Isolatieglas HR ++

binnen 3 dagen geleverd

kozijnen

Kozijnen

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

glaszetter snel

24/7 bereikbaar

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

Dubbelglas

Dubbelglas bespaart flink op de energierekening

Glaszetter spoed
\

Wij zijn nu bereikbaar!

isolatieglas

Isolatieglas

Binnen 3 dagen geleverd

altijd bereikbaar

Openingstijden

24/7 bereikbaar

30 minuten op locatie

In 30 minuten

Op locatie aanwezig

Voorraad

Uit voorraad leverbaar

offerte glaszetter

Gratis offerte

Geheel vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur heb je een antwoord.

Glaszetter nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd glaszetters paraat staan en hebben altijd een oplossing.

 Binnen 30minuten op locatie

 Bespaar op energiekosten

 24/7 spoedservice

 Isolatieglas binnen 3 dagen

 Nu bereikbaar

Kozijnen

Nu ook! Kozijnen. Binnen 1 week gepaatst door Glaszetter Snel

BINNEN 3 DAGEN

Isolatieglas HR++

Glaszetter Purmerend

Ga voor een vakkundige glasservice Purmerend

Bent u in Purmerend of omgeving op zoek naar een bedrijf dat uw glas voordelig en vakkundig kan plaatsen? Uiteraard wilt u dan een betrouwbare glaszetter Purmerend die snel werkt en uw glas perfect plaatst. Wij van Glaszetter Snel zijn zo’n glaszetter. Bij ons kunt u terecht voor uiteenlopende soorten glas, die wij voordelig voor u plaatsen als glaszetter Purmerend. Maar ook als u een glaszetter Amsterdam zoekt, zit u bij ons goed. Want wij opereren als glashandel Purmerend in de ruime regio rond Purmerend.

3

GLAS GELEVERD
IN 3 DAGEN

De pluspunten van een glaszetter

Maar wat zij eigenlijk de pluspunten die een ervaren glaszetter Purmerend u kan bieden? Wanneer u niet zelf uw glas plaatst, maar ervoor kiest om een glashandel Purmerend deze klus te laten doen, heeft u op de volgende vlakken profijt:

 • Een glaszetter kan u uitstekend adviseren welk type glas in welke situaties het meest geschikt is. Daarbij weet u zeker dat u het beste glas in zijn soort krijgt.
 • Een glaszetter zorgt ervoor dat uw glasplaten perfect en zo exact mogelijk in de kozijnen geplaatst worden. En sluit de raam tochtdicht af, zodat het aangenamer is in huis en u zelfs energie bespaart. Zeker als u kiest voor HR++ of HR+++ glas. Dit is dubbel glas met daartussen een gaslaag, die ervoor zorgt dat de warmte in huis veel beter wordt vastgehouden.
 • Wanneer het glas dat u heeft laten plaatsen onverhoopt breekt, kunt u bij een glaszetter – uiteraard binnen de termijn die daarvoor is afgesproken – aanspraak maken op garantie en gratis reparatie.
 • Door een glaszetter het glaswerk te laten plaatsen, heeft u er zelf geen werk aan. Een glasservice Purmerend werkt altijd snel, zorgvuldig en ruimt achteraf ook de troep voor u op. Gemakkelijker kunt u het niet krijgen!

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
glaszetter purmerend
Welkom bij Glaszetter Snel

Prijsopgave glassoorten

Prijsopgaven zijn meestal specifiek van aard en afhankelijk van een aantal factoren. Geen raam is hetzelfde, met uitzondering van flatgebouwen en rijtjeswoningen daar zijn de ramen vrijwel identiek.

Glashandel Purmerend wil daarom graag zoveel mogelijk informatie over de afmetingen en het type glas om een zo scherp mogelijke prijs op te geven. Wilt u dat wij eerst is langskomen om de situatie te peilen? Dan is dat geen probleem. glaszetter Purmerend is binnen 30 minuten ter plaatse, en rekent geen voorrijkosten.

Waarom glaszetter Purmerend?

Glaszetter Purmerend gaat nauwkeurig, veilig en efficiënt te werk op de locatie. Glas is een zwaar en kwetsbaar materiaal, daarom komt Glaszetter Snel vaak met twee medewerkers om de klus veilig uit te voeren. In het bijzonder wanneer er sprake is van een raam met grote afmetingen, dan is het beter om twee ervaren glaszetters in te zetten. Dit garandeert niet alleen een veilige werksituatie maar tevens een optimale plaatsing in het raamkozijn.

Glaszetter snel

Vakbekwaam personeel met Jarenlange ervaring

Door de jarenlange ervaring van ons vakkundig personeel bent u verzekerd van een vlekkeloze plaatsing van een raam vervangen. Onze glaszetters gaan efficiënt en veilig te werk. Waarom is die nauwkeurigheid zo belangrijk? Omdat het doel van dubbel glas of hoogrendementsglas altijd is om de isolatie-eigenschappen zoveel mogelijk te behouden. Als er niet nauwkeurig wordt afgekit bij de randen van een kozijn, dan zou daar luchtverlies kunnen optreden. Dat geeft als gevolg meer stookkosten en dus meer energieverbruik.

glaszetter purmerend
Binnen 3 dagen geleverd en geplaatst

Binnen 3 dagen isolatieglas

HR++ isolatieglas is op dit moment zeer populair en is daarom vaak moeilijk te leveren. Glaszetter Snel kan verzekeren dat wij binnen 3 dagen het isolatieglas binnen hebben en daarna ook zeer snel zullen plaatsen en afwerken.

glasservice purmerend

Hoe werkt glaszettersbedrijf Purmerend?

Wij gaan stapsgewijs als volgt te werk:

1. Na het eerste contact doen wij een inspectie van het raamkozijn en nemen de maten op.
2. De klant krijgt advies over het type glas.
3. Als er akkoord is over het type glas, wordt dit die dag nog op de juiste maat gesneden.
4. Er wordt een afspraak ingepland voor de montage.
5. Op de dag van plaatsing wordt de oude kit en de glasscherven als eerste verwijderd.
6. Nu wordt het nieuwe raam, vanuit de buiten- of binnenzijde geplaatst.
7. Na de plaatsing monteren wij de glaslatten en kitten deze ook af.

Dit geeft u een indicatie van onze werkvolgorde, in noodsituaties gaan wij uiteraard anders te werk omdat onmiddellijke vervanging van het glas dan noodzaak is. Dat kan in situaties van het breken van een de grote voorruit van de woonkamer. Dan moet er zo snel mogelijk actie worden ondernemen en vervanging plaatsvinden. Moet er bijvoorbeeld een glazen binnendeur vervangen worden, dan is er wel wat tijdspeling mogelijk.

gemiddelde minuten aankomst op locatie

ruiten vervangen of gerepareerd

Tevreden klanten vorig jaar

01. Alles in huis

Glaszetter Snel heeft alle glasdiensten in huis en kan snel handelen en leveren.

02. levering

De levering, montage en reparatie van alle glassoorten is mogelijk.

03. 24/7 bereikbaar

Wij beschikken over een 24/7 spoed glasservice bij glasschade.

04. Snel aanwezig

Wij streven om binnen 30 minuten aanwezig te zijn. Het kan vaak zelfs sneller.

05. Doen alles zelf

Tevens kunnen wij de plaatsing en reparatie van spiegels, tafelbladen en trappen zelf uitvoeren.

06. Voorraad

Glaszetter Snel heeft een grote voorraad aan diverse glassoorten.

Voor welke diensten kunt u bij Glaszetter Snel terecht?

Als u van een totaalservice houdt, bent u bij Glaszetter Snel als uw glaszetter Amsterdam of Purmerend op precies de juiste plek. Onze glashandel biedt namelijk een volledig pakket diensten aan op het gebied van glas:

 • Glaszetter Snel kan u gratis het beste advies geven over glassoorten en welke voor- en nadelen elk glastype heeft.
 • Het repareren van glasschade door storm, een ongelukje met de kinderen, vandalisme of inbraak.
 • Een spoedservice die 24/7 benaderbaar i en snel reageert. Zo biedt Glaszetter Snel u de garantie dat er altijd binnen 30 minuten in Purmerend en Amsterdam e.o. een van onze glasspecialisten aanwezig is om uw glas- en/of ruitschade voor u te herstellen.
 • Het plaatsen van dubbel glas om uw woning beter te isoleren.
 • Vervanging van enkel glas dat kapot is gegaan, of enkel glas voor u vervangen door beter isolerend dubbelglas.
 • Restauratie en reparatie van glas-in-loodramen in kerken of historische gebouwen.
 • Glaszetter Snel brengt als extra service nooit voorrijkosten in rekening bij zijn klanten. Dat scheelt natuurlijk in de portemonnee.
 • Als groothandel en glasservice Purmerend beschikken wij over een grote voorraad glas. De meeste glassoorten kunnen wij dan ook direct en in grotere hoeveelheden leveren aan onze klanten.
 • Snelle spoeddiensten in heel Noord Holland omdat wij overal glaszetters hebben, waaronder Glaszetter Heemskerk en Glaszetter Santpoort

25

JAAR
ERVARING

De glassoorten die Glaszetter Snel in het assortiment heeft

Glas heeft de afgelopen decennia een enorme ontwikkeling doorgemaakt, waardoor het aanbod steeds groter is geworden. Kenmerkend aan de trend is dat het glas steeds sterker en veiliger wordt en beter isoleert. De keuze aan soorten glas is dan ook enorm. Bij Glaszetter Snel kunt u in elk geval aankloppen als u het oog heeft laten vallen op een van de volgende soorten en typen glas:

 • Enkel glas – dit glas bestaat uit één laag glas en wordt vooral binnenshuis gebruikt.
 • Dubbel glas – dit glas bestaat uit een dubbele, soms zelfs driedubbele glaslaag, waartussen folie en/of een isolerend gas is aangebracht. Met dit glas houdt u de warmte beter vast en kunt u flink besparen op uw energierekening.
 • Trappenglas – een recente hype: traptreden die van glas gemaakt zijn en enorm sterk zijn. Trappenglas is een visuele sensatie!
 • Gedraad glas – dit glas wordt ook wel veiligheidsglas genoemd en bevat een intern metalen raster. Voor inbrekers lastig om te slopen. En als het glas breekt, valt het veilig in brokken op de grond. Ten slotte werkt dit glas brandvertragend en is dus veiliger in gebruik. Met name bedrijven en openbare instellingen kiezen nogal eens voor dit type glas.
 • Diamantglas – dit is een zeer heldere glassoort, die met name geschikt is voor vitrines.
 • Spiegelglas – spiegelglas is specifiek glas dat in spiegels wordt gebruikt. Ook dit glas is bij Glaszetter Snel verkrijgbaar.

Contacteer ons telefonisch of vraag direct een gratis offerte aan

Ga ook voor de expertise en het gemak van glas laten zetten door Glaszetter Snel, dé betrouwbare glashandel Purmerend. Vraag via onze website snel en gemakkelijk een offerte op maat aan. Heeft u vragen, dan kunt u onze medewerkers van de klantenservice bellen. Zij beantwoorden uw vragen graag!

Professioneel Glaszettersbedrijf Purmerend

Glaszetter Snel is een professioneel glaszettersbedrijf Purmerend dat werkt in de hele provincie Noord-Holland. We werken ook in Krommenie, maar ook ver daarbuiten. Als uw raam kapot is het beste wat u kunt doen dus direct contact met ons opnemen. Glaszetter Snel heeft een goede en lange samenwerking met het meest betrouwbare Kitbedrijf Amsterdam en Elektricien Amsterdam.

24/7 BEREIKBAAR

Onze spoed glasservice is dag en nacht bereikbaar.

15 JAAR GARANTIE

Op dubbelglas bieden wij 15 jaar garantie inclusief montage.

Teruggebeld worden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
dubbel glas purmerend
Spoedservice binnen 30 minuten

Dubbelglas vervangen

Merkt u op dat er vocht of vuil aanwezig is tussen de ruiten van uw dubbel glas? Dan is de kans groot dat uw glazen ruit lek is. In dit geval kunnen wij de oorzaak opsporen en indien gewenst zorgen voor het vervangen van het glas. Tevens zijn wij in staat u te helpen met het claimen van de vervanging van de ruiten en de montagekosten bij de originele leverancier van uw dubbel glas. Uiteraard bieden wij u maar liefst 15 jaar garantie op door ons geleverd en geplaatst dubbel glas. Daar kunt u op rekenen. Zo bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige oplossing en herstel van uw nieuwe ruiten bij schade of bij lekkage. Neemt u gerust telefonisch contact met ons op, wij adviseren u graag en kunnen zorgen voor een snel herstel van uw glasschade.

Wat te doen bij glasschade?

Als vakmensen zijn wij ons bewust van het feit dat het herstellen van ruiten niet alleen belangrijk is wat betreft warmte en schadeherstel. Vaak worden ruiten of glazen wanden ook gebruikt om het interieur van een woning of bedrijfsruimte een eigen identiteit te geven. Daarom vinden wij het belangrijk dat herstelwerkzaamheden en het plaatsen van nieuw glas geheel aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Belt u de Glaszetter Snel voor vrijblijvend advies of een afspraak? Zowel bij schadeherstel van glas als bij het plaatsen van nieuw glas kunt u altijd op ons rekenen.

Lek in dubbelglas

Laten vervangen door Glaszetter snel

Heeft u een vermoeden dat er een (gas)lek zit in uw dubbelglas? Glaszetter snel kan dan bij u langs komen om te kijken of dit het geval is. Als het inderdaad vervangen moet worden kunnen wij dat meteen voor u doen.

glaszetter snel purmerend