnen optreden. Dat geeft als gevolg meer stookkosten en dus meer energieverbruik.

glaszetter amstelveen
Binnen 3 dagen geleverd en geplaatst

Binnen 3 dagen isolatieglas

HR++ isolatieglas is op dit moment zeer populair en is daarom vaak moeilijk te leveren. Glaszetter Snel kan verzekeren dat wij binnen 3 dagen het isolatieglas binnen hebben en daarna ook zeer snel zullen plaatsen en afwerken.

Hoe werkt glaszettersbedrijf Naarden?

Wij gaan stapsgewijs als volgt te werk:

1. Na het eerste contact doen wij een inspectie van het raamkozijn en nemen de maten op.
2. De klant krijgt advies over het type glas.
3. Als er akkoord is over het type glas, wordt dit die dag nog op de juiste maat gesneden.
4. Er wordt een afspraak ingepland voor de montage.
5. Op de dag van plaatsing wordt de oude kit en de glasscherven als eerste verwijderd.
6. Nu wordt het nieuwe raam, vanuit de buiten- of binnenzijde geplaatst.
7. Na de plaatsing monteren wij de glaslatten en kitten deze ook af.

Dit geeft u een indicatie van onze werkvolgorde, in noodsituaties gaan wij uiteraard anders te werk omdat onmiddellijke vervanging van het glas dan noodzaak is. Dat kan in situaties van het breken van een de grote voorruit van de woonkamer. Dan moet er zo snel mogelijk actie worden ondernemen en vervanging plaatsvinden. Moet er bijvoorbeeld een glazen binnendeur vervangen worden, dan is er wel wat tijdspeling mogelijk.

gemiddelde minuten aankomst op locatie

ruiten vervangen of gerepareerd

Tevreden klanten vorig jaar

01. Alles in huis

Glaszetter Snel heeft alle glasdiensten in huis en kan snel handelen en leveren.

02. levering

De levering, montage en reparatie van alle glassoorten is mogelijk.

03. 24/7 bereikbaar

Wij beschikken over een 24/7 spoed glasservice bij glasschade.

04. Snel aanwezig

Wij streven om binnen 30 minuten aanwezig te zijn. Het kan vaak zelfs sneller.

05. Doen alles zelf

Tevens kunnen wij de plaatsing en reparatie van spiegels, tafelbladen en trappen zelf uitvoeren.

06. Voorraad

Glaszetter Snel heeft een grote voorraad aan diverse glassoorten.

Een raam kapot… Wat nu?

Moet er een kapot raam vervangen worden? Of moet er een kapotte winkelruit vervangen worden? Laat dan een glaszetter Naarden bezoeken om u zo snel mogelijk te helpen. Wacht niet met contact opnemen met ons bedrijf. Wij hebben als glaszetter Naarden als werkgebied. Neem bij een kapotte ruit meteen contact met ons op. Indien het om een spoedgeval gaat, kunnen wij al binnen een half uur bij u op de stoep staan. We zullen er dan voor zorgen dat de resten van de kapotte ruit op professionele wijze worden verwijderd. We raden u dan ook aan om zelf niet de scherven weg te halen, aangezien dit voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Onze mensen hebben hier vele jaren ervaring mee en zullen dit veilig en grondig voor u doen. Hierna wordt er snel een nieuwe ruit geplaatst. We kunnen dan voor u kijken of het bijvoorbeeld verstandig is om een andere glassoort te plaatsen. Wellicht is de ruit die kapot is gegaan er een van enkel glas en is het beter om hier dubbel glas te laten zetten. Wij plaatsen dan meteen dubbel glas, zodat de ruit niet alleen sterker is, maar ook beter isoleert. U mag er altijd op rekenen dat wij onze werkzaamheden snel uitvoeren.

De glaszetter voor alle werkzaamheden

Als wij als glaszetter Naarden aandoen, dan worden wij vaak ingezet als spoedhulp bij een gebroken ruit. Maar dat is niet het enige dat wij voor u kunnen doen. Zo zijn wij ook in te zetten als u uw ruiten wilt laten vervangen door meer energiezuinige opties. Zo bespaart u flink op uw energiekosten, waarbij deze ruiten ook nog eens steviger zijn en zodoende beter bestand tegen beschadigingen. We geven u op dit gebied graag advies. Welke ruiten zijn het meest geschikt in uw huis of bedrijf? We komen dan een keer bij u langs om de situatie in ogenschouw te nemen en u te helpen met het maken van een keuze voor de beste soort ramen. Ook leveren wij u graag ruiten die beter bestand zijn tegen inbrekers. Alles wat wij kunnen doen om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Ook een samenwerking met Glaszetter Amsterdam en een Kitbedrijf.

25

JAAR
ERVARING

Glaszetter Naarden

Glaszetter Snel heeft als glaszetter Naarden als werkgebied. Bent u dan ook woonachtig in Naarden, of een van de omliggende plaatsen, dan mag u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u als er een raam kapot is, of als er een winkelruit vervangen moet worden. Bij ons mag u rekenen op een aantal belangrijke voordelen. Zo bieden wij u snelle service. We staan binnen dertig minuten bij u op de stoep, waarbij we geen voorrijkosten rekenen. Maar we kunnen voor u ook spiegels, tafelbladen, trappen en veiligheidsglas vervangen. U mag er hierbij op rekenen dat wij dit allemaal op voorraad hebben. Maakt u de keuze voor het speciale isolatieglas HR++? Dit is een soort glas die momenteel zeer populair is. Wij kunnen dit binnen drie dagen bij u leveren en plaatsen. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw energierekening flink omlaag kan, wat in deze dure tijden natuurlijk altijd mooi is meegenomen. We geven u hier graag advies over. Neem dan ook contact met ons op voor alle zaken die met glas te maken hebben. Wij helpen u dan snel en tegen scherpe tarieven!

De glaszetter Naarden is 24/7 bereikbaar
Wij zijn werkzaam in de hele provincie Noord Holland. We werken ook in Amsterdam en hebben glaszetter Almere. Glaszetter Snel heeft een goede en lange samenwerking met het meest betrouwbare Kitbedrijf Hilversum en Elektricien Hilversum.

Professioneel Glaszettersbedrijf Naarden

Glaszetter Snel is een professioneel glaszettersbedrijf in Naarden dat werkt in de hele provincie Noord-Holland en Flevoland. We werken dus in Naarden, maar ook ver daarbuiten. Als uw raam kapot is het beste wat u kunt doen dus direct contact met ons opnemen. Glaszetter Naarden heeft een goede en lange samenwerking met het meest betrouwbare Kitbedrijf Amsterdam en Elektricien Amsterdam.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

dubbel glas naarden

Teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Spoedservice binnen 30 minuten

Dubbelglas vervangen

Merkt u op dat er vocht of vuil aanwezig is tussen de ruiten van uw dubbel glas? Dan is de kans groot dat uw glazen ruit lek is. In dit geval kunnen wij de oorzaak opsporen en indien gewenst zorgen voor het vervangen van het glas. Tevens zijn wij in staat u te helpen met het claimen van de vervanging van de ruiten en de montagekosten bij de originele leverancier van uw dubbel glas. Uiteraard bieden wij u maar liefst 15 jaar garantie op door ons geleverd en geplaatst dubbel glas. Daar kunt u op rekenen. Zo bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige oplossing en herstel van uw nieuwe ruiten bij schade of bij lekkage. Neemt u gerust telefonisch contact met ons op, wij adviseren u graag en kunnen zorgen voor een snel herstel van uw glasschade.

Wat te doen bij glasschade?

Als vakmensen zijn wij ons bewust van het feit dat het herstellen van ruiten niet alleen belangrijk is wat betreft warmte en schadeherstel. Vaak worden ruiten of glazen wanden ook gebruikt om het interieur van een woning of bedrijfsruimte een eigen identiteit te geven. Daarom vinden wij het belangrijk dat herstelwerkzaamheden en het plaatsen van nieuw glas geheel aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Belt u de Glaszetter Snel voor vrijblijvend advies of een afspraak? Zowel bij schadeherstel van glas als bij het plaatsen van nieuw glas kunt u altijd op ons rekenen.

Lek in dubbelglas

Laten vervangen door Glaszetter snel

Heeft u een vermoeden dat er een (gas)lek zit in uw dubbelglas? Glaszetter snel kan dan bij u langs komen om te kijken of dit het geval is. Als het inderdaad vervangen moet worden kunnen wij dat meteen voor u doen.

glaszetter snel naarden